Naber kızlar askmesk naber bittimi işlerin
Halılarını nerden aldın bende saraydan almayı düşünüyorum ama merak ettimyerleşme bittide canım ocak bozuldu yeni almıştım götürdüler yenisi gelcek 2-3 içinde bide yeni aldığım halılar gelmedi bekliyom valla...
Halılarını nerden aldın bende saraydan almayı düşünüyorum ama merak ettim
kızlar pazartesi lekelenmem başlamıştı salı sabah kanamam geldi apar topar gittik doktora ultrason kan testi derken dışş gebelik olduğu anlaşıldı hemen ameliyata alındım laparoskopi ile alındı gebelik allaha şükür hiç bir yerime bi zarar gelmedi bu gün kalkabildim yataktan doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin kendini iyi hisseder hissetmez yap dedi ama ben korkuyorum ya tekrarlarsa o yüzden 1 sene kadar bi ara vericem cesaretim ve ümidim çok kırıldı çok üzgünüz...
Sarayda da öyle 1 alana 1 bedava bide kullanması çok iyi diyolar kk kulubunde de araştırdım o yüzden sordum Allah sana sağlıkla yaşatmayı nasip etsin yeni evinde güle güle otur canım sana iyi geceler görüşürüzopuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar.. opuyorumnanaktan herkesler iyidir umarım..
ben 3 gündür yatak dçşek yattığım için pek uğrayamadım..
3 gündür yüksek ateş, ishal, kusma... perişan oldum. gıda zehirlenmesi geçiriyormuşum..
dün dr. gittim keseyi gördük. 4+4 dedi. haftaya cuma tekrar gidecez kalbini dinlemek için. hayırlısı artık..
kızlar pazartesi lekelenmem başlamıştı salı sabah kanamam geldi apar topar gittik doktora ultrason kan testi derken dışş gebelik olduğu anlaşıldı hemen ameliyata alındım laparoskopi ile alındı gebelik allaha şükür hiç bir yerime bi zarar gelmedi bu gün kalkabildim yataktan doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin kendini iyi hisseder hissetmez yap dedi ama ben korkuyorum ya tekrarlarsa o yüzden 1 sene kadar bi ara vericem cesaretim ve ümidim çok kırıldı çok üzgünüz...
kızlar adetime 5-6 gün var sabah dayanamayıp test yaptım malesf tek çizgi moralim acayip bozuldu heralde bu ayıda pas geçicez offffffffff ya offfffffffffffffffffff
slm kızlaaarr malesefff olmadı benimde 10 gün gecikmeli adet oldum kahverengi akıntıyla başladı hala daha öle parça parça gelio ilk defa böyle oldum fazla stres yaptım eee bide testi yanlış yapınca neyse hayırlısı inşallah herkes için artık bende nisanı beklicem ...
Günaydın arkadaşlar.. opuyorumnanaktan herkesler iyidir umarım..
ben 3 gündür yatak dçşek yattığım için pek uğrayamadım..
3 gündür yüksek ateş, ishal, kusma... perişan oldum. gıda zehirlenmesi geçiriyormuşum..
dün dr. gittim keseyi gördük. 4+4 dedi. haftaya cuma tekrar gidecez kalbini dinlemek için. hayırlısı artık..
Canım seni merak etmiştim ben de dün hatta senden haber olmadığını söylemiştim inan çok üzüldüm iyi ki tüpleri kaybetmeden erken gittin doktora, kaç haftalık hamileydin iyi çabuk anlaşıldı dış gebelik olması bazı insanlarda baya uzun süre sonra anlaşılıyor kan testi 3000 ken falan anlaşılıyor demişti bana doktorum sana bişey olmadı :Saruboceq: üzülme canım biraz geçince yapın yine bebek dış gebeliğin her zaman olacağı anlamına gelmez umudunu kaybetme canım kendine iyi bak opuyorumnanaktankızlar pazartesi lekelenmem başlamıştı salı sabah kanamam geldi apar topar gittik doktora ultrason kan testi derken dışş gebelik olduğu anlaşıldı hemen ameliyata alındım laparoskopi ile alındı gebelik allaha şükür hiç bir yerime bi zarar gelmedi bu gün kalkabildim yataktan doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin kendini iyi hisseder hissetmez yap dedi ama ben korkuyorum ya tekrarlarsa o yüzden 1 sene kadar bi ara vericem cesaretim ve ümidim çok kırıldı çok üzgünüz...
