Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

amin nelit cim. ben önce kendimi her zaman her durumda önce kötüye hazırlarım ama iyi olacağına da inanırım. öyle yapmak hayal kırıklığını önlüyor.karışık bir durum :) hepimiz için çooookkk güzel şeyler olsun :) bu ay umudumu kaybettim diyenler hiç mızmızlanmayın bakiiimm, mart listesine yazdırın isimlerinizi.

uzun zamandır takıppteyım sızıı:) 24 subatta benım sevıncım olacak ınss.. listeye benıde ekleyebılırsınızz... inş bu ayy mujdelı haberı alıcamm çok heveslıyım..

hevessscim hoşgeldin uzaktan takip etme, katıl bize :) güzel haberler bekliyoruz canım.

katıldım gıttıı:) ya erken belırtı yasayanlar varmı ıcımızde ?? ben herseyı buna yorar hale geldımde :)

istemediğin kadar var. hepimiz öyle ümitleniyor, sonra birbirimize soruyoruz acaba oldu mu diye :) en iyisi adet günü, bir gün öncesi ya da sonrasında kan tahlili canım.

istemediğin kadar var. hepimiz öyle ümitleniyor, sonra birbirimize soruyoruz acaba oldu mu diye :) en iyisi adet günü, bir gün öncesi ya da sonrasında kan tahlili canım.

orası ole tabı ama sabırsızız herhalde..ben klomen kullandım gecen ay bı ıse yaramadı bu ay kullandım doktor kontrolunda yumurtlama gunum hesaplandı yumurtlama gunumde ilişki oldu ustunden 6 gun sonra 2 damla pembe kan geldı.çok kasık agrım mevcut dayanamadıgım anlar oluyor gee yatınca mesela,bırde bugun sol kasıgıma batmalar oldu ara ara bole sıvrı sınek ısrıgı gıbı kıl dönmesı acısı gıbı :) ole bısey ıste...sımdııı heves heves beklıyorum ıste :)

gidip gelldinn miii :) tombul tombul olmuş muuu :)

olmaz mı hiç?? bir tane ama çok güzel büyümüş dedi doktorum.. perşembe iğne vurulcak..cuma c.tesi pazar program yapma dedi dr:) nöbetçi falan oluyorum şmd cuma günkü nöbetim değiştirmeliym mesela..bu arada 17 küsür olmuş c.tesi 13tü.. bana da gösterdi yumurtamı.. bu arada kilolu olduğum için üstten görülmüyor benimkiler..her defasında vajinal..

slm arkadaşlar ben bugün zor tuttum kendim kan testi yapmamak için adetşme 4 gün kaldı yarın 3 sizce gitsem test yaptırsam belli olur mu?

slm arkadaşlar ben bugün zor tuttum kendim kan testi yapmamak için adetşme 4 gün kaldı yarın 3 sizce gitsem test yaptırsam belli olur mu?

canım mrb bence belli olur yarın yaptır,sonra düşük çıkacak zaten değer,doktor iki gün sonra yine yaptır der.yükselmişse hamilesindir:)inşallah tabi.bence yaptır derim...

canım mrb bence belli olur yarın yaptır,sonra düşük çıkacak zaten değer,doktor iki gün sonra yine yaptır der.yükselmişse hamilesindir:)inşallah tabi.bence yaptır derim...

ay inşallahhhhh :)) o zaman yarın yaptırıyorum. bu arada sağlık ocaklarında yapıyolar de mi kan testi??

ay inşallahhhhh :)) o zaman yarın yaptırıyorum. bu arada sağlık ocaklarında yapıyolar de mi kan testi??

canım hiç yaptırmadım ben sağlık ocağında ama hepsi yapmıyor diye biliyorum.sabah bi sor olmazsa devlet hastanesine git,şimdiden randevu alman lazım tabi.internetten randevu alınıyor.sonuçlarda hemen öğleden sonra çıkıyor.ben öyle yaptırmıştım yani.inşallah hayırlı haberler verirsin:)

pardon ya sen elazığdaymışsın ordaki sistemi bilmiyorum tabi canım.ben istanbul için söylemiştim.pardon...

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat Sonuç Bekliyor

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!
shainy --------------------14 Şubat Haber yok!
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ---------------------18 Şubat

aygunes -------------------19 Şubat

filiz_fidan -----------------19 Şubat
maehlmiekte --------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ---------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur ------------------ 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ---------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz --------------------- 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ---------------- 10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart

elisaist sen hamileydin de mi ? kaç aylık oldun ?

iyi akşamlar kızlar.. ben de bu ay hamile kalmayı umut ediyorum :)) 14-19 şubat ovulasyon zamanım.. bat 7 mart.. inş. çalışmalarımız olumlu sonuçlanır

iyi akşamlar kızlar.. ben de bu ay hamile kalmayı umut ediyorum :)) 14-19 şubat ovulasyon zamanım.. bat 7 mart.. inş. çalışmalarımız olumlu sonuçlanır

hadi inş. sonuç alırsın ben de BAT için gün sayıyorum belirtiler de var gibi ama ilk olunca mı insan anlamıyo ben mi heyecan yapıyorum anlamadım ki

elisaist sen hamileydin de mi ? kaç aylık oldun ?

evet canım ilk denemede hamile kaldım çok şükür darısı isteyen herkese...
daha doktora gitmedim ama son adet tarihime göre yarın 5 haftalık oluyor... Zaten mesajımın latındaki çizelgede yazıyor haftaya gitcem doktora, ayrı ayrı gitmektense keseyi de bebeği de görür kalp atışlarını da duyarız inşAllah... bu arada sen de bi test yap bakalım ben 3 gün kala öğrendim 2. çizgi silik çıkmıştı ama hiç kan testine gitmedim..

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı da bizim başımıza inşallah

kızlarrrrrrr...baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi...???bat 2 gün gecikti 5 gün önce test yapmıştım negatifti...başım müthiş ağrıyor ama başka hiçbir belirti yok...

kızlarrrrrrr...baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi...???bat 2 gün gecikti 5 gün önce test yapmıştım negatifti...başım müthiş ağrıyor ama başka hiçbir belirti yok...

hiç duymadım böyle bi belirti ama bilmediğim neler neler var gebelikle ilgili olabilir yani. Sağ olsun bu site sayesinde çok şey öğrendim. insan kimseye soramadıklarını söyleyemediklerini paylaşabiliyor burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…