- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.921
canım ben onu düşünmedim hiç ama baba olarak kabul ediyorkicnm bak ben sana ne dicem sakın yanlıs anlam beni hatta benmde niyetim var bebeğim olsada bi bebek almak cok istiorum erkek bebek bence sende düşünürsen erkek düşün neden dersen kız babaya haram erkek anneye ama dinimizde böle caiz değil ya ama bide şu var eger anne adayı süt iğnesi vurulursa evlatlık aldığı bebeğe süt verirse süt annesi olur ben böle biliorum cnm hem bağlarda daha fazla güçlenir canım...fiziki bağ da OLUŞUR...
canım ben onu düşünmedim hiç ama baba olarak kabul ediyorki
cnm bende 9 aydr deniom hc dr cıktın mı
ya haramı helali mi olur bunun...sonuçta evlat ediniyosun...yok artık yaaaa..
selam kızlar nasılsınız.....
gıtmedıgım dr kalmadı ılk olarak süt hormonum ve guatır var dedıler ama onlarıda normal sevıyeler getırdık ama halen olmuyor bu ayda serophene kulandım inşallah onun sayesınde olmustur... her ayın bu haftasını hıııııccc sevmıyorum gıcık gelıyor bana
canım nesdem yanlıs anlamayın beni ama arastırın isterseniz evlatlık konusu zor braz peygamberimizin caiz değildir demiş günah demedim cnm bnm caiz değil ama dedğim şekilde olsa dha güzel olur mus
iyiyim canım sen nasılsın...cmt gittik kontrole keseyi gördük..2 hafta snra gidicem kalp atışını dinliycez inşallah
fatma bende senin gibi olmak istiorum yaa eşimin adı ahmet bnm de hamile kalmak istiorum artıkk gecen nesrn abla yanlıslıkla senn yerine bni hamiş yazmıs karıstırmıs
ya bu ilk nefesi bilsem evde izlerdimiçim gittiii resmeennn
ya bu ilk nefesi bilsem evde izlerdimiçim gittiii resmeennn
yani evlat gözüyle görüyorya erkkede olsa anne baba oplarak üstleniyoruz onu demek istedimanlamadım cnm.....
canım benim inşallah dua yerine geçer...insan olmadan önce başka olduktan sonra bambaşka oluyo ya anlatamam..Rabbim yaşamayı nasip etsin. bu arada senin nikin de hep dikkatimi çekiyodu:) sen de eşini çok seviyosun anlaşılan
yani evlat gözüyle görüyorya erkkede olsa anne baba oplarak üstleniyoruz onu demek istedim
evet cnm sen ne kadarlık evlisin bu arada yas kaç
çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sihhatli eline almayı da nasip etsin inşallah....canım yarın da ben doktora gitcem dua et inşallah iyi haberler ile dönerim bakalım ne diyecek daha çok erken ama yumurtlama günü dediği günde gidiyorum bakalım belkide hamişimdir inşallah hayırlısı ise:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?