şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

doğru söylüyorsun ya bende çalışma olayına ara verdiğimde öyle olmuştum..yaw senin paranla sana hediye alıyorum diyodum..bi de parayı bırak ek kredi kartıyla alıyodum ekstreyi o ödüyordu :)))

Dun bi hamile haberi aldim kizlar cok yakinim degil ama annemlerin tanidigi birisi.senin cocugunun olmasi cok zor demis dr onlarda uzulmus tabii nasilsa olmaz diye korunmamislarsir ilk 3 ayda hamile kalmisti 3 yasinda falan oglu simdi de ikinciye hamileymis nasil sevindim anlatamam drlar ne derse desin allah nasip ederse olur bir kere daha kesinlik kazandi:)))

yaa aaaaaaa öle deme ev hanımları bakıyorum bizden güzel para biriktiriyolar pazardan artanı at harclıktan artanı at bisürü olur Rabbim bereketini versin cnm kazancımızın yeterki öle aglama ama bn kötü oldum şimdi bnde aglarımmmm
bişi dha ekliyeyim illa pahalı hediyelr mutlu etmez ki insanı 3,5 tl yede cok güzel eşini mutlu edicek hediyeler bulabilirsin tatlımmm

Son düzenleme:

kıyamam.. niye şimdi duygusala bağladınn.. sanki biz çalışıyozda elimizde para mı kalıyo sanıyosun şekerim. evin ihtiyaçları düğün taksitleri :) ki daha ayın 3 ünde ben maaşımı almış olmuyorum. oyüzden almıycam hediye filn ona en güzel hediye benim ne gerek var başka şeye aslında bebişim geliyo olsaydı onu hediye etcektim ama o da babasına hediye olmak istemedi

günaydın kızlar...günler geçmiyor. bir yanım hamilesin diyor bir yanım değilsin diyor:) geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum..ateşim de var.

inşallah inşallah ben doğru günü tutturamıyorum orda benim problemim sanırım hesaplıyorum ama yanlışmı oluyo bilmiyorum kii :/

canım eğer pkolu değilsen yummurtlama testleri var internette onlardan alıp kllanabilirsin idrarla gebelik etsti gibi ama uğraşamam dersen reglin bittikten sonra gün aşırı ilişki yaşaman lazım diğer hastalığına 1 hafta kalıncaya kadar,kısmet olacagı zaman oluyo işte aslında..

aynen öle canım allah ol diyecek olacak işte hepimiz için biçtiği bir vakit var onu bekliyoruz sadece sabırlı olup içimizi ferak tutmamız lazım, ben illa bu ay olsun dıye dua etmiyorum kendim için ne zaman uygun görürsen allahım o zaman olsun en hayırlı zamanda diyorum..

doğru söylüyorsun ya bende çalışma olayına ara verdiğimde öyle olmuştum..yaw senin paranla sana hediye alıyorum diyodum..bi de parayı bırak ek kredi kartıyla alıyodum ekstreyi o ödüyordu :)))

ayy evet ya, ayneen..
bazen hiç almayayım daha iyi diyorum
ama biriktirdiklerimle yine ufak tefek bişiy almaya çalışıyorum, büyükleri de ek k.kartı ile((

Bende oyle canim yaa bide para biriktirmeyi de hic beceremiyorum ben ne var ne yoksa harciyorum offf(kasimda esimin dogum gunu o zamana kadar bebisim olmazsa(bi ise girer calisirim artik gecen sene calisiyodum tras makinesi almistim cok isine yariyo onunla bi 3 sene idare edicek artik bebis olursaaa:)))

ayy evet ya, ayneen..
bazen hiç almayayım daha iyi diyorum
ama biriktirdiklerimle yine ufak tefek bişiy almaya çalışıyorum, büyükleri de ek k.kartı ile((

canım bende 1 sene çalışmadığımda öyleydi şimdi çalışıyorumda noluyo aldıgım gibi eve gidiyo ben hiçbişey gormuyorumki herşey ortak oluyo , ayrı bütçeler olmadıgı için evin bütçesine kim katkı sağlarsa sağlasın evin bütçesi ortaktır o yuzden onun parasıyla hediye alıyorum dıye üzülme kendin çalışınca da aynı şey alıyo evin parası olarak düşün onu sen

tam adamına sordum ben hiç anlamam hediye işinden.. :) hele bide sevgililer günü hediyesi.. :d yardımcı olayım diyorum ama eksik istediği bişey varsa onla başla almaya. Yatak odasını balonlarla süsle :d

uçan balonları bende düşünüyorum cnm bakalımmmm inş. Bulcam fotoma baktım güzelmiş aşlında

çok teşekkür ederimm bu ay adet sonrasına kaldı işimiz yanii artıkk :)martta çok güzel haberler veririz inşallah hepimiz marttaki kırmızılar hiç gelmesiiiinnnn :):)

Bende oyle dua ediyorum canim hep hayirlisi ne zamansa o zaman diye ama o istek varya bi kere gelip seni ele geciren biran once olsun istegi ona engel olamiyorum ilk aylarda nasilsa bi dahaki ay olur diye hic problem yapmiyodum ama simdi gunu gelip kirmizilari gorunce icim bi tuhaf oluyo(isyan etmekte degil bu asla cok korkarim oyle isyanlardan falan ama bu tuhaf iste siz anlarsiniz benii(

bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)

eveet ben o slaytı evlilik yıldönümüzde hazırlamıştım her sene için birkaç resim koyup altlarına yıllarını yazmıştım facede yayınlamıştım :)) doğumgünü için de kızıma yapmıştım..berksan!ın doğumgünü şarkısı eşliğinde televizyonda göstermiştim davetlilere..

evet canım haklısın ama ne biliyim işte insan bi tuhaf oluyor, kendi paran olsa farklı olurmuş gibi geliyor, belkide hiç kazanamadığımdan ama ağlamayın siz, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,desteğiniz içinde çook teşekkür edrim kızlar ya iyiki varsınız:))

valla canım bende alamamıştım gecen d. gününde, üstümde dantelli gecelikle elimde pastayla tam gece saat 12 de içeri girdim ki beni uyuyor sanıyordu:) işte en güzel hediye napıyım
sezggi cim inş bebişiniz d.günü çalışmasının güzel bi ürünü olarak gelir yanınıza..

bide slayt hazırladım tüm resimlerimizle müzik eşliğinde :) inşallah güzel olur herşey beğenir.. :)

Muzik esliginde slayta bayilirim hatta hemen gozum dolar aglarim anilar cok degerlidir kuzum esinde cok begenicek bencee cok guzel olucak:))

nedemek cnm nezamn istersen biz burayız yanıdayız senin sende ii ki varsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…