Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum Allah herkese rahatlık versin , yarın hayırlı güzel haberlerle güne başlarız inşallah.. hepinizi öpüyorum

kızlar günüm geçerse test yapıcam
kahverngi lekenmem oldu bide diğer aylardan farklı olarak meme ucum acıyo (daha önce şişer ve tümü ağrırdı)sizde ne gibi belirtiler var özellikle ilk hamişimize soruyorummmm

senin yerleşme kanaman olmuş o zaman ne zaman adet günün?

2 şubat canım ama emin değilim kahverengi leke aklımı da lekeledi diğer sayfalara baktım da gebelikle sonuçlanmış inş ya 8-9 aydır uğraşıyoruzz yine direkten dönmem de

hamilesindir inş sende yarın test yap bende yapıcam..bu arada kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler yarın güzel haberler vermek umuduyla

Arkadaslar bende dun yazmistim 3 ay onceki kurtajdan sonra bu ay ilk denememizdi ama 28 ocakta adet gunumde kahverengi geldi sonra kesildi kasik agrilarima dayanamadim ve apranax ictim o aksam kanama basladi ama bu gum yine kesildi yani toplam uc gun surdu bi anlam veremiyorum adetimin yedi gunden az surdugunu hic gormedim boyle bi durum yasayan varmi test yapsammi bilmiyorum negatif gormek beni cok uzuyo... Cevap lutfen

ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam

ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam

canım günaydın test yaptın ve ikinci silik evet hamile olabilirsin, bi ikinciyi yap bide hadi inşallah güzelim, gönlüne göre olur, ayy çok sevindim yaa hadi hamiş senii

Canim süperr bencede hemen diger testi de yap yasasin hamis olabilirsin büyük ihtimal gelsin bebisler

Günaydin herkese insallah bugünde yeni hamis haberleri aliriz .....

Son düzenleme:

yahuuuu cok sevindim mervecim Allah 9 ay sonra kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah
ay sevindim cok geliyooooo

Cnm benim yaaaa
cokkkkk sevindim
ikinci cizgi silik ciktiysa bu gebelikdir insallahhhh
Ayyy acayip sewindimmmmmmmmmmm

bence simdilik biraz beklemelisin cnm
merak etme
hayirli haberlerini aliriz insallah

kizlarr gunaydin demeyi simdi akkil ettim
HErkese super bir gun olur ve super haberler aliriz insallah ben kotu bir sekilde basladim bugun gune
canim sIkkIn biraz ondan
ama gecer insallah
hadi cok cok hayirli haberler bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…