Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

bugün hamilelik haberini veren tüm arkadaşlarımı tebbrik ederiimm. kısa zamanda kavusursunuz insallah bebislerinize darısı bizim basimiza :) masallah size masallah

:13: ozaman burdan şu sonuca varıyoruz önce yumurtlama döneminde saydam akıntı,sonra bi kuruluk,ardından beyazlı bir ıslaklık adete kadar azar azar,sonra adet dönemi ve sonrası yoğunlaşan akıntıay tatlım şimdi ilk ikisi oldu sanırım bana hani dedim ya bi kuruluk başladı diye.şimdi önce akıntı ama biraz beyaz 4 gün sürdü,şimdi bir kuruluk var.ilk iki aşama bittibakalım bundan sonra hayırlısı:)çok saol tatlım...

canım moralini bozma sakın bu ay olmazsa bundan sonraki ay olumlu düsünelim olumlu olsun dimi aynen ben de oyleyım testeki çift çizgiyi görmek için ama olucak inanalım moralimizi bozmayalım ... kadere inanırım olucak olucak

çok sevindim mervecim darısı başımıza

denisss_ruj
bugün hamilelik haberini veren tüm arkadaşlarımı tebbrik ederiimm. kısa zamanda kavusursunuz insallah bebislerinize darısı bizim basimiza :) masallah size masallah

amiiinnn inşallah darısı başınıza, isteyen herkese nasip etsin Allahım

ay ne zormuş hamile kalmak yahu ben kazara hamile kalanlara şaşıyorum valla önemsemeyince üstünde çok durmayıncamı oluyo acaba bu iş :44:

aramıza hoşgeldin. inşallah aşılaman başarılı olmuştur da biz de hep beraber seviniriz..ikinizde de sorun olmaması güzel..birşeye takıldım. sadece 4 ay önce bir kere mi kullandın klomeni.. normalde doktorlar 3 ay falan devam ettiriyorlar üst üste..eğer 4 ay önce bir kereyse son 3 ay hç tedavi almadın mı?? ne kadar çok soru sormuşum:)) dualarım seninle,herkesle..Allahım bekleyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin..

ay ne zormuş hamile kalmak yahu ben kazara hamile kalanlara şaşıyorum valla önemsemeyince üstünde çok durmayıncamı oluyo acaba bu iş :44:

kader diyelim tatlım,önemsememeklede olmuyor bu iş,nasip işte.belkide hayırlısı da böyledir.hani derler ya sizin şer gibi gördüğünüz şeylerde hayır,hayır gördüğünüz şeylerde şer olabilir diye.vardır bundada bir hayır diyorum,zamanı vardır.allah ogünü bekletiyordur bize.o yüzden üzülmeyelim di mi?

canım 4ay once klomenkullandım sonra catlatma ıgnesi oldu fakat sonra kıst olustugu için devam edemedik.doktor beklememiz gerektigini soyledi .adetle kistin atılmasını bekledik.kist atılıp rahim temizlendikten sonra dr aşılama onerdi .zaten ben de aşılama dusunuyordum .bu yuzden yaptırdım .bu arada guzel dileklerin için saol canım.rabbim sana da gönlünün muradını versin

canım gerçekten öyle aslında ben ekim ayıda dahil hep çalıştım gün aşırı ilişki, haa bu ay ha bu ay diye diye ocak ayı geldi, kafamada çok takıyodum, ocak 4 te adet oldum, adet sonrası vajende bi kaşıntı başladı, dr gittim 5 günlük bi fitil tedavisi verdi ve ilşki 1 hafta yasakladı, fitil bitince yumurtlama zamanımdı ayın 20 si bi ilişki oldu, sonra bide 22 sinde oldu, ilaç kullandığım için pek ümitli değildik, ondan sonra bidaha yapmadık, halende yapmıyoruz yani önce gün aşırı yaptım olmadı, sonra koca ay içinde 2 kere yaptım oldu, kısmet nasip işte, o yüzden kafanızdan atın düşünceleri, Allahım kimseye aratmasın inşallah..

tatlı hamileler sizleri tebrik ediyorum allahım sağlıkla versin kucağınıza ve darısı bizlere inş.
benim bat 20si ve bugün bişey fark ettim kızlar hani kasık ağrılarımı iğne batmalarını akıntımı geçtim göğüslerim feci ağrıyo sütyenim bile acıtıyor ama asıl şaşırdığım morluklar oluştu morlukta nesi kızlarr

teşekkür ederim tatlım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına
benim gögüslerimde çok gerilmişti yeşil yeşil damarlar çıkmıştı, acıyodu, ama bu belirtiler bazen adet zamanıda oluyor ama inşallah seninkide hamileliktendir tatlım inşallah

ben teşekkür ederim cnm amiiinnn
inş adet değildir cnm ya

aynen her şerde bir hayır vardır derler... geçen ay migren krizim tuttu 15 gün kıvrandım ilaç almadım belki hamileyimdir diye ama nerdee..

kısmet dediğin gibi.. geçen ay çok stresli geçti benim için kendimede şaşırdım niye bu kadar stres yaptım diye... inş. bu ay sıkıntı yapmam kendime...

merve, o milimetredir cnm.. benim şuan 11.7mm 5.5 hafta ..bhcg de 30000 üstü..

canım benim de mm ler var 6 haftalık 10.2 mm x 11.0 mm , şeyma4 ün 0.323 cm yazıyomuş, belki dedim ölçümleri farklıdır, benim betahcg 8500 çıktı , bu değerler hastanenin kullandığı makinalara göre değişiyomuş..

:) pardon cnm.. ben seninki sandım.. sende belirti var mı? bulantı falan..? bende hiç bişi yok.. sonra mı çıkcak acaba..

:) pardon cnm.. ben seninki sandım.. sende belirti var mı? bulantı falan..? bende hiç bişi yok.. sonra mı çıkcak acaba..

canım bulantı böyle hafif hafif, midem cok ekşiyo, sürekli bi geğirti gak guk ediyom, hafif yani, bundan sonra çıkar seninde ama bu gün ilk defa çaydan tiksindim, çayı çok severdim, zaten epeydir çok açık çay içmeye başlamıştım ara ara, ama bu gün çayı içemedim bi koktu burnuma tuhaf tuhaf, önce bardağı değiştirdim aklıma hamilelikten diye gelmedi sonra ikinci bardakta öyle kokunca içemedim anladım hamilelikten

kızlarr yenı geldımmmmmmmmmm
yaa bır hamılemız daha varrr
cok cok cok tebrık ederım cnmmm
Allah bır omur boyu mutlu etsın senı
ve hepımıze kısa surede nasığp eylesınnn

GErcekden ugurlu bır topık oldu
ıyıkı acmısım ve sızlerle tanısmısım cıdden cok mutluyummm

Yeni hamislerimizi tebrik ediyorum rabbim bebişlerimizi ve güzel annelerimizi korusun... Darısı diğer arkadaşlara inşAllah.... Listeyi güncelliyorum iyi geceler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…