Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

sadece moralim bozuldu biraz.ya zaten çok hastayım.ciğerim çıkacak gibi öksürüyorum.korkudan ilaç alamıyordum.en azından iyileşebileceğim.zaten o bilir ne zaman geleceğini değil mi?
Sağlıksız olmasından iyidir canım belki böyle daha hayırlıdır o istediği zaman gelicek bozma moralini

kızlar ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam nolur dua edin 23 ünde en geç 25inde adet olmam lazımdı sizce biraz daha mı beklesem test içinn.. kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar var aniden girip sonra geçiyooo((( hah diom şimdi olucam regl bakıyom 1 dakka sonra geçiyo bekliyorum kaç gündür...

test yap.. varsa çıkar canım..

böyle gecikme oluyomuydu öncedende :uhm:
eger oluyosa normal :sm_confused:
olmuyoduysa test yap belki hamile olaabilirsin inşallah da öyledir sositososito
kesin cıkar senin ki hadi hayırlısı cnm :1hug:

böyle gecikme oluyomuydu öncedende :uhm:
eger oluyosa normal :sm_confused:
olmuyoduysa test yap belki hamile olaabilirsin inşallah da öyledir sositososito
kesin cıkar senin ki hadi hayırlısı cnm :1hug:

yok hiç olmuyodu ama 22sinde yaptım test negatifti ucuz olanlar gecikmeden önce doğru sonuç vermiyo diye biliyorum ama hala çok korkuyorum kızlar kaç tane test yaptım 4 aydır hep negatif bi daha aynı sonucu görmek... çok acı olacak... cesaret edemiyorumsenağlama

gerçekten ümitlenip ümitlenipte tek çizgi görmek insanı moralmen çökertiyor ya..

morallerimizi yüksek tutmalıyız Rabbim vermiyosa bi bildiği vardır Peygamber efendimiz ahir zamanda çocuğu olmayan kadın hayırlı kadındır... demiş..

herkese hayırlı bebişler,bu konu başlığına yeni katılıyorum ben de bu ay çift çizgiyi görmek isteyenlerdeniim adetim en son 18 şubatta oldu.gerçi şubat 28 çekiyo ama yine de baya geçmişti
bugün bi test yaptım ve 2.çok silik çıktı ruh gibi.
ama bu testler tam sonuç vermiyomuş pek güvenmedim,yarın sabah bi kez daha yapcam belki silik çizgi de yok olabilir öyle olan arkadaşlar varmış.

Bu kadar gecikmeye çizginin net çıkması gerekirdi.:uhm:

inşallah hakkında hayırlısı olur canım.. bende sabah yapıcam test :Saruboceq:sabahı nası edicem hiç bilemiyorum rabbim hayırlısını ver hepimize:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya :teselli:
negatif cıkması insanı ürkütüyo dimi :1no2:
ben şimdiye dek cesaret edip idrar testini alamadım bile günüm geçince bir kez kan testi yaptırmıştım :1rolleyes:
inşallah herşey gönlünce olur hayırlısı ile bebişin geliyo yoldadır

silik çıkmaması gerekirdi :uhm:
bir daha yap sonrada kesinlik kazanması için kan testi yap bence a.s

bugün doktordaydım 2 tane yumurtam olmuş biri sağda diğeri solda doktor 14-15-16. günler çalışın dedi artık hayırlısı ALLAH IM lütfen bu ay hayırlısıyla bebişime kavuşurum ben de bu ay nursa gibi yataktan hiç kalmıycam hep kalkıyordum bu birde böyle deneyelim bakalım

ne güzel işte hemde 2 yumurtan varmış
çalış dedigi günleri boş geçirme dene bakalım kalkma sabaha dek
olcak inş hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…