Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

loitima cnm geçemiş olsun moralini bozma çok şükür sağlığın yerinde kendini biraz toparla inş yine olur
astar sanda geçmiş olsun cnm kendine ve bebişe çok dikkat et
karakaya bende 4 gün önceden yani dün yptm negatif çıktı bakalım belkide idrarda görünmüyordur hayırlısı artık

ahh be güzelim daha yaşın çok genç hemde yeni evli sayılırsın benimde haziranda 2 sene bitcek benim adetim bile 22 yaşından sonra düzene girmişti bizim gibi 30 a yaklaşınca beklemek dahada zor oluyor..ben 27 eşim 32 yaşında bizim acelemiz var yani...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

iyi canım tv seyrediyom sen nasılsın moralini bozma daha erken testte çıkmayabilir

iyi olmaya çalışıyorum bakalım bekliyorum başka birşey gelmiyor elimden belirti aramaktanda yorulum çünkü adet belirtileriyle nerdeyse aynı hamilelik belirtileride bugun 33. günümdeyim inş 1 hafta daha hasta olmazsam bi test daha yaparım belkş...

inşallah hamilesindir canım ...

inş cnm inş...dün ve bugun bir halsizlik varki üstümde anlatamam okulda ders anlatırken bazen gözlerim kapanıveriyor...

bnm yine gözlerim gidiyor ben kaçıyorum bayanlar bu önümüzdeki 3günde malatyada görümcemin düğünü için olcam ve nete giremicem..inş döndüğümde güzel haberler görürüm..herkese iyi geceler...

Çok üzüldüm canım tüplerinden birine zarar gelmediğinede sevindim.İlk zamanlar tekrar hamile kalmak korkutuyor ama fazla bekleme benim gibi...En kısa zamanda atlatırsın inşallah.Geçmiş olsun...

Canım inşallah bu ay tutturur gebişlere katılırsın sende...

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

too_be ..................1 nisan ?
belinay_85 ............1 nisan ?
cns22 ...................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ???????

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
zerray ......................?????

listede degişiklik yapmaya ne dersiniz

Canım çünkü ben biraz daha uzatmak isterdim nerdeyse 3 senelik evliyiz 1 2 sene daha uzatabilirdim çünkü geç evlendim o yüzden senin yaşın erken o kadar geç kalmış değilsin yani ama tabi bu senin isteğin saygı duyuyorum istediğin zaman da gelir o zaman senin yaşında evlenseydim ben ohoooooooo 28 yaşında anca yapardım işte napcan kısmet her zaman istediğin gibi olmuyor herşey hayırlısı olsun hepimiz içinzemuszemus

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------YAŞ---------SAT---------AY----------ADET GÜNÜ ....CALıŞMA
pelinse -----------------------------------------34------------------27-----------mart---------------24NıSAN--------3AY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…