şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ayy kızlar aglamaktan siştim yaa su ilk nefesi izleyince niye böyleyim ben basım agrıyo zaten ilaç da almıyorum bi umut belki bebiş vardır diye iyice agrıdı pofffallahımm nolurrrr bize de nasip etsin bu güzel günleri hepimize birden insaaallllaaahhh

ben öyle anlarda hemen uyuyorum yatıp yada çık dışarı gez dolaş kafanı dinle canım insan evde kendini çok dinliyo daha kötü oluyo vallaa

ben öyle anlarda hemen uyuyorum yatıp yada çık dışarı gez dolaş kafanı dinle canım insan evde kendini çok dinliyo daha kötü oluyo vallaa

canım hiçbişey yapmak istemiyo bu aralar yatınca da uyuyamıyorum bebiş hayali kurmaktangrinin elli tonunu aldım simdi bende onunla kafamı dagıtıyorum

kızlar korkudan test yaptıramıyorum normalde buğün adet günüm ama belim agrıyor sadece çok fazla adet belirtisi yok.. normalde akıntım olurdu ama akıntımda yok şuan sizce hamilemiyim birde eğer hamileysem bile benim yumurtlamam ayın 1 inde oldu fark ettim yumurtlama olduğunu sizce belli olur mu testte yapsam ben yada kan testince çok merak ediyorum lütfen benim içinde dua edin..

kız bilerek yapmadım biranda oldu elim oraya gitmiş :) içime doğdu sanırım

banane ya bende dogum ıcıne :)
falımda bugun cıkanı dur kopyalayıp atım sana

Bu aralar hayatında bazı olumsuz gelişmeler olabilir, hazırlıklı olmalısın. Sağlıklı ve güzel bir erkek çocuk yolda, aileye bereketiyle birlikte geliyor. Kötü günler için sakladığın bir miktar parayı gereksiz yere harcayacaksın. Uzun zamandır küs olduğun ve görüşmediğin bir dostun ile artık barışacaksın. Tüm kararlılığınla kötü bir alışkanlığından kurtulmak için ilk adımı atacaksın.

bence bekle canım henuz cok erkenmıs bosuna negatıf cıkarsa uzulme 14 subatta yap sevgılıler gunu hedıyesı olsun sıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…