kizlarr gunaydin demeyi simdi akkil ettim
HErkese super bir gun olur ve super haberler aliriz insallah ben kotu bir sekilde basladim bugun gune
canim sIkkIn biraz ondan
ama gecer insallah
hadi cok cok hayirli haberler bekliyorummm
kan verdim tahlillerim 1de çıkıcak heyecanla bekliyorum
aborjinos
Günaydin sedacim hayirdir canim??
Insallah gecer gider hemen sakin SIKILMA tamam mi..
Bugün güzel bir gün olucakk insallahhhh
Aman cnm yaa birine yardim ettik sonra sorunlari bize geri dondu
cokda iyi olmamak lazim boyle durumlarda
dun sinirimden 11de uyudum ki dun ben 12ye kadar sitede durmayi dusunuyordum
Cok sinirlendim
ama sinirli devam etmicem
sinirlenipde bunalima girersem olmaz
sinir stres yumurtlamayi engeller
Salla milleti canim insanlar böle iste kiymet bilmez kimse.Senin icin önemli olan yumurtalama stres yok üzüntü yok hic bisey takmak yok. Bunlari da yapmak biraz zor ama hele benim icin denicez artiklerimiz olana kadar sonrasi istesekte takmayiz zaten :)
kızlar günüm geçerse test yapıcam
kahverngi lekenmem oldu bide diğer aylardan farklı olarak meme ucum acıyo (daha önce şişer ve tümü ağrırdı)sizde ne gibi belirtiler var özellikle ilk hamişimizesoruyorummmm
bencede cnmda iste nerdeee oyle stressiz gunlerrr
insan huzur istiyor ama oda bize pek ugrayamiyor is gucden dolayi
Hayirlisi hepimiz icin
neyseki burasi varda guzel haberler aliyoruz
canım herkeste bu belirtiler farklı oluyor galiba, ben üç gündür öğlene kadar mide bulantısı yaşıyorum yani böyle hafiften, tükürüğüm çoğalıyo ağzımda, öyle bi bulantı yanii, kasıklarımda karnımda böyle ince sızılar, hani adet olacakmışım gibi, ara ara batmalar, bide ağrısız karın kaslarıma kramplar giriyo sanırım, çünkü kendimi sıkmıyorum ama karnım sıkılmış gibi hissediyorum, göğüslerim şişti, dolgunlaştı ve her yeri ağrıyo, bacaklarım ve belim ağrıyo,,,yani bunlar var ama çoğu belirtim adet olduğum zamanlardaki gibi belirtiler, o yüzden tek önemli fark benim için midemin bulantısı oldu.. ama herkeste farklı şeyler ağır basabilir, inşallah isteyen herkes hamiştir.
tabi canım canını sıkma, hiç bişey senden ve beklediğin bebişinden önemli değil, salla, inşallah güzel haberde alırsın, güzel haberde verirsin canım tez zamanda
bende şuan aynı adet belirtisi karnım belim inanmadım o yüzden teste gittim kan testi yaptım
kan verdim tahlillerim 1de çıkıcak heyecanla bekliyorum
HAyirlisi canim insalllahhhsindir.
Canim belirtilerin neydi peki nasil anladin yada hissettin??
ilk başta ara ara kasığımda batmalar oldu sonra 2 gündür aynı adet ağrısı çekiyorum belim karnım ağrdı benim normalde bu kadar erken olmaz adet sancım ondan şüphelendim bu neyin nesi dedim ve sabah test yaptım..
günaydın kızlar şeyma inş hamilsindir canım hadi hayırlısı bakalım günün ne zamandı idrar testi yaptın dimi?
ben test yapmaya korkuyorum:18: tek çizgi görmek istemiyorum
xtuqcex
arkadaslar herkeze slm... 2 gundur ziyaretci olarak okuyrm topiginizi artk kendimi tanitiyim dedim ve siteyede uye oldum:) insallah hepimizin sagaalim bebisleri olur.:)
günüm cumaydı bugün yaptım çıktı ikinci çizgi silik ama net çıktı kan tahlili yaptım 1de alıcam sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum sende yap biran önce test güzel haberlerini alırız inş
günüm cumaydı bugün yaptım çıktı ikinci çizgi silik ama net çıktı kan tahlili yaptım 1de alıcam sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum sende yap biran önce test güzel haberlerini alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?