bugün doktordaydım 2 tane yumurtam olmuş biri sağda diğeri solda doktor 14-15-16. günler çalışın dedi artık hayırlısı ALLAH IM lütfen bu ay hayırlısıyla bebişime kavuşurum ben de bu ay nursa gibi yataktan hiç kalmıycam hep kalkıyordum bu birde böyle deneyelim bakalım
peki acaba hiç bu kadar gecikip de çizgisi silik çıkan var mı ki
test yanlış mı ki acaba yoksa şimdi mi denesem bi test daha
kızlar nereye gittiniz ya
Ben burdayım canım...
nasılsın canım ben bugün oldum senden önce oldum gene 6gün geri vurdu umudum kalmadı artık kendimi cok kötü hissetmeye başladımBen burdayım canım...
canım test yaptın mı yada belirti varmı
nasılsın canım ben bugün oldum senden önce oldum gene 6gün geri vurdu umudum kalmadı artık kendimi cok kötü hissetmeye başladım
nasılsın canım ben bugün oldum senden önce oldum gene 6gün geri vurdu umudum kalmadı artık kendimi cok kötü hissetmeye başladım
canım okumadan cıkmiştım sorun olurmu hiç 34canım kendimi iyi hissetmedigim için cıkmıştımPelinse sen kaç yaşındaydın?
canım okumadan cıkmiştım sorun olurmu hiç 34canım kendimi iyi hissetmedigim için cıkmıştım
haklısın da sabretmek cok zor önüne gelen artık sormaya başladı sinirlerim bozuluyor sen kaç yıllık evlisin canımSıkma canını olucak inşallah bebeğimiz normal yollardan olmazsada bulucaz bir yolunu öyle düşün.
Canım ben bu ay hamile kalırsam şaşarım ama gerçekten...Hiçbir adet belirtimde yok bu ay sadece çok iştahlıyım birde sıkıntım var...Geçen ay çok sancılanmıştım 10 gün öncesi başlamıştı yumurtladığımı sanmıştım bu ay gerçekten enteresan...CADIARZU
kızlar testimi yarın sabah yapacağım.. bugün hep akıntım oldu akşam üzeri kesildi.ay çatlayacağım heralde sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?