Şubat ayında tüp bebek tedavisi yapacaklar

Merhaba benimde bugün yumurta toplama işlemim yapıldı 18yumurta toplandı ama sonrasında çok sncılı oldu 3 defa bayılacaktım şişlik var, nefes alırken ağrılar batıyor sizde de böyle oldu mu?

İnş bu defa tutar

Tabiki anlarız canım benim üzülme rabbim birimde kucağımızı doldurur inşallah umudunu kaybetme yeter ki ben olmaz da 4. Başlayacağım

Neredetedavi oluyorsunuz

Ben nakil olalı yarın bir hafta olacak
Bugün hayalet bir çizgi gördüm gibi ama bakalım test günüm perşembe
5. Gün çift embriyo transferi.

Eklentiler

• 6BE22512-DFF7-4AA3-B58A-6060175258F3.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu ay yani Şubat ayında tüp bebek tedavisine başladım hadi gelin neler yaşadık konuşalım
Bende şubat 13 ünde başladım tedavime ilk tüp bebek denemem. Pazartesi 3.kontrolüm var. Gonal f 450 ve merional 75 vuruyordum. Perşembeden beri 3.igneye başladım. Motivasyonum yüksek güzel beslenip tedaviye devam ediyorum

Hayırlı haberleri aldiniz mi

Hayırlı haberleri aldiniz mi
9 şubat sali kan verdim betahcg 35.9 cikti 2 fun sonra perşembe günü 61.2 cikti. Araya hafta sonu girdiği için 5 gün sonra salıyı bekleyip tekrar kan verdim 1218 cıktı sonrasında doktorum tekrar kan testine gerek yok dedi 23 şubata ultrasondan bakalım dedi. Yarın keseyi görürüm inşaallah. Kalp atışı duyulurmu bilmiyorum 5+5 biraz erken olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…