- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.581
[h=3]beşamel soslu karnıbahar yapmayı düşünüyorumm bende [/h]
oy oyyyyy üstünede biraz kasar ver fırınaaaaaaa üffffff cok seviyorumm bnde :) ama bnm eşim yemez cok yemek secio buyüzden cok zor işim hep et v.b. seler istio ....
Benim eşimde urfalı onlardada et olmazsa olmaz ama eşim seçmiyor şükürler olsun :)
yok kız korunuyoruz biz bir kere hariç onda da olursa oha derim artık :)) kaç sene tedavi bir kereyle hamile kal :)))
Belli mi olur canim ya allahin isine akil ermez valla olsa da ne guzel olur surpriz olur sana:))
bnde sebzeli et yapim bari cakma sac kavurma :) bide pilav ytr :)
acıktım yafff ben ne yapsam kolay hemen olacak
izleyin de kucağınıza almayın yatağın üzerine koyun..
[h=3]beşamel soslu karnıbahar yapmayı düşünüyorumm bende [/h]
Kan grubuna göre beslenme diye bi kitap aldım,a gurubuna et iyi değilmiş zor hazmediomuş,zaten cok yemiodum bunuda okuyunca tam oldu :)
karnibahari kucuk parcalar halinde(yumurtadan buyuk parcalar) haslayip,yumurtaya bulayip yagda kizartinca da cok guzel oluyor...ya kizlar ben internette hamilelik hesaplama sitelerine falan baktim simdi.eger hamileysem 4 haftalik hamileyim.ve hala test yapmadim,kesin sonuc almak icin bekliyorum.ve de adet olursam diye korkuyorum
benim buzlukta her zaman anneme yaptırmış olduğum köfteler vardır..yemek kalmadığı zaman onlara başvururm o da çok pratik olur...ay ne pratik insanım di mi :))) ama bugün balığa davetliyiz anneme..bende bizim burada bir lokanta var müthiş irmik helvası yapıyor ondan aldım götürücem ..
e senin günün geçmedimi ki neden yapmıyorsun test ?
bnimde b bh(+) bi bilgin var mı kuzum bnde kırmızı eti cok severek yerim ?
karnibahari kucuk parcalar halinde(yumurtadan buyuk parcalar) haslayip,yumurtaya bulayip yagda kizartinca da cok guzel oluyor...ya kizlar ben internette hamilelik hesaplama sitelerine falan baktim simdi.eger hamileysem 4 haftalik hamileyim.ve hala test yapmadim,kesin sonuc almak icin bekliyorum.ve de adet olursam diye korkuyorum
5 gun gecti cnm,ama dogru sonuc icin 2 hafta gecmesi gerekiyormus sanirim.ondan bekliyorum.:26:
bnimde b bh(+) bi bilgin var mı kuzum bnde kırmızı eti cok severek yerim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?