- 11 Ocak 2013
- 125
- 18
- 48
- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.881
aminnnnn....evet alıştım ben ama varlıgını hissetirio diorum![]()
canım benim nasılsın bebek iyidir inşallah kontrollere gidiyorsun dimi kalbini dinledin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnn....evet alıştım ben ama varlıgını hissetirio diorum![]()
3 aydır hal kalmadı yıwrım ondan yanesiz yazın ben halledicem gerekirse karışımları çay değil çorba kaşığyla yutucam
![]()
Canim aksam giremedim, Elifnile sorucaktim acaba incir ve bal tarcin kurunu ayni andami yapmis..
Incir kuru soyle, 5-6 kuru inciri 1 - 1.5 su bardagi suda kaynatiyorsun birkac parcaya kopardiktan sonra, birde ustunde pudrasi fln once yika akit sekerini. kanadiktan sonra incirler 2 3 dk ilinmaya birac sabah ac karna ic, ben incirlerinide yicem.. Adetin birinci gunu baslican, ne zaman biticek bilmiyorum , ben birsonraki adetime kadar yapmayi denicem.
Bal Tarcin corek otu kurude, 12 yemek kasigi bal , 10 tatli kasigi corek otu, 10cay kasigi tarcin karistir. Adetin 2. gunu baslanip 12. gunu bitirmen gerekiyor..
liste tamamdır :)
canım bu benim 2 ci evliligim ilk eşimin ailesi istemedi çocugum olmadı diye üstüme evlendirmek istedi ayrıldım şimdi6 aylık evliyim bunlarda biliyorlardı durumumu ve daha bir tek kelime etmeidler benim yaşamadıgım kalmadı roman olur valla bir anlatsam
[TABLE="class: cms_table_Grid, width: 700"]
[TR]
[TD]
melakee[/TD]
[TD]
20 şubat[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ozlem_ahmet[/TD]
[TD]
21 şubat[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ozsero801[/TD]
[TD]
22 şubat[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben yuvadan çocuk alamaya karar verdiğim anda hamile kalmışım.okadar parayı dökene kadar bir çocuk sevindiririm dedim.çünkü yıllaca neler döktüm özeller hastaenelr haplar igneler şimdi kendiligimden kalınca askıya aldım biradaha bekleyecem şu 3 ay bir geçsin inşallah bakalım rabbim ol dedimi olyo olmazsa benim olmazdı imkansızdı kaç profösör doktor gördü.v kendimi yıprattım üzüntüden kansere yakalandım diyeceğim oki takmayın oluruna bırakın günü zamanı vardır
ya tamam çocuk olmayabilir ve istemelerinin en doğal hakkı kurban olduğum allah vermedimi vermiyo daha ne üsteliyosunki üstüne evlenmek nasıl zor bi durum ne insanlar var allahım ne diceğimi bilememdim allah evliliğinde huzurlar mutluluklar bol bol çocuklar verir inşallah
he kız bak bulmuşunn inşallah olur kuzum ya
canım benim nasılsın bebek iyidir inşallah kontrollere gidiyorsun dimi kalbini dinledin mi![]()
Rabbim hepimizn yardımçısı olsun![]()