Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım en güzeli adetten sonra başlayıp adet gününe 1 hafta kalana kadar 2 günde 1 ilişki ama tabi yumurtlama gününe yakın hergünde olabilir .kendini böyle şartlama ama zor olur kendini kasarsın ben kendi haline bırakcam bu ay bakalım ne olacak?

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat ?????
pison ...................15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart

hayırlısıyla şu listeden sıra sıra hamileler dökülür inş...
birbirimize hep dua edelim bayanlar başkasının ettiği dualar daha makuldur...herkese iyi geceler..

biz bayadır çalışıyoruz bakalım adet günümden bu yana bikaç gün dışında boş geçmedi ama bakalım hayırlısı..buarada bnm eşim askerden 1 ay kdr oldu döneli o yüzden pek miskin deil:)))

delikafadulden
biz bayadır çalışıyoruz bakalım adet günümden bu yana bikaç gün dışında boş geçmedi ama bakalım hayırlısı..buarada bnm eşim askerden 1 ay kdr oldu döneli o yüzden pek miskin deil:)))

delikafadulden kız delı adamcagız askerden gelmıs bırıkmıs ozlemı delikafadulden

benımkı daha bır bucuk senelık ama adamı gorsen sankı 40 senelık evlı gıbı

cnm ama adam onda uyuo ne edıyım ben

daha bır bucuk senelık evlıyız bız dusun ayda tas catlasa uc kez:kedi:

ay kız sende yat onda napcan başka hatta sen 9.30 da git gir yatağa geldiğinde yatakta bulsun seni.... ayyy ayıp oldu biraz ama napıyım.benimkide vardiyalı çalışıyo az önce işe gitti gece yok yani ama benimki akrep burcu rahat durmaz çok yorgun değilse bıraksam adamın ömrü işte ve yatakta gfeçer valla :kedi: :kedi: :kedi:delikafadulden delikafadulden bizde 1.5 yıllık evliyiz

yok anam bızımkısı kedı gıbı sıcagı gorunce mayısıo bır bakmıssın uyumus horluo top atsan kalkmaz bu ay eger hamıle kalmazsan gorur o yok bebek fılan bundan sonra cıdden

alla alla biz 2 senelik evliyiz ama askere gitmeden evvelde böyleydik haftada 4 oluyodu genelde..ama buaralar ben sadece bebeğe takmış durumdayım ben adamın yakasını bırakmıyorum hadi yumurtlama günüm filan diye:))

alla alla biz 2 senelik evliyiz ama askere gitmeden evvelde böyleydik haftada 4 oluyodu genelde..ama buaralar ben sadece bebeğe takmış durumdayım ben adamın yakasını bırakmıyorum hadi yumurtlama günüm filan diye:))

süper çalışın çalışın boş bırakma süpersin:))))))))

yok anam yok bızden bırsey olmaz ne bebek ne bırsey ole kaldıgımzla oturur sonrada gelır bebekde bebek delımı ne sınır oldum kıcını donmus uyuo sımdı ya bıraksan dokuzda uyuyacak kı cok zaman ole uyuo yemek yıo bır bakmıssın uyuo sonra yorgunum yok su yok bu yemın edıyorum asırı sınırlıyım bakam guluyorum ama

ben çalışmaya kaçar....:))
herkese iyi geceler...yarına görüşürüz inş bayanlar...buarada gülümsehayata biz burda iyiyz varsın iki konu olsun nolcakki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…