şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

3 aydır hal kalmadı yıwrım ondan yane :51:siz yazın ben halledicem gerekirse karışımları çay değil çorba kaşığyla yutucam :52:

Canim aksam giremedim, Elifnile sorucaktim acaba incir ve bal tarcin kurunu ayni andami yapmis..

Incir kuru soyle, 5-6 kuru inciri 1 - 1.5 su bardagi suda kaynatiyorsun birkac parcaya kopardiktan sonra, birde ustunde pudrasi fln once yika akit sekerini. kanadiktan sonra incirler 2 3 dk ilinmaya birac sabah ac karna ic, ben incirlerinide yicem.. Adetin birinci gunu baslican, ne zaman biticek bilmiyorum , ben birsonraki adetime kadar yapmayi denicem.

Bal Tarcin corek otu kurude, 12 yemek kasigi bal , 10 tatli kasigi corek otu, 10cay kasigi tarcin karistir. Adetin 2. gunu baslanip 12. gunu bitirmen gerekiyor..

canım bu benim 2 ci evliligim ilk eşimin ailesi istemedi çocugum olmadı diye üstüme evlendirmek istedi ayrıldım şimdi6 aylık evliyim bunlarda biliyorlardı durumumu ve daha bir tek kelime etmeidler benim yaşamadıgım kalmadı roman olur valla bir anlatsam

ya tamam çocuk olmayabilir ve istemelerinin en doğal hakkı kurban olduğum allah vermedimi vermiyo daha ne üsteliyosunki üstüne evlenmek nasıl zor bi durum ne insanlar var allahım ne diceğimi bilememdim allah evliliğinde huzurlar mutluluklar bol bol çocuklar verir inşallah

[TABLE="class: cms_table_Grid, width: 700"]
[TR]
[TD]
melakee
[/TD]
[TD]
20 şubat
[/TD]
[TD]
:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ozlem_ahmet
[/TD]
[TD]
21 şubat
[/TD]
[TD]
:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ozsero801
[/TD]
[TD]
22 şubat
[/TD]
[TD]
:16:
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

he kız bak bulmuşunn inşallah olur kuzum ya

ben yuvadan çocuk alamaya karar verdiğim anda hamile kalmışım.okadar parayı dökene kadar bir çocuk sevindiririm dedim.çünkü yıllaca neler döktüm özeller hastaenelr haplar igneler şimdi kendiligimden kalınca askıya aldım biradaha bekleyecem şu 3 ay bir geçsin inşallah bakalım rabbim ol dedimi olyo olmazsa benim olmazdı imkansızdı kaç profösör doktor gördü.v kendimi yıprattım üzüntüden kansere yakalandım diyeceğim oki takmayın oluruna bırakın günü zamanı vardır

abla bilio musaun ben devlet kız yetiştirme yurdunda da kaldım

ya tamam çocuk olmayabilir ve istemelerinin en doğal hakkı kurban olduğum allah vermedimi vermiyo daha ne üsteliyosunki üstüne evlenmek nasıl zor bi durum ne insanlar var allahım ne diceğimi bilememdim allah evliliğinde huzurlar mutluluklar bol bol çocuklar verir inşallah

amin canım şimdiki kaynanam babam çok iyi ben üzlüyorum bana kızıyorlar biz seni kabul ettik aldık kendini hasta edecen diye ve düşünün evin bir oğlu hiç evlenmedi ne inasanlar varmış geçmişe bakınca

kızlar ben kaçar günüm var oraya gidicim paralar gidiyo :) sonra sonuçları alıcam hayırlısıyla artık haber veririm size :) hepiniz ALLAHIMA emanet olun

Kocadan dolayı olmayınca bayanlar kocaları üzülmesin diye her şeyi yapar,hatta üstlenir bile bu durumu.Ama aksi durumda işler değişir.Kavun,karpuz mu insanoğlu içimizi bilmiyoruzki,Hangimiz evlenmeden çocuk sahibi olmak için tedavi göreceğini düşündü?Etrafta millet patır patır doğuruyor,piayngo bizlere vurdu demekki.Mevlananın bir sözü var."Bir şeyi çok istiyorda olmuyorsa üzülme,ya daha iyisi olacağı için olmuyordur yada olmaması gerektiği için"Rabbim isyandan koru bizleri.

slm kızlar.... iyi haberler varmı dün iki kişiyi hamılelokle sonlandırdık cok güzel haberlerdı bugun varmı pekı

Nesrin allah yardimcin olsun insallah mucizen bu yil gercek olur guzeller guzeli bir kizin olur adini da mucize koyarsin :)
Insanlar ne kadar azimli ya hurriyetteki kadin da ne aziiymis ama ne kadar istemiski demek rabbim nasip etmis
Ya bu kadar insan cocuk icin ugrasirken ben annrlerin cocuklarina oldurucem seni geberticem seni demerine deli oluyorum ya

benım kırmızıya 1 hafta kaldı... hamıle olan arkadaşlar lütltn dua edın olmayayım yaaaa 7 aydır denyee deneye maf oldum piskolojim alt üst oldu herşeye sınırla bakar oldum ben eskıden böyle degıldım lütfen.... DUA DİLENİYORUM LÜTFEN AMA.....:5: ALLAH HERKEZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN

merhaba kızlar
okudum biraz allah dualarımızı kabul etsin inşallah
moral bozmak yok bu bekleyişlerde güzel iyi tarafından baklım umutsuz değiliz
elinde sonunda olucaktır allahın izniyle
ben çok fazla okuyamıyorum hepinize ayrı ayrı cevap vermek isterim ama benim ufaklığın ihtiyaçları filan oluyo, oyun moyun derken zaman geçiyo ama kalbim sizinle

Back
X