bende güneşi gördüm dün arkadaşların balkonunda güzelce güneşlendim aradada rüzgar esiyordu şifayı kaptım vucudum sızlıyor titreme var halsizim bi bu eksikti ilaçda alamıyorum yatak döşek yatıyorum bi bkim dedim anlayacagın hasta oldum canım inşallah atlatırım oyoyyyyyy bıktım artık herşeydenanladım canım iyiyim aksiliklere rağmen idare ediyorum tam bitmedi ev işleri misafir almıyorum şimdilik mayısta günüm var ona kadar gelmez kimse inşallah yorgunum dinlenim bi süre.. sen nasılsın canım???
sbh testi yaptim ve tabiki negatif...
inş 35. günümde yani 10unda adet olurumda fazla beklemem bi dahaki ay için
bende güneşi gördüm dün arkadaşların balkonunda güzelce güneşlendim aradada rüzgar esiyordu şifayı kaptım vucudum sızlıyor titreme var halsizim bi bu eksikti ilaçda alamıyorum yatak döşek yatıyorum bi bkim dedim anlayacagın hasta oldum canım inşallah atlatırım oyoyyyyyy bıktım artık herşeyden
ay kızlar tarifleri okuyunca acıktım valla:)ne yapsam acaba?
banamı yazdın canım ne bilim güneşi gördüm dayanamadım benim ev kuzey yönü sinirlerimi bozuyor valla bütün gün güneş yüzü göremiyorum içim daralıyor neyse ki 3ay kaldı gidecez sen nasılsın canımcanım dikkat etsene kendine belki hamiş olacaksın olumlu bak etkilenir vücut
arkadaşlar bişe soracam ben zayıflama bisikleti aldım voit tin hem ayakta hem oturarak hemde kollarıda caliştırabiliyorsun.kullanan varmı ben yarım saat yapmaya calışıyorum sabah akşam kimide kas yapar diyor kullanan varsa yazabilirmi yada fikri olan ne zamandan sonra kilo vermeye başlayacam bir hafta oldu daha 1gram bile vermemişim birde ben hamile kalmişsam sanmıyorum da olur ya kaldıysam bir zararı olurmu
arkadaşlar bişe soracam ben zayıflama bisikleti aldım voit tin hem ayakta hem oturarak hemde kollarıda caliştırabiliyorsun.kullanan varmı ben yarım saat yapmaya calışıyorum sabah akşam kimide kas yapar diyor kullanan varsa yazabilirmi yada fikri olan ne zamandan sonra kilo vermeye başlayacam bir hafta oldu daha 1gram bile vermemişim
bende günleri sayıyorum valla napıyım bugün dışarı çıktım hatılamamak için iyi oldu zaman çabuk geçtibanamı yazdın canım ne bilim güneşi gördüm dayanamadım benim ev kuzey yönü sinirlerimi bozuyor valla bütün gün güneş yüzü göremiyorum içim daralıyor neyse ki 3ay kaldı gidecez sen nasılsın canım
bence yapma bende plates yapıyodum 1 senedir ilk hamile kalınca bıraktım hala yapmıyorum zararlıymış çünkü oyüzden beklemedeyimarkadaşlar bişe soracam ben zayıflama bisikleti aldım voit tin hem ayakta hem oturarak hemde kollarıda caliştırabiliyorsun.kullanan varmı ben yarım saat yapmaya calışıyorum sabah akşam kimide kas yapar diyor kullanan varsa yazabilirmi yada fikri olan ne zamandan sonra kilo vermeye başlayacam bir hafta oldu daha 1gram bile vermemişim birde ben hamile kalmişsam sanmıyorum da olur ya kaldıysam bir zararı olurmu
selam bayanlar..
ben buradki isteye 15 nisan yazdırmıştım pkolu olduğum için adetlerim gecikmeli oluyor genelde aslında olmam gereken tarih 10 nisan yani 35.gün bugun 32. günümdü sabah test yptım negetifti..
doktor bana yumurtlaman geç olur demişti acaba hamileleik kesin yokturmu demem lazım
dünden beri adet olcak gibi hisssediyorum kendimi 4 5 gündür göğüslerim hasas ama dünden bu yanada uçları çok acıyor bide dünden beri bel ağrım başladı...
adet öncesi belirtimi acaba bunlar
bugunkü test kesin bir sonuçmudur sizce
tabi kimse bilemezde bunları sadece fikrinizi merak ettim...
bence adetin olmadan kesin yargıya varma bekle
kimse yazmıyor ki nasıl anlayacaz zararı varmı yokmu yavaş yavaş yapıyorum valla bilemiyorum artık kendimi ona endeksledim cocuk düşün düşün hep aynı yerdeyim kafamı dagıtmaya calişiyorum şimdide acaba kaç kilo verdim verebilirim diye onu düşünüyorum bebiş varsa allah yardımcım olsun inşallah bişe olmaz gerci yumurtlama zamanımcnm bendede var ondan uazay yürüyüşü deniyor sanırım aslında çok etkili bir spor aleti ama ben hiçbi zmn düzenli yapmdğm için pek veremedim 2 aydırda belki bebek vardır diye korkuyorum yapmaya zararı varmıdır yokmudur bende öğrenmek isterim aslında
Bisiklete binme: Özellikle birinci trimester (ilk üç aylık dönem) sonrasında ev dışında bisiklete binme uygun olmayabilir. Anne adayının gebeliğin etkilerine bağlı olarak bisiklet üzerindeyken dengesini kaybetme riski artar. Bunun yerine evinizde iyi havalandırılmış bir odada ev bisikleti ile düzenli pedal çevirerek egzersiz yapabilirsiniz. Birçok ev bisikletinde nabız ölçmeye yarayan bir alet de mevcuttur. Bununla düzenli olarak nabzınızı kontrol ederek egzersiz yoğunluğunuzu ve süresini ayarlayabilirsiniz. Ev bisikleti kullanırken de her egzersizde olduğu gibi öncesinden ısınmayı ve egzersizi bitirirken birden değil yavaş yavaş bitirmeye özen göstermelisiniz.cnm bendede var ondan uazay yürüyüşü deniyor sanırım aslında çok etkili bir spor aleti ama ben hiçbi zmn düzenli yapmdğm için pek veremedim 2 aydırda belki bebek vardır diye korkuyorum yapmaya zararı varmıdır yokmudur bende öğrenmek isterim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?