selam bayanlar
askmesk nasılsın
aşkı memnu reklama girdi
22 yaşındayım 1 senedir evliyim bana 1 sene bile uzun geldi ben artık bebeğimi istiyorum yaaa çocuğu olan ve olacak kadınlara imreniyorum.sen neden sana kalsa 1 yıl daha beklersin yetrince beklemişsin canım bence artık yapmalısın gerçekten istemelisin dediğin gibi yaş geçiyor ben 9 ay korundum 3 aydır istiyorum olmadı bu ayda nasip değilmiş birdahaki aya olur inşallah eşimde 23 yaşında ikimizde küçüğüz ama artık ikimizde çok istiyoruz bu bebeği.buarada adet olacağımı hissediyorum hamile olsaydım anlardım değilim testin negatif çıkacağına adım kadar emindim ateşimi ölçüyorum sabahları 36.5 hamile olsaydım yüksek çıkardı artık test yapmcm bundan sonra ateşim yüksek çıkana kadar.bu ayda çörek otu+tarçın+bal karışımna başlayacağım
bunların hepsinin saçmalık olduğunu çok iyi biliyorum
Allahım istediği zaman olacak
sadece kendimizi oyalıyoruz
neolur bebeğim gel artık................
iyi canım tv seyrediyom sen nasılsın moralini bozma daha erken testte çıkmayabilir
iyi olmaya çalışıyorum bakalım bekliyorum başka birşey gelmiyor elimden belirti aramaktanda yorulum çünkü adet belirtileriyle nerdeyse aynı hamilelik belirtileride bugun 33. günümdeyim inş 1 hafta daha hasta olmazsam bi test daha yaparım belkş...
kızlar pazartesi lekelenmem başlamıştı salı sabah kanamam geldi apar topar gittik doktora ultrason kan testi derken dışş gebelik olduğu anlaşıldı hemen ameliyata alındım laparoskopi ile alındı gebelik allaha şükür hiç bir yerime bi zarar gelmedi bu gün kalkabildim yataktan doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin kendini iyi hisseder hissetmez yap dedi ama ben korkuyorum ya tekrarlarsa o yüzden 1 sene kadar bi ara vericem cesaretim ve ümidim çok kırıldı çok üzgünüz...
canım bizim liste nerelerdeinşallah hamilesindir canım ...
iyi olmaya çalışıyorum bakalım bekliyorum başka birşey gelmiyor elimden belirti aramaktanda yorulum çünkü adet belirtileriyle nerdeyse aynı hamilelik belirtileride bugun 33. günümdeyim inş 1 hafta daha hasta olmazsam bi test daha yaparım belkş...
hadi liste yapalım arkadaşlar ben beceremiyorum
listede degişiklik yapmaya ne dersinizHamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar
Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
too_be ..................1 nisan ?
belinay_85 ............1 nisan ?
cns22 ...................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ???????
Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
zerray ......................?????
listede degişiklik yapmaya ne dersiniz
Canım çünkü ben biraz daha uzatmak isterdim nerdeyse 3 senelik evliyiz 1 2 sene daha uzatabilirdim çünkü geç evlendim o yüzden senin yaşın erken o kadar geç kalmış değilsin yani ama tabi bu senin isteğin saygı duyuyorum istediğin zaman da gelir o zaman senin yaşında evlenseydim ben ohoooooooo 28 yaşında anca yapardım işte napcan kısmet her zaman istediğin gibi olmuyor herşey hayırlısı olsun hepimiz içinzemuszemusaşkı memnu reklama girdi
22 yaşındayım 1 senedir evliyim bana 1 sene bile uzun geldi ben artık bebeğimi istiyorum yaaa çocuğu olan ve olacak kadınlara imreniyorum.sen neden sana kalsa 1 yıl daha beklersin yetrince beklemişsin canım bence artık yapmalısın gerçekten istemelisin dediğin gibi yaş geçiyor ben 9 ay korundum 3 aydır istiyorum olmadı bu ayda nasip değilmiş birdahaki aya olur inşallah eşimde 23 yaşında ikimizde küçüğüz ama artık ikimizde çok istiyoruz bu bebeği.buarada adet olacağımı hissediyorum hamile olsaydım anlardım değilim testin negatif çıkacağına adım kadar emindim ateşimi ölçüyorum sabahları 36.5 hamile olsaydım yüksek çıkardı artık test yapmcm bundan sonra ateşim yüksek çıkana kadar.bu ayda çörek otu+tarçın+bal karışımna başlayacağım
bunların hepsinin saçmalık olduğunu çok iyi biliyorum
Allahım istediği zaman olacak
sadece kendimizi oyalıyoruz
neolur bebeğim gel artık................
bişesi yok canım fazlası olsun ne olurne gibi bi değişiklik yapalım? bunun nesi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?