- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.721
caannımm mrb bende yeni geldim içerde eşimin ark var yemeklerini verdim çaylarını verdim kaçtım yanınıza:)
allah ın izniyle bizimle olacak inş..seni çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyor sabredeceğiz..artık ne zamn bi hamile görsm içim gidiyor ama demek daha doğru zaman değil napalım..üzülme nolur bizim de olacak inş
annammmm bebişmi geiyo kızzz hemde ikiz olabilir süper yaaaa allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına
s.a. canım elifnil gelene kadar ben cvp vereyim sanayakı eczanede satılıyor yara bandına benziyor ama büyük oluyor beline yapştırıyosun belini sıstıyor hatta biraz yakıyor 2 gün duruyor sonra çıkarıyorsun..bu ay elif gibi bende yaptım bakalım ne olur:18: incir kürünüde ibrahim saraçoğlu sitesinde öğrenebilirsin
canım çok sevindim.. Rabbim kucagına almayıda nasip eder inşallah.. bende iki gün önce test yaptım test önce tek çizgiydi sabaha kadar tekrar bakmadım tekrar baktığımda silik ikinci çizgi belirmişti.. sence benide gebe olma olasılığım var mı.. yarın bat günüm.. bugün kan testi yaptırsammı yoksa beklesemmi diye düşünüyorum.. canım bana bu konuda akıl verirmisin lütfen?
canım yakıyı eczaneden aldım ve ilişki günlerimden sonra belime yapıştırdım kuzumyakı vurdum nedemek anlamadım ben yaa :18: incir kuru nasıl oluyo anlatırmısınız ...
Canim Elifnil gelsin sorriz ikisinide ayni andami yapmis, Sabahtan bir iceriz inciri ustune bir kasik balli karisim ohhh missss gibi gelsin bebisler :)))
bu ay yapmadığım şey kalmadı hayıt yapıyorum soğan kürünün ilk günündeyim.zaten dışarda hamile görünce bebek mağazalrında çok kötü oluyorum.eşim zaten çok istiyo ben üzülmeyeyim diye artık arkadaşlarından aldığı hamilelik haberlerinide söylmeyo bana üzülmeyeyim diye.onu öyle gördükçe daha kötü oluyorum.
elifnil yukarda cevap vermişsin şimdi gördüm yani ilişkiden sonra yapıştırıyoruz öylemi.çok sordum kusurabakma
al bendende o kadarnapalım beklemekten başka çare yook..sabredeceğiz..az önce banyodaydım bizim yan komşunn sesi aynen bizim evde..bi oğlu var 3 yaşındamı ne bide karnında..bir bağırıyor çocuğa "bir yatırmadın Allah belanı versin" ayy görsen içim ezildi biz neler yapıyoruz rabbim ona vermiş o neler yapıyor die...
elifnil canım tekrar hayırlı olsun.bişey sorucam sen bu yakıyı nezaman yapıştırdın ilişkiden ne kadar önce ve kaç gün kalıcak belde
evet cnm ilişkiden sonra yani aslında ben bu ay 6-7 kez yapıştırdım. ilişkiden sonra birkaç saat yat sabah ezanına kadar yattım ben sonra abdest aldım namaz kıldım ve yakıyı yapıştırdım tam kalçadan yukarı bel kısmına cnm...estağfurullah cnm benim
evet cnm ilişkiden sonra yani aslında ben bu ay 6-7 kez yapıştırdım. ilişkiden sonra birkaç saat yat sabah ezanına kadar yattım ben sonra abdest aldım namaz kıldım ve yakıyı yapıştırdım tam kalçadan yukarı bel kısmına cnm...estağfurullah cnm benim
elifnil ben senin halayını kaçırdımmı yooksa??? az önce sordum kimseden cevap alamadımcanım durumun kesinleşmiş galiba hamişsin öyle mii
nasıl sevindim anlatamam maşalaah..
biede dua et nolur? sen özel bişiy yaptın mı?kür fşilan
cnm kürler filan bahane.. Rabbimize yönelin dua edin yalvarın yakarın!!! meryem suresi yasin okuyun!!!toplu dua ve toplu namaz kılınan mekanlarda bulunun.. kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz...ben dualarıma borçluym canlarım gerisi bahane.. her namazdan sonra ağlardım Rabbime yönelerek... Ve hamdolsun o büyük yaradana...ne büyük yaradan ki o...dedimki Küm feyekün...ol de olsun Rabbim dedim...inanın dualar çok tesirli.. her cuma sela ve ezan arası yalvardım Rabbime..herkes için...kendim için...inanın birgün dualarınız kabul olacak... ben neler yaşadım.. anlatsam roman olur.. eltimin bana yapmadığı kalmadı hamile şuan kendisi doğum yapcak.. o kadar kırıldımki hamile görmek istemiyordum artık...sizleri en iyi ben anlarım... ama gönüllerinizi ferah tutun artık dualarım sizlerle canlarım
aynen canım en önemlisi dua zaten Rabbim en doğru zamanı biliyor zaten inşallah olsun artık bu aymoral bozunca olmuyomuş ama gelde bozma bugun eşimin arkadasından hamilelik haberini alınca gözyaşlarımı tutamadım kıskanmadım ama çok değişik duygulardayım
Canım benim Allah razı olsun daha çok yeni.. ben terketmesin diye dua ediyorum şuan... sağ salim kucağıma alayım diye.. darısı sizlere canlarım benim... evet cnm incir bal tarçın ve çörekotu ve keçiboynzu krü uyguladım hatta az önce detaylarını yazdım
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de yaşadım bunları.. eşimin arkadaşı hamileydi ona ne özenirdim acaba ne hisediyor diye merak ederdim...ben hiç kalamayacakmıydım derdim... inan Rabbim ol derse en umutsuz anda ol diyor...inşallah sen de birgün hamile kalacaksın hemde birkaç aya inşallah...
elif cim sen yakıyı her ilişkiden sonramı yapştrdın 14 gün geçmesi gerekiyor yazıyor......Evet canım nolur dua et sorun çıkmasın darısı hepinizin başına innşallahhh
kuzum doğru söylemişsin zaten..ilişkiden sonra abdest alıp hemen yapıştırıyordum.. ama hemen abdest almıyordum yatıyordum birkaç saat belime yastık koyup...sonra yeni ilişkide bir daha çıkarıp takıyordum.. gün kalması gerek... yumurtanın kolay çatlayarak rahme tutunmasını sağlıyormuş kızlarrr..
canım Allah razı olsn.. istersen bir test daha yap.. çok sonra beliren çizgiler geçerli olmuyor diyorlar ama benim yarım saat sonra çıkıyordu testte...zaten birbuçuk haftalıkken testte çıkması mucize dedi doktorum...yarın yap ve bekle ne kadar sonra çizgi çıkıyor..baktın yarım saate çıkıyor sonra koş kan testi yapmaya...tamam mı? ona göre test yap derim cnm... inşallah hamişsindir..silik çizgi kesin gebelik kızlar doktorm öyle dedi...
canım yakıyı eczaneden aldım ve ilişki günlerimden sonra belime yapıştırdım kuzum
canım ben incir kürü bal tarçın çörekotu ve yakıyı yani hepsini bu ay yaptım :)))size de şifa olur inşallahhhh hala çatlamayan ymurtam varmış 2 tane...:26:baya baya ymurtlatmış beni bu kürler...
inşallah canım dua et bana bol bol yani herkese tüm isteyenlere
elif cim sen yakıyı her ilişkiden sonramı yapştrdın 14 gün geçmesi gerekiyor yazıyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?