şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

benim hala gelmedi kırmızılar ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim 1 gün geçti daha aslında ama karnım ağrımıyo sürekli tuvalete çıkıyorum 1 saat anca geçiyo

idrar testine güvenmiyorum daha önce 10 günlük gecikmede 3 tane yaptım üçüde pozitif kanda negatif çıktı beni çok ümitlendirmiştiler

Merhaba arkadaşlar adetime batıma 4 gün olmasına rağmen gittim yine test aldim niye yaptıysam enerjim düştü offf niye bu kadar takįyorsam

Merhaba arkadaşlar adetime batıma 4 gün olmasına rağmen gittim yine test aldim niye yaptıysam enerjim düştü offf niye bu kadar takįyorsam

Merhaba hoşgeldinn,canm elinden geldiğince bat gecince yap stres olursan etkilenir vucudun gereksiz yere

kızlar benim bat 14 şubat 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama idrar yolu iltihabı çıktı ilaç verdi doktor içiyorum ama korkuyorumda ya bebek varsa çıkmamışsa aklımın bi köşesinde düşünce var,olsa çıkardı heralde diyorum ama bellimi olur böyle şeyler bazılarının çıkmıyoda off kafayı sıyırcam sonunda

canım bat geçince yap testi,benmde battan önce kanda çıkmadı Allah gönlüne göre versin

Anlıyorum haklısın ama takma canını sıkma yakın arkadaşımın ablası gebelikten habersiz dişlerinde problemden dolayı o ay ağrı kesici kullandı iğne de yedi 5 gün sonra gebe olduğunu öğrendi ? bişey olmaz demiş doktoru şuan sıkı bişekilde korunuyo demiş gönlünü ferah tut

canım bat geçince yap testi,benmde battan önce kanda çıkmadı Allah gönlüne göre versin

cnm ben zaten gebelik testi yapcam diye gitmemiştim kasıgım çok fena agrıdı doktor testleri yaparken gebeligede bakmış,ama maalesef agrının sebebi iltihapmış,wbc degerim 28 çıktı fazla iltihap var bu ay sanmıyorumda olcagını yinede insanın aklında bi soru işareti kalıyor ya varsa diye,neyse zaten bu ay üzülmem olmıycagına,önce şu iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle ondan sonra çalışmalara devam:)

saol cnm rahatlattın beni.

evet iltihabı atlat olur inşallah, ama gene olumsuz düşünmee benmde enfeksiyon vardı doktor olmaz dedi ama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…