bende gene kahverengı leke basladı sanırım bu sefer adet olurum ınsallah cunku dusunmekten yoruldum lısteden cıkar artık ıstersen ılgınız ıcın tesekurler canlarımm
cnm hıc canını sıkma
hayırlısı buymus demekkı
Allah yoklugunu aratmasın
daha onumuzde bır ton ay var
sakın uzulmeeeee
Hersey yoluna gırıcek
topıgımızdekı herkes yakın zamanda bebıs sohbetlerı yapıcakkkk
kızlar ben bugün adet oldum..galiba ben artık hiç bi zaman annelik dugusunu yaşayamıcam...sıkıldım artık beklemekten,bekleyipte hüsrana uğramaktan...şuan çok kötüyüm...hiçbirşey istemiyorum artık yaa
gunaydın xtuqcex hoşgeldin. hoş geldiniz :) hafif de olsa çift çizgi gebelik pozitif anlamına geliyor diye biliyorum ama en doğru sonucu kan testin verir tabi. hayırlısı olsun canım
kızlar ben bugün adet oldum..galiba ben artık hiç bi zaman annelik dugusunu yaşayamıcam...sıkıldım artık beklemekten,bekleyipte hüsrana uğramaktan...şuan çok kötüyüm...hiçbirşey istemiyorum artık yaa
lütfen cnm..ümidini hiç birzaman yitirme.mart ayı bakarsın ugurlu ayımızdır hiç ummadığımız bir anda sürpriz yapıcak bebişlerimiz ben buna inanıyorum. senin benim ve burdaki herkesin bir gün buraya HAMİLEYİMMMMdiye yazacağına yürekten inanıyorum..
kızlar ben bu akşam test yaptıracam artık ama bi sorum olacak sizlere benim akıntım var biraz bu normal mi
canım akıntın varsa hamilesindir, hamilelikte akıntı artar.. inşAllah müjdeli haberle gelirsin...
kızçeler ben doktora gidyorum yumurtam ne ka büyümüş bakalım...şans şans
canım akıntın varsa hamilesindir, hamilelikte akıntı artar.. inşAllah müjdeli haberle gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?