ben cumayı bekleyemem patlarım belki erken çıkar umudu ile yarın yapıcam test bu kadar sabrettim
Tebrikler mervecim, Allah im saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.
kızlar bende yarın test yapıcam inş ikinci 4 şubatımdır..bekle beni merve geliyorum
canım inşallah hayırlı haberlerini alırızhadi görüyüm seni canım, bizide haberdarr et inşallah hamilesindir, hadi gel yanıma
senin yerleşme kanaman olmuş o zaman ne zaman adet günün?
ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam
ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam
KIZLAAAAAAARRRRR
ben geldim çooookkk mutluyum inşallah tamamı güzel olur, hayırlı olur
kan tahlilimin sonucu 70.76 çıktı, inanamadımlaboratuardaki görevliye doğru mu söylüyosun yalan söyleme bile dedim şaşkınlıktan, oda bana güldü dedi tıbben hamilesiniz ama rahim içine ekilme bir kaç gün önce olmuş yani degerler yeni yükseliyo dedi ama kesin hamilelik için gebelik kesesinin görülmesi ve kalp atışlarının duyulması lazım, bunun için daha erken dedi. bende ilk kez duyuyomuş gibi gülümseyerek dinledim. şimdi tek dileğim kimyasal gebelik, dış gebelik gibi kötü şeyler yaşamamak. inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Arkadaslar bende dun yazmistim 3 ay onceki kurtajdan sonra bu ay ilk denememizdi ama 28 ocakta adet gunumde kahverengi geldi sonra kesildi kasik agrilarima dayanamadim ve apranax ictim o aksam kanama basladi ama bu gum yine kesildi yani toplam uc gun surdu bi anlam veremiyorum adetimin yedi gunden az surdugunu hic gormedim boyle bi durum yasayan varmi test yapsammi bilmiyorum negatif gormek beni cok uzuyo... Cevap lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?