- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.761
canım öncelilkle eşine hayırlı yaşlar hızlı ve bereketli spoşlar diliyorum:)
bence pastanın yanında kendinede güzel dantelli bi gecelik al,eminim çok işe yarayacaktır:)
eşime ne alayım dersen erkekler genellikle elektronik şeylerden hoşlanıyorlar istediği birşey varsa önceliğin olabilir..
ne güzel sizler çalışıyorsunuz,ne gönlünüzden geçerse alırsınız,ben bi d.günü için bile aylar öncesinden başlıyorum para biriktirmeye
bence pastanın yanında kendinede güzel dantelli bi gecelik al,eminim çok işe yarayacaktır:)
eşime ne alayım dersen erkekler genellikle elektronik şeylerden hoşlanıyorlar istediği birşey varsa önceliğin olabilir..
ne güzel sizler çalışıyorsunuz,ne gönlünüzden geçerse alırsınız,ben bi d.günü için bile aylar öncesinden başlıyorum para biriktirmeye
inşallah inşallah ben doğru günü tutturamıyorum orda benim problemim sanırım hesaplıyorum ama yanlışmı oluyo bilmiyorum kii :/
Dun bi hamile haberi aldim kizlar cok yakinim degil ama annemlerin tanidigi birisi.senin cocugunun olmasi cok zor demis dr onlarda uzulmus tabii nasilsa olmaz diye korunmamislarsir ilk 3 ayda hamile kalmisti 3 yasinda falan oglu simdi de ikinciye hamileymis nasil sevindim anlatamam drlar ne derse desin allah nasip ederse olur bir kere daha kesinlik kazandi:)))
doğru söylüyorsun ya bende çalışma olayına ara verdiğimde öyle olmuştum..yaw senin paranla sana hediye alıyorum diyodum..bi de parayı bırak ek kredi kartıyla alıyodum ekstreyi o ödüyordu :)))
günaydın kızlar...günler geçmiyor. bir yanım hamilesin diyor bir yanım değilsin diyor:) geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum..ateşim de var.
ayy evet ya, ayneen..
bazen hiç almayayım daha iyi diyorum
ama biriktirdiklerimle yine ufak tefek bişiy almaya çalışıyorum, büyükleri de ek k.kartı ile((
tam adamına sordum ben hiç anlamam hediye işinden.. :) hele bide sevgililer günü hediyesi.. :d yardımcı olayım diyorum ama eksik istediği bişey varsa onla başla almaya. Yatak odasını balonlarla süsle :d
ayy evet ya, ayneen..
bazen hiç almayayım daha iyi diyorum
ama biriktirdiklerimle yine ufak tefek bişiy almaya çalışıyorum, büyükleri de ek k.kartı ile((
canım eğer pkolu değilsen yummurtlama testleri var internette onlardan alıp kllanabilirsin idrarla gebelik etsti gibi ama uğraşamam dersen reglin bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşaman lazım diğer hastalığına 1 hafta kalıncaya kadar,kısmet olacagı zaman oluyo işte aslında..
uçan balonları bende düşünüyorum cnm bakalımmmm inş. Bulcam fotoma baktım güzelmiş aşlında
canım eğer pkolu değilsen yummurtlama testleri var internette onlardan alıp kllanabilirsin idrarla gebelik etsti gibi ama uğraşamam dersen reglin bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşaman lazım diğer hastalığına 1 hafta kalıncaya kadar,kısmet olacagı zaman oluyo işte aslında..
aynen öle canım allah ol diyecek olacak işte hepimiz için biçtiği bir vakit var onu bekliyoruz sadece sabırlı olup içimizi ferak tutmamız lazım, ben illa bu ay olsun dıye dua etmiyorum kendim için ne zaman uygun görürsen allahım o zaman olsun en hayırlı zamanda diyorum..
bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)
yaa aaaaaaa öle deme ev hanımları bakıyorum bizden güzel para biriktiriyolar pazardan artanı at harclıktan artanı at bisürü olur Rabbim bereketini versin cnm kazancımızın yeterki öle aglama ama bn kötü oldum şimdi bnde aglarımmmm
bişi dha ekliyeyim illa pahalı hediyelr mutlu etmez ki insanı 3,5 tl yede cok güzel eşini mutlu edicek hediyeler bulabilirsin tatlımmm
kıyamam.. niye şimdi duygusala bağladınn..sanki biz çalışıyozda elimizde para mı kalıyo sanıyosun şekerim. evin ihtiyaçları düğün taksitleri :) ki daha ayın 3 ünde ben maaşımı almış olmuyorum. oyüzden almıycam hediye filn ona en güzel hediye benim ne gerek var başka şeye aslında bebişim geliyo olsaydı onu hediye etcektim ama o da babasına hediye olmak istemedi
bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)
evet canım haklısın ama ne biliyim işte insan bi tuhaf oluyor, kendi paran olsa farklı olurmuş gibi geliyor, belkide hiç kazanamadığımdanama ağlamayın siz, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,desteğiniz içinde çook teşekkür edrim kızlar ya iyiki varsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?