kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............
Olabilir canım testin hassasiyetine göre değişiyor ben önceki hamileliğimde 2 gün önce yapmıştım çıkmıştı inşallah hamilesindirkızlar 2 günüm kaldı evet inşallah regl olamam bu 2 gün içinde bu sabah idrarımda hani antibiyotik aldıktan sonra oluyor ya işte o koku geldi acaba bu bir belirti midir?bugün adet olmam gereken gün yarın test yapsam çıkar mı sonuç?
kızlar 2 günüm kaldı evet inşallah regl olamam bu 2 gün içinde bu sabah idrarımda hani antibiyotik aldıktan sonra oluyor ya işte o koku geldi acaba bu bir belirti midir?bugün adet olmam gereken gün yarın test yapsam çıkar mı sonuç?
kızlar 2 günüm kaldı evet inşallah regl olamam bu 2 gün içinde bu sabah idrarımda hani antibiyotik aldıktan sonra oluyor ya işte o koku geldi acaba bu bir belirti midir?bugün adet olmam gereken gün yarın test yapsam çıkar mı sonuç?
Olabilir canım testin hassasiyetine göre değişiyor ben önceki hamileliğimde 2 gün önce yapmıştım çıkmıştı inşallah hamilesindir
çıkar canım.. benımkı 28. gun çıkmıştı.. 31 gun sürüyordu.. yap ama sabah ilk idrarınla... yada 4 saat faaln tutman gerekiyor
kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............
selamlar hanımlar..mart listesinden beni çıkarabilirsiniz.az önce adet oldum :sinifsinif: senağlama yeni adet tarihim 28 nisan.hamilelik haberini paylaşan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.darısı isten herkesin başına....
amin inşallah :Saruboceq:hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum allah kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başina allahım hepimize nasip eder inşallahhhhhh
evet öyle cnm :1hug:sadece moralim bozuldu biraz.ya zaten çok hastayım.ciğerim çıkacak gibi öksürüyorum.korkudan ilaç alamıyordum.en azından iyileşebileceğim.zaten o bilir ne zaman geleceğini değil mi?
benim adet tarihimede 8 gün var yapsam çıkarmı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?