- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.561
aynen öle hızlı bi topigimiz var kırkbinkere masallahh :) serap ne oluyo bgn sana kuzum ya sbhtan beri iileşemedin gelemedin bi kendine ?
sezggiiiiiiiiiiiiim sen napiosun değişik bi durum varmı ywrm?
yok cicim henüz gelmedi yoğun şekilde yarın gelir heralde yada akşam..
ne yani adet olucam mı diosunnnnnn????ölede olsa yılmak yokkkkkk yola devam
ay kızlar siz liste falan yapıyorsunuz harıl harıl çalışıyorsunuz bir de ben kalırmışım ertelediğim halde :))
ay kızlar siz liste falan yapıyorsunuz harıl harıl çalışıyorsunuz bir de ben kalırmışım ertelediğim halde :))
bence hiç erteleme ya..
biz erteleyince iyi de bebiş gelmeyi erteleyince fena oluyor..sen şimdiden oluruna bırak yazı bekliyordun sanırım ne kaldıki şunun şurasında..
buarada benim eşimin işi gereği laptop kucağından inmio hiç,şimdi ona desem bin tür laf eder,napsamki ben kahveye mi alaşıtırayım ne edeyim..
bi hafta öncede termaldeydik,o da girdi bol sauna hamam filan,
ayyy bana da gelioyarlar valla..(
tabii canım öle olunca zaten tutuyoya cocuk. korunmuyomusunuz yoksa siz ?
Bence bizim hamile kalma ihtimalimiz %70 se senin %90 :))kafana takmiyosun cunku en buyuk etken hamile kalmaya:))
insallah hamile oldugun haberini alirsin canim yaabilmiyorum ki hiç ağrı filan yok henüz adet ağrısı gibi ... ama gelir heralde ya ümitlenmek istemiyorumöle tabi yılmayacam yumurtlama tarihimi hesapladım bile ama inşallah gerek kalmaz :)
bence hiç erteleme ya..
biz erteleyince iyi de bebiş gelmeyi erteleyince fena oluyor..sen şimdiden oluruna bırak yazı bekliyordun sanırım ne kaldıki şunun şurasında..
buarada benim eşimin işi gereği laptop kucağından inmio hiç,şimdi ona desem bin tür laf eder,napsamki ben kahveye mi alaşıtırayım ne edeyim..
bi hafta öncede termaldeydik,o da girdi bol sauna hamam filan,
ayyy bana da gelioyarlar valla..(
insallah hamile oldugun haberini alirsin canim yaa
biz de laptopla yatiyoruz,film izliyoruz.dizi falan...:26:
offffffffffffffffff acıktım ben yaaaaaaaa
izleyin de kucağınıza almayın yatağın üzerine koyun..
yemek menüsü çıkarmanın tam vakti o zaman
yemek menüsü çıkarmanın tam vakti o zaman
:))) ozamanda miğdem iyice gurulduyo
hadi çıkaralım bnm evde hiç yemegim yok bu akam ne yapıcam onuda bilmiyorummm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?