şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Günaydın canıım :)
acemiliğime ver napiyim işte :) yumurtlama akıntısını ilk defa duydum anlayamazdım yani öyle olduğunuuu :)

sen o gelene kdr bütün hazırlıklarını yap sofranı kur giyin süslen püslen ısıklarıda kapa öle bekle odada onu o seni uyudu zanneder ama içeri girince mum ışıgı altında sexi bir bayan aman allahımmmmmmm

snra pastanıza keser kutlarsın dgm gününü ee gerisi sizin özelinize kalıyo sekerim burdan snra konuşmm bnn

Gunaydin kizlarrr:))subatin ilk gunu cok sukurr.iyi haberlerle guzelliklerle dolu bir ay olucak ne kadar da guzelmissss:)))

kızlar hiç fottom.com sitesini incelediniz mi? Fotoğraflarla yaptırabileceğinizi acayip güzel hediyelikler var..bilmem bir fikir sadece..dükkanları hemen benim işyerimin orada ama internetten de sipariş alıyorlar..bir inceleyin derim ben..

ole ufak hediyeler cnmmm ben dun kocama dedim şevgilergününde şaşırt beni bakalım ne alcak ama ben ne yapşaaaaaaaaaaaaaaaam şende bana şöyleee bişiler

ama benim onu kapıda karşılamam lazım ki :) uyudu zannetmesi mümkün değil :) senin söylediklerine benzer şeyler hazırlamaya çalışıcam ama.. :) sonraaaa sabahlar olmasınnn hooppp

ole ufak hediyeler cnmmm ben dun kocama dedim şevgilergününde şaşırt beni bakalım ne alcak ama ben ne yapşaaaaaaaaaaaaaaaam şende bana şöyleee bişiler

tam adamına sordum ben hiç anlamam hediye işinden.. :) hele bide sevgililer günü hediyesi.. yardımcı olayım diyorum ama eksik istediği bişey varsa onla başla almaya. yatak odasını balonlarla süsle

Günaydın canıım :)
acemiliğime ver napiyim işte :) yumurtlama akıntısını ilk defa duydum anlayamazdım yani öyle olduğunuuu :)

yumurta akı işte :))) inşallah acemliğin bitip uzmanlaşmadan bebgini içinde hissedersin

ama benim onu kapıda karşılamam lazım ki :) uyudu zannetmesi mümkün değil :) senin söylediklerine benzer şeyler hazırlamaya çalışıcam ama.. :) sonraaaa sabahlar olmasınnn hooppp

ohhh ne güzel bahane çalışmayı heycanlı kılmak için

canıım geçmişi olsun, nasılsın şimdi epey düzeldin mi?

baktım canım çok güzel şeyler varmış :) aslında ben hep resimli kupalarımız olsun istemişimdir ama beyim kupada bişey içmeyi sevmiyo :)

baktım canım çok güzel şeyler varmış :) aslında ben hep resimli kupalarımız olsun istemişimdir ama beyim kupada bişey içmeyi sevmiyo :)

ayy aynen bende sevmem cam olacak mutlaka..ya kupa zaten çok basit kaçıyor oradaki diğer şeylere bakınca..diğerlerine bak bence sen..

sevgililer gününü bırakında bu pazar benim kocamın doğum günü napiim pastadan başka :))

nesriinn sen c.tesi akşamımı çıkarmıştın pastayı hıı ??

canım öncelilkle eşine hayırlı yaşlar hızlı ve bereketli spoşlar diliyorum:)
bence pastanın yanında kendinede güzel dantelli bi gecelik al,eminim çok işe yarayacaktır:)
eşime ne alayım dersen erkekler genellikle elektronik şeylerden hoşlanıyorlar istediği birşey varsa önceliğin olabilir..
ne güzel sizler çalışıyorsunuz,ne gönlünüzden geçerse alırsınız,ben bi d.günü için bile aylar öncesinden başlıyorum para biriktirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…