- 19 Şubat 2020
- 5.623
- 2.999
- 173
- 40
- Konu Sahibi Dilosssss11
-
canım ne oldu kan testin?Merhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum
belirtilerin nelerdi canım gerçi ilaçlar her türlü belirtiyi yapıyor ama yinede içim rahat etsin:) 4 ğünüm bugün gögüslerim ve belim ağrıyorAz önce hastahane den çıktım 6 haftalık gebe olduğumu söyledi. Keseyi gördük kese çok düzgün ve sağlıklı, olması gereken yere yerleşmiş dedi. 11mm kesem olduğunu soyledi ve kalp atışı için 2 hafta sonra 9 Mart'ta tekrar çağırdı. Çok rahatladım darısı sana insaAllah canım
Ayyy çok mutlu oldummAz önce hastahane den çıktım 6 haftalık gebe olduğumu söyledi. Keseyi gördük kese çok düzgün ve sağlıklı, olması gereken yere yerleşmiş dedi. 11mm kesem olduğunu soyledi ve kalp atışı için 2 hafta sonra 9 Mart'ta tekrar çağırdı. Çok rahatladım darısı sana insaAllah canım
Benim pek bir belirtim olmadi sadece son 2 3 gündür arada sırada bulantı oluyor. Onun haricinde hiç belirtim olmadi. Hatta doktorada söyledim hiç belirtim yok kötü biseymi oldu acaba diye düşünüyorum dedim. Herkeste aynı şey olmaz dedi belirtinin olmasıda olmamasida kötüye işaret değil dedi.belirtilerin nelerdi canım gerçi ilaçlar her türlü belirtiyi yapıyor ama yinede içim rahat etsin:) 4 ğünüm bugün gögüslerim ve belim ağrıyor
Teşekkür ederim canım benim aminAyyy çok mutlu oldummne güzel Rabbim kalp atışınıda dinletsin inşallah sağlıcakla kucağınızada alırsınız
evet canım coğu kadn aynı şeyi söylüyor,benim belim kasıklarım ağrıyor sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar:)Benim pek bir belirtim olmadi sadece son 2 3 gündür arada sırada bulantı oluyor. Onun haricinde hiç belirtim olmadi. Hatta doktorada söyledim hiç belirtim yok kötü biseymi oldu acaba diye düşünüyorum dedim. Herkeste aynı şey olmaz dedi belirtinin olmasıda olmamasida kötüye işaret değil dedi.
Maşallah çok iyi rakam. Hepsi kaliteli ve sağlıklı okul inşallahKızlar selam doktordan çıktım şimdi 18 yumurtam var 10 ile 13 mm arası gonol f 300 devam edicem cetrotide yazdı 3 gün de onu vurucam cumartesi kontrolüm var opu günü söylenecek nasipse
Babytu
geçen yıl yaptırdıgımda da aynı şekilde ağrımıştıevet canım coğu kadn aynı şeyi söylüyor,benim belim kasıklarım ağrıyor sanki rahmimi aşağıya doğru çekiyorlar:)
BENDE BİR AN ÖNCE TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM 8 ĞÜN YAPTIRSAM CIKARMI YA:)Merheba mesajlarınıza biraz baktmda benimde 8. Gün 173 10. Gün 450 çıktı değerlerimiz çok yakın öncelikle hayırlı olsun sizin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaç tane idi acaba bide keseyi transferden sonra tam olarak kaç gün sonra gördünüz cevap verirseniz sevinirim. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
Bence test gününüzü bekleyin yageçen yıl yaptırdıgımda da aynı şekilde ağrımıştı
BENDE BİR AN ÖNCE TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM 8 ĞÜN YAPTIRSAM CIKARMI YA:)
evet haklısın canım nasıl bir heyacan bu ya allah kolaylık versin:)Bence test gününüzü bekleyin ya
Valla ilk kanı verdikten sonra da iş bitmiyor iki ya da üç kan daha vermek gerekiyor ben de cumayı bekliyorum. Beklemek çok zor gerçekten ama ne yapalımevet haklısın canım nasıl bir heyacan bu ya allah kolaylık versin:)
biliyorum cnm kan vermekle bitmiyor gecen yıl nisan ayında 8 haftalık düşün yaptımValla ilk kanı verdikten sonra da iş bitmiyor iki ya da üç kan daha vermek gerekiyor ben de cumayı bekliyorum. Beklemek çok zor gerçekten ama ne yapalım
Rabbim bir daha yaşatmasın ya düşük de çok zor bu defa kucağınıza alın inşallahbiliyorum cnm kan vermekle bitmiyor gecen yıl nisan ayında 8 haftalık düşün yaptım(
inşallah canım cok sağol allahım isteyen herkese versinRabbim bir daha yaşatmasın ya düşük de çok zor bu defa kucağınıza alın inşallah
Ben bigün öncesi idrarda yapmıştm ve hafif çıkmıştı 5. Gün ise çıkabilir zaten test günüm 9. Gündü ben 8. Gün yaptmgeçen yıl yaptırdıgımda da aynı şekilde ağrımıştı
BENDE BİR AN ÖNCE TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM 8 ĞÜN YAPTIRSAM CIKARMI YA:)
13 ğün dedi bana dr o yüzden acele etmesemmi diyorum:)Ben bigün öncesi idrarda yapmıştm ve hafif çıkmıştı 5. Gün ise çıkabilir zaten test günüm 9. Gündü ben 8. Gün yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?