- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #7.941
evet fena ya bende cok duygulandım
bide sen hamişsin ya daha çok duygulanman normall :)
canım böyle sık sık duygu değişimleri yaşıyomusun sinirlilik falan :)
benim hala gelmedi kırmızılar ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim 1 gün geçti daha aslında ama karnım ağrımıyo sürekli tuvalete çıkıyorum 1 saat anca geçiyo
idrar testine güvenmiyorum daha önce 10 günlük gecikmede 3 tane yaptım üçüde pozitif kanda negatif çıktı beni çok ümitlendirmiştiler
Merhaba arkadaşlar adetime batıma 4 gün olmasına rağmen gittim yine test aldimniye yaptıysam enerjim düştü offf niye bu kadar takįyorsam
Merhaba hoşgeldinn,canm elinden geldiğince bat gecince yap stres olursan etkilenir vucudun gereksiz yere
Ayyh ne zor beklemek kendimi cumaya kadar gezmelere adicam eve girmeyi düşünmüyorum yanlız kaldıkça kendimi eczanede buluyorum :)
kızlar benim bat 14 şubat 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama idrar yolu iltihabı çıktı ilaç verdi doktor içiyorum ama korkuyorumda ya bebek varsa çıkmamışsa aklımın bi köşesinde düşünce var,olsa çıkardı heralde diyorum ama bellimi olur böyle şeyler bazılarının çıkmıyoda off kafayı sıyırcam sonunda
kızlar benim bat 14 şubat 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama idrar yolu iltihabı çıktı ilaç verdi doktor içiyorum ama korkuyorumda ya bebek varsa çıkmamışsa aklımın bi köşesinde düşünce var,olsa çıkardı heralde diyorum ama bellimi olur böyle şeyler bazılarının çıkmıyoda off kafayı sıyırcam sonunda
canım bat geçince yap testi,benmde battan önce kanda çıkmadı Allah gönlüne göre versin
ElifDedim hamilelik nasıl gidiyor iyisin umarım =)
canım bat geçince yap testi,benmde battan önce kanda çıkmadı Allah gönlüne göre versin
Anlıyorum haklısın ama takma canını sıkma yakın arkadaşımın ablası gebelikten habersiz dişlerinde problemden dolayı o ay ağrı kesici kullandı iğne de yedi 5 gün sonra gebe olduğunu öğrendi ? bişey olmaz demiş doktoru şuan sıkı bişekilde korunuyo demişgönlünü ferah tut
Allah'a şükür güzel gidiyorsen nasılsın
cnm ben zaten gebelik testi yapcam diye gitmemiştim kasıgım çok fena agrıdı doktor testleri yaparken gebeligede bakmış,ama maalesef agrının sebebi iltihapmış,wbc degerim 28 çıktı fazla iltihap var bu ay sanmıyorumda olcagını yinede insanın aklında bi soru işareti kalıyor ya varsa diye,neyse zaten bu ay üzülmem olmıycagına,önce şu iltihaptan kurtulcam Allahın izniyle ondan sonra çalışmalara devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?