ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim
ay hıc umıtlı degılım ben kendımden bu ayda bos cıkcak bu mıskın koca sayesındeeee
hayırlısıyla şu listeden sıra sıra hamileler dökülür inş...
birbirimize hep dua edelim bayanlar başkasının ettiği dualar daha makuldur...herkese iyi geceler..
allah iyiliğini versin canım ya !!!!! miskin koca ha kız adamı kovala sende evde başka yapcak bişey yok Şeniz
biz bayadır çalışıyoruz bakalım adet günümden bu yana bikaç gün dışında boş geçmedi ama bakalım hayırlısı..buarada bnm eşim askerden 1 ay kdr oldu döneli o yüzden pek miskin deil:)))
cnm ama adam onda uyuo ne edıyım ben
daha bır bucuk senelık evlıyız bız dusun ayda tas catlasa uc kez:kedi:
ay kız sende yat onda napcan başka hatta sen 9.30 da git gir yatağa geldiğinde yatakta bulsun seni.... ayyy ayıp oldu biraz ama napıyım.benimkide vardiyalı çalışıyo az önce işe gitti gece yok yani ama benimki akrep burcu rahat durmaz çok yorgun değilse bıraksam adamın ömrü işte ve yatakta gfeçer valla :kedi: :kedi: :kedi:delikafadulden delikafadulden
alla alla biz 2 senelik evliyiz ama askere gitmeden evvelde böyleydik haftada 4 oluyodu genelde..ama buaralar ben sadece bebeğe takmış durumdayım ben adamın yakasını bırakmıyorum hadi yumurtlama günüm filan diye:))
alla alla biz 2 senelik evliyiz ama askere gitmeden evvelde böyleydik haftada 4 oluyodu genelde..ama buaralar ben sadece bebeğe takmış durumdayım ben adamın yakasını bırakmıyorum hadi yumurtlama günüm filan diye:))
bole bı konu var nıye ısrarla yenı konu acıyosunz yaaa
ben çalışmaya kaçar....:))
herkese iyi geceler...yarına görüşürüz inş bayanlar...buarada gülümsehayata biz burda iyiyz varsın iki konu olsun nolcakki..
ben çalışmaya kaçar....:))
herkese iyi geceler...yarına görüşürüz inş bayanlar...buarada gülümsehayata biz burda iyiyz varsın iki konu olsun nolcakki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?