şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

İyiyim canım sen nasılsın? Umutsuz görünce seni yazayım dedim :) Bi dahaki ay son hız devam et olacak olacak :)

iyiym canım şimdilik bir yaramazlık yok beklenenden önce birden gelince biraz şoka uğradım canım sadece son hız devam inşallah sende durumlar nasıl olacak bizimde bebeklerimiz naz yapıyorlar gelmeye :))

iyiym canım şimdilik bir yaramazlık yok beklenenden önce birden gelince biraz şoka uğradım canım sadece son hız devam inşallah sende durumlar nasıl olacak bizimde bebeklerimiz naz yapıyorlar gelmeye :))

Bu ay polen, zeytinyağına salamura edilmiş incir,bal ne bulduysak yedik eşimle :) bat 4 ünde bakalım ne olacak Rabbimin beklediği zamanı beklemek zorundayız vardır bi hayır.

Bu ay polen, zeytinyağına salamura edilmiş incir,bal ne bulduysak yedik eşimle :) bat 4 ünde bakalım ne olacak Rabbimin beklediği zamanı beklemek zorundayız vardır bi hayır.

allahım emeklerini boş çıkartmasın canım haber et incir kürünü duydumda salamurunu duymamıştım bende bal çörek otu yapmıştım geçen ay bu ay tekrar başalyacam

evet yarın ama pazar günü yapcaktık ya beraber.. artık ben kendim c.tesi yaparım.. sizler yoksunuz demi c.tesi günü
?

sezgiii ben olurum buralarda..yaparsan hemen yaz buraya olurmu? benim bu ay geçti,kaldı 23 şubata:(
inş sen güzel haberler veririsin bizee..hadi inş çok dua edicem sana

sezgiii ben olurum buralarda..yaparsan hemen yaz buraya olurmu? benim bu ay geçti,kaldı 23 şubata:(
inş sen güzel haberler veririsin bizee..hadi inş çok dua edicem sana

tmm canım olumluda olsa olumsuzda olsa yazarım.. sizleri merakta bırakmam.. Allah razı olsun bende hepimiz için dua ediyorumm. İnşallah olur..

senle aynı güne geldik canım :)

:))) ne güzel oldu iştee..hani birlikye olan bayanların adet dönmleri benzermişye bizde forumda beraberizya hep bizimkide aynı oldu ne güzelll:))
benim adetin 2. günü sabah aç karna bal-tarçın-çörek otu yedim..ben bilmiyorum elsinore dedi sen de ye iyi geliyormuş,sonrada ananasa geçelim birlikte yapışsın bebikler bize artık yaaa

:))) ne güzel oldu iştee..hani birlikye olan bayanların adet dönmleri benzermişye bizde forumda beraberizya hep bizimkide aynı oldu ne güzelll:))
benim adetin 2. günü sabah aç karna bal-tarçın-çörek otu yedim..ben bilmiyorum elsinore dedi sen de ye iyi geliyormuş,sonrada ananasa geçelim birlikte yapışsın bebikler bize artık yaaa

yiyin yiyin afiyet bal çörek otu olsun yarasın :)

canım ben geçen ay yaptım onu yarın başalyacam bende tekrar.evet aynı güne denk geliyo güzel oluyor ama :))

slm kızlar nasılsınız iyi kaynatmışsınız kaç sayfa olmuş ya okuyamıyorum bile hepsini var mı hamile olan

slm kızlar nasılsınız iyi kaynatmışsınız kaç sayfa olmuş ya okuyamıyorum bile hepsini var mı hamile olan

hoşgeldin.. İYiyiz sen nasılsın... henüz bi haber yok maalesef doğacan.. bi umudumuz sen vardın senden de olumsuz yanıt aldık bakalım beklemedeyiz...

Back
X