- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.741
yaa böle şipşak şaşırsın istiyorum.. Zaten c.tesi akşam 11 buçukta gelcek o arada pastayı içeri götürür gösteririm.. hediye istemiyo kendini mahcup hissediyo ben hediye alınca sevmiyo :)
gece için planlarım var zatendart olabilir ama bak.. onu bi düşüniim :)
yaa böle şipşak şaşırsın istiyorum.. Zaten c.tesi akşam 11 buçukta gelcek o arada pastayı içeri götürür gösteririm.. hediye istemiyo kendini mahcup hissediyo ben hediye alınca sevmiyo :)
gece için planlarım var zatendart olabilir ama bak.. onu bi düşüniim :)
Bu pazar benim kocamında doğümgünü napsak acabaa :)
yaa böle şipşak şaşırsın istiyorum.. Zaten c.tesi akşam 11 buçukta gelcek o arada pastayı içeri götürür gösteririm.. Hediye istemiyo kendini mahcup hissediyo ben hediye alınca sevmiyo :)
gece için planlarım var zatenDart olabilir ama bak.. Onu bi düşüniim :)
söle bakalı fikirlerini napıceksin :))
ole ufak hediyeler cnmmm ben dun kocama dedim şevgilergününde şaşırt beni bakalım ne alcak ama ben ne yapşaaaaaaaaaaaaaaaamşende bana şöyleee bişiler
sen o gelene kdr bütün hazırlıklarını yap sofranı kur giyin süslen püslen ısıklarıda kapa öle bekle odada onu o seni uyudu zanneder ama içeri girince mum ışıgı altında sexi bir bayan aman allahımmmmmmm
snra pastanıza keser kutlarsın dgm gününü ee gerisi sizin özelinize kalıyo sekerim burdan snra konuşmm bnn
ole ufak hediyeler cnmmm ben dun kocama dedim şevgilergününde şaşırt beni bakalım ne alcak ama ben ne yapşaaaaaaaaaaaaaaaamşende bana şöyleee bişiler
Günaydın canıım :)
acemiliğime ver napiyim işte :) yumurtlama akıntısını ilk defa duydum anlayamazdım yani öyle olduğunuuu :)
ama benim onu kapıda karşılamam lazım ki :) uyudu zannetmesi mümkün değil :) senin söylediklerine benzer şeyler hazırlamaya çalışıcam ama.. :) sonraaaa sabahlar olmasınnn hooppp
hala öksürük ve burun tıkanıklığı var ama daha iyiyim tabi..bir sürü ilaç kullanıyorum işte..aman salgın var ya çevremde bir sürü kişi hasta..sizler de çok dikkat edin kendinize bol bol vitaminlerinizi alın tam gebelik üstü hasta olmayın hee ..bu ay büyük ay biliyorsunuz :)
kızlar hiç fottom.com sitesini incelediniz mi? Fotoğraflarla yaptırabileceğinizi acayip güzel hediyelikler var..bilmem bir fikir sadece..dükkanları hemen benim işyerimin orada ama internetten de sipariş alıyorlar..bir inceleyin derim ben..
hmm o zaman devamı gelecek..ama olsun zaten burası şubat topiği sende bu ay kalacaksın demektir bu :))
canıım geçmişi olsun, nasılsın şimdi epey düzeldin mi?
yumurta akı işte :))) inşallah acemliğin bitip uzmanlaşmadan bebgini içinde hissedersin
baktım canım çok güzel şeyler varmış :) aslında ben hep resimli kupalarımız olsun istemişimdir ama beyim kupada bişey içmeyi sevmiyo :)
sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))
nesriinn sen c.tesi akşamımı çıkarmıştın pastayı hıı ??
Canim gecmis olsunn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?