Sağlıksız olmasından iyidir canım belki böyle daha hayırlıdır o istediği zaman gelicek bozma moralinisadece moralim bozuldu biraz.ya zaten çok hastayım.ciğerim çıkacak gibi öksürüyorum.korkudan ilaç alamıyordum.en azından iyileşebileceğim.zaten o bilir ne zaman geleceğini değil mi?
Biraz bekle canım daha çok erkenbenim adet tarihimede 8 gün var yapsam çıkarmı acabaaa
kızlar ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam nolur dua edin 23 ünde en geç 25inde adet olmam lazımdı sizce biraz daha mı beklesem test içinn.. kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar var aniden girip sonra geçiyooo((( hah diom şimdi olucam regl bakıyom 1 dakka sonra geçiyo bekliyorum kaç gündür...
kızlar ben hala adet olmadım yarın sabah test yapıcam nolur dua edin 23 ünde en geç 25inde adet olmam lazımdı sizce biraz daha mı beklesem test içinn.. kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar var aniden girip sonra geçiyooo((( hah diom şimdi olucam regl bakıyom 1 dakka sonra geçiyo bekliyorum kaç gündür...
böyle gecikme oluyomuydu öncedende :uhm:
eger oluyosa normal :sm_confused:
olmuyoduysa test yap belki hamile olaabilirsin inşallah da öyledir sositososito
kesin cıkar senin ki hadi hayırlısı cnm :1hug:
herkese hayırlı bebişler,bu konu başlığına yeni katılıyorum ben de bu ay çift çizgiyi görmek isteyenlerdeniim adetim en son 18 şubatta oldu.gerçi şubat 28 çekiyo ama yine de baya geçmişti
bugün bi test yaptım ve 2.çok silik çıktı ruh gibi.
ama bu testler tam sonuç vermiyomuş pek güvenmedim,yarın sabah bi kez daha yapcam belki silik çizgi de yok olabilir öyle olan arkadaşlar varmış.
herkese hayırlı bebişler,bu konu başlığına yeni katılıyorum ben de bu ay çift çizgiyi görmek isteyenlerdeniim adetim en son 18 şubatta oldu.gerçi şubat 28 çekiyo ama yine de baya geçmişti
ama bu testler tam sonuç vermiyomuş pek güvenmedim,yarın sabah bi kez daha yapcam belki silik çizgi de yok olabilir öyle olan arkadaşlar varmış.
inşallah hakkında hayırlısı olur canım.. bende sabah yapıcam test :Saruboceq:sabahı nası edicem hiç bilemiyorum rabbim hayırlısını ver hepimize:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim ya :teselli:yok hiç olmuyodu ama 22sinde yaptım test negatifti ucuz olanlar gecikmeden önce doğru sonuç vermiyo diye biliyorum ama hala çok korkuyorum kızlar kaç tane test yaptım 4 aydır hep negatif bi daha aynı sonucu görmek... çok acı olacak... cesaret edemiyorumsenağlama
bugün doktordaydım 2 tane yumurtam olmuş biri sağda diğeri solda doktor 14-15-16. günler çalışın dedi artık hayırlısı ALLAH IM lütfen bu ay hayırlısıyla bebişime kavuşurum ben de bu ay nursa gibi yataktan hiç kalmıycam hep kalkıyordum bu birde böyle deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?