sen erken yapmışsındır belkide umudunu kaybetme belki bhcg hormonlaı daha idrarına geçmedi herkezde farklı olur idrarda geçme zamanı ayrıca testten de olabilir adetin geçmesini bekle biraz daha canım dualarım seninle:Saruboceq:kızlar adetime 5-6 gün var sabah dayanamayıp test yaptım malesf tek çizgi moralim acayip bozuldu heralde bu ayıda pas geçicez offffffffff ya offfffffffffffffffffff
Canım 10 gün gecikmeliyse ve parça parça geliyorsa ve daha önce test yapıp pozitifi gördüysen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin çünkü bazı kadınlar kimyasal gebelik yaşayabiliyor ve bundan haberleri bile belli olmuyor çünkü düşük sayılmıyorslm kızlaaarr malesefff olmadı benimde 10 gün gecikmeli adet oldum kahverengi akıntıyla başladı hala daha öle parça parça gelio ilk defa böyle oldum fazla stres yaptım eee bide testi yanlış yapınca neyse hayırlısı inşallah herkes için artık bende nisanı beklicem ...
teşekkür ederim canım ben shaggy halılarda parlak iplilerin yani floş ip dışındaki modelleri tavsiye etmiyorum saç falan topluyo zor oluyo tersini çevirip silkelemek istiyo ve çok güçlü çeken bi süpürgen olması lazım mutfakta kullanışsız ama diğer odalarda kullanabilirsin...
Canım neden yoruldun temizlik mi yaptın yoksaofffffffff yoruldum valla
Canım ateş ölçme topikinide okudumda belki bhcg hormonu daha geçmemiştir biraz daha bekleyim yapsaydın çıkardı 3 4 gün sonra ben bu ikinci denemem biliyosun ilk denemede kimyasal olmuştu ta ocakta hamiştim ilk zamanlar nerdeyse 3 yıllık evliyim ocaktan beri istiyoruz bana kalsa 1 sene daha beklerdim ama yaş geçiyor malum 33 yaşındayım ben senin daha yaşın gençdir canım ne üzülüyosun yaparsın nolcak ya kızıyorum böyle yaşı küçük ve çok panik olanlara vallahi boşverin takmayın kafanıza olucağı varsa olur zaten nolcaklulucum canım çok sıkılıyor sen nezamandır istiyorsun bebeğini kaçzamandır evlsin konuşalmda rahatlaym brz yaaaa
Bende bihteri izlicem kolay gelsin sana canım ii seyirlerlulucum kayınvaldemyim aşağı iniyorum bihteri izleyeceğim gece burda olursan görüşürz tabi eşim laptopunu getirirse
Canım ateş ölçme topikinide okudumda belki bhcg hormonu daha geçmemiştir biraz daha bekleyim yapsaydın çıkardı 3 4 gün sonra ben bu ikinci denemem biliyosun ilk denemede kimyasal olmuştu ta ocakta hamiştim ilk zamanlar nerdeyse 3 yıllık evliyim ocaktan beri istiyoruz bana kalsa 1 sene daha beklerdim ama yaş geçiyor malum 33 yaşındayım ben senin daha yaşın gençdir canım ne üzülüyosun yaparsın nolcak ya kızıyorum böyle yaşı küçük ve çok panik olanlara vallahi boşverin takmayın kafanıza olucağı varsa olur zaten nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?