- Konu Sahibi Dilosssss11
-
Test yaptın mı ?Merhaba arkadaşlar benimde yarın 8. Gün bendemi idrar testi yapsam acaba
Özelde mi devlette mi basladiniz?? Ya i baslamadan önce yapilan seyler neler mesela rahim filmi histereskopi vs rapor icin dahiliyeye fln gidilio mu bende basiycagimDaha yolun başındayım aslında iğneleri vurulmaya başladım dün
Merhaba lelu çiçek bugün 10. Günüm ve dayanamayıp test yaptırdım 0,43 sonuc negatif yaniBence 8 çok erken ,10.günden itibaren erken testlere bak diye tavsiye verebilirim. Umarım olumlu olur
Merhaba yonca bugün yaptım negatifTest yaptın mı ?
Buarada Amasyalımısın 05 görünceMerhaba yonca bugün yaptım negatif
Üzülme canım Allah nasip eder insaAllah merat etme. Evet amasyaliyim bu arada.Buarada Amasyalımısın 05 görünce
Üzülmenin bir faydası yok saten Bende Amasya lıyım hemşerim memnun oldumÜzülme canım Allah nasip eder insaAllah merat etme. Evet amasyaliyim bu arada.
Merhaba benimde bugün yumurta toplama işlemim yapıldı 18yumurta toplandı ama sonrasında çok sncılı oldu 3 defa bayılacaktım şişlik var, nefes alırken ağrılar batıyor sizde de böyle oldu mu?Merhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum
İnş bu defa tutarmerhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
Tabiki anlarız canım benim üzülme rabbim birimde kucağımızı doldurur inşallahUmarim pozitif olur ve kucagina alirsinŞanslı ve güzel bir yaşamı olur. Benimde 1 denemem oldu çift transfer ama tutmadı. Yarın kontrol ona göre bu ay 2. Denemi yapacağım.. stresli süreçler, bi biz birbirimizi anlarız arkadaşlar
Neredetedavi oluyorsunuzmerhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah
Hayırlı olsun gördüm ben deBen nakil olalı yarın bir hafta olacak
Bugün hayalet bir çizgi gördüm gibi ama bakalım test günüm perşembe
5. Gün çift embriyo transferi.
Hayirli olsn varBen nakil olalı yarın bir hafta olacak
Bugün hayalet bir çizgi gördüm gibi ama bakalım test günüm perşembe
5. Gün çift embriyo transferi.
Ya inşallah kan verme günüm perşembe de ben salı veririm dayanamayıpHayirli olsn var
Bende şubat 13 ünde başladım tedavime ilk tüp bebek denemem. Pazartesi 3.kontrolüm var. Gonal f 450 ve merional 75 vuruyordum. Perşembeden beri 3.igneye başladım. Motivasyonum yüksek güzel beslenip tedaviye devam ediyorumBu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
Hayırlı haberleri aldiniz miMerhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum
9 şubat sali kan verdim betahcg 35.9 cikti 2 fun sonra perşembe günü 61.2 cikti. Araya hafta sonu girdiği için 5 gün sonra salıyı bekleyip tekrar kan verdim 1218 cıktı sonrasında doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi 23 şubata ultrasondan bakalım dedi. Yarın keseyi görürüm inşaallah. Kalp atışı duyulurmu bilmiyorum 5+5 biraz erken olabilir belkiHayırlı haberleri aldiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?