- Konu Sahibi nesrin6868
- #7.961
ya bu ilk nefesi bilsem evde izlerdimiçim gittiii resmeennn
![]()
bende su an izliyorum canım süpermiş yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu ilk nefesi bilsem evde izlerdimiçim gittiii resmeennn
![]()
sinir değilde,alınganlık ve fazla duygusallık var canım çok cabuk değişebiliyor ruh halim![]()
ben normaldede öyleyim bide hamiş olsam Allah sabır versin kocişe![]()
aminntabi bu duruma onlarda hemen alışamıo ben hep dürtüom bak ben hamişim die
![]()
bende su an izliyorum canım süpermiş yaaaher hafta olucak pazar günleri kacırmayalım izleyelim bari
![]()
he kız bak bulmuşunn inşallah olur kuzum ya
ayy kızlar aglamaktan siştim yaa su ilk nefesi izleyince niye böyleyim ben basım agrıyo zaten ilaç da almıyorum bi umut belki bebiş vardır diye iyice agrıdı pofffallahımm nolurrrr bize de nasip etsin bu güzel günleri hepimize birden insaaallllaaahhh
![]()
izler izler ağlayıp birbirimizi teselli ederiz artıkk![]()
darısı başımıza bizede dürtmekk nasip olsuun inşş![]()
aynen öyle kuzucummm insallah 2 ay sonra izlerken bebişlerimizde bizimle olurhepbirlikte konusuruz kimimiz 1 kimimiz 2 aylık hamiş olur da öyle izleriz
![]()
ben öyle anlarda hemen uyuyorum yatıp yada çık dışarı gez dolaş kafanı dinle canım insan evde kendini çok dinliyo daha kötü oluyo vallaa
canım hiçbişey yapmak istemiyo bu aralar yatınca da uyuyamıyorum bebiş hayali kurmaktangrinin elli tonunu aldım simdi bende onunla kafamı dagıtıyorum
![]()
aa ben onu okurken yemek yemeyi falan unutuyodumm![]()
o zamanda mutluluktan ağlarsınız inşallah![]()
Bir yalıslıkla bebıs koyma ruzgarıdır gıdıyor banada koysaymıssın bak tam altındayım![]()
aminnn canım benimmseni düsünemiyorum kim bilir nasıl hissetmişsindir izlerken süper bişey buu tarifi olmayan bi duygudur heralde dimii
![]()
kız bilerek yapmadım biranda oldu elim oraya gitmiş :) içime doğdu sanırım
kızlar korkudan test yaptıramıyorum normalde buğün adet günüm ama belim agrıyor sadece çok fazla adet belirtisi yok.. normalde akıntım olurdu ama akıntımda yok şuan sizce hamilemiyim birde eğer hamileysem bile benim yumurtlamam ayın 1 inde oldu fark ettim yumurtlama olduğunu sizce belli olur mu testte yapsam ben yada kan testince çok merak ediyorum lütfen benim içinde dua edin..