Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Maaşallah bizim ikinci denememiz inş. çok beklemeyiz.

Maaşallah bizim ikinci denememiz inş. çok beklemeyiz.
Kızlarrr bgn benım bat ama hala gelen giden yoook :) akıntım varrr bgn acaba regl mı olucam ne dersinizz ? Regl olmadan önce akıntı oluyormu acabaaa daha önce bebek beklemedıgım ıcın hıc dıkkat etmemiştim de :) 2 gün önceki kan testımde bısey cıkmamıştı dr 2 gun snra gel dedı bu aksam gıtmemek ıcın zor tutuyorum kendımıı :)

benım bıldıgım kadarıyla kan testınde 1 hafta önce bıle cıkıyor yanı okuduklarımda var kan testı yaptırıp sonuc alan 2 haftalık hamıle oldugunu öğrnen..hevesını kırmak ıstemem ama bılgı paylaşımı acısından dıorum..yoksa ınşallah yanılıyorumdur

kızlarrrrrrrrrr acil cevap lütfen

kızlar şuan çok heyecanlı bir vaziyetteyim.okuyan arkadaşlar varsa benim iki gündür karnımda bir sancım var diyordum.sabaha karşı falan artıyor diyordum.afedersiniz az önce tuvalete gittim.daha adetime 12 gün falan var.ama az önce 2,3 damla kahverengi akıntım oldu.hani adet kanının başladığı zaman gelir ya kahverengi akıntı öyle bir akıntı.baktım bir ıslaklık oldu tuvalete gittim.çamaşırım ıslanmış.elledimde baktım elim kahverengi oldu.kızlar çokkk korkuyorum ve heyecanlıyım.ya adetim 12 gün erken geldi ya yerleşme kanaması ya da psikolojik bir kanama acaba hangisi olabilrki.ayyyy kafayı yiceemmmm

evet kan testinde hemen cıkıyor ama ben ıdrar testı yapmıştım 2. çizgi silik çıkınca hastaneye gıttım dr da geç döllenme yada dış gebelık olabılır dıyıp 2 gun snra tekrar gel dedı. Artık bılmıyorum Allahım hayırlısını nasıp etsın... Bende negatıften korkutugum ıcın gıtmıyorum ya kan testıne beklıyorum hasta olucam dıyee

superrr yazılanlara gore tarıfın yerleşme kanaması herhalde cunku herkezın yerleşme kanamasının olustugu gun degısırmıs benımde bırlıkte olduktan 6 gun sonra pembemsı 2 damla kan geldı ilşki en en son nezaman oldu senın yanı 6-7 gun once oldumu acaba? bu soruu tamamen kendım ıcın :)) umarımmm hamileyizdir:)

valla canım hiç başıma gelmedi.. umarım iyi birşeydir. adetin 12 gün önce gelmiş olması düşük bi ihtimal gibi ama yerleşme kanaması da adete yakın hatta adet olacağın sıralar oluyor diye biliyorum..sen hamileysen ble yeni olmuştur döllenme.. doktoruna git olmazsa yarın..

tatlım internette ayın 10 nu ile 15 i yumurtlama dönemi yazıyordu.bizde ayın 9-10-11-12-14 günleri hep yaptık.yani ama canım bilemiyorum.bu aralar döllenmişse yerleşme kanaması bukadar erken olurmu ki yaaa.bilemiyorum canım.adet olmuşsam çok bozulacağımmm

bende ınternetten arastırdımda döllenmeden 6 -7 gun sonra gerceklesır dıye öğrendım..hepimiz için hayırlısııı

canım bende öyle düşündüm aslında ama şimdi düşünüyorum acaba kist falan mı var ondan mı oluyor ki bu kanama,ayyy çok tırstım şimdi ya ..hala karın ağrım var biliyormusun....:84:

cnm yarın bence bır kadın doguma gozuk hamıleysende hemen anlasılır
belkıde agrıonın baska sebeblerıde vardır
hemen kotuye yorma
hadı hayırlısı cnm

cnm yarın bence bır kadın doguma gozuk hamıleysende hemen anlasılır
belkıde agrıonın baska sebeblerıde vardır
hemen kotuye yorma
hadı hayırlısı cnm

canım biraz araştırdım internetten şimdi ben ayın 28 inde adet oldum ayın 28 inden bugüne tam 19 gün olmuş sanırım yerleşme kanaması olması için 21 günü falan geçmesi lazımmış.bide sanırım bu sefer adetim erken geldi ya,çünkü ayın 28 indeki adetim diğer adetlerimden az olmuştu.herhalde tam sökülemedim şimdi devamı geliyor ,ay ne bileyim aklıma herşey geliyor.yok yok ben en iyisi yarın doktora gideyim bakalım.ama doktorun diceni biliyorum.git test yaptır.sonra testi yaptrcam sonuç negatif çıkacak sonra doktor dicekki mevsimdendir,arada olur böyle dicek,göndercek.başıma gelecekler bunlar ahanda şimdiden söylüyorum bakın yarın yazıcam buraya olanları,bakın dediğim gibi olcak.:82:

Hayırlı akşamlar kızlar Batım 18 şubat ve ben bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken mi davrandım çok üzgünüm

Hayırlı akşamlar kızlar Batım 18 şubat ve ben bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken mi davrandım çok üzgünüm

ama biz burda hergün söylüyoruz adetten önce doğru sonuç vermesi çooooooookkkk düşük bi ihtimal diye..

ohh ne güzel :) maşallah. doktorunun söylediklerini harfiyen yaparsın artık.
her defasında vajinal muayene gerer insanı (beni mesela acaip gerer) ama olsun, sağlıklı olsun da.
çok dikkat et şimdi kendine. kolay gelsin :)

slm arkadaşlar ben bugün zor tuttum kendim kan testi yapmamak için adetşme 4 gün kaldı yarın 3 sizce gitsem test yaptırsam belli olur mu?

sınırım belli olur. beta hcg testinde hamilelik sonuçları diye bir topik var ya burda, orda 5 gün önce öğrenler var. kişiden kişiye değişiyordur tabi o ayrı. yaptır bence.

ay inşallahhhhh :)) o zaman yarın yaptırıyorum. bu arada sağlık ocaklarında yapıyolar de mi kan testi??

ücretsiz yapıyorlar. ben dün bizim sokaktaki sağlık ocağını arayıp sordum. aynı gün çıkmıyormuş ama. sabah verirsen ertesi gün öğlen saat 2 de öğreniyormuşsun. bekleyemem dersen özeller yapıyor, özel hastanede 40 tl.

günaydın kızlar
ben dün akşam test yaptım 2.çizgi belli belirsizdi moralim bozuldu ama belki daha belli olmaaz diye düşünüp kendimi avuttum.
asıl moralimi bozan şey gece müthiş bir ksrın ağrısıyla uyanmam tuvalete gittiğimdede afedersiniz biraz açık konuşmam gerekecek ama büyük tuvaleimi yaparkende karnımda bir ağrı oldu ve hiç görmediğim kadar bir kanama
kızlar ben çok korkuyorum hala adet olmadım şuan o kadar moralim bozukki ne yapacağımı bilmiyorum kötü bişey olacak diye çok korkuyorum ben ne yapacam

nelitcim günaydın,
2.çizgi belli belirsiz de olsa gözükmesi, test pozitif demek oluyor. karın ağrısını çok duyuyoruz burada, belirti midir bilmiyorum. sen en iyisi doktora git bugün. kanamanın çokluğu hiç hayra alamet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…