GEBELİK test tarihlerimiz-------------------YAŞ---------SAT---------AY----------ADET GÜNÜ ....CALİŞMA
pelinse -----------------------------------------34------------------27-----------mart---------------24NİSAN--------3AY
sız farklılık da yapabılırsınız yada kalsın eskı halıylegebelık test tarihlerimiz-------------------yaŞ---------sat---------ay----------adet gÜnÜ ....calıŞma
pelinse -----------------------------------------34------------------27-----------mart---------------24nısan--------3ay
sen bılırsın tatlım ıŞın yokmuŞ gıbı bende ıŞ acıyorum baŞına:))valla biz tarihleri zor topluyoruz gelmiyo kimse onları tek tek yazmak zor ama boş bi zamanda bakarım yapmaya çalışırım ...
sen bİlİrsİn tatlım İŞİn yokmuŞ gİbİ bende İŞ acıyorum baŞİna:))
ben zaten yanliş hazırlamişim yanliş yer yazmışim bi ara bakarız sorun degil canım sende haklısınben yaparım problem değilde herkes gelmiyo ya eksik kalır diye dedim...yazarsa arkadaşlar yaparım canım inşallah...
ii geceler kızlar ne var ne yok benim bu adet çok canımı sıktı ya bu akşam nette bi dr sordum kahverengi akıntı ve parça parça geliyo gebelik varmış düşük belirtileri yaşıyormuşum yarın inşallah dr gidicem çok korkuyorum ya ...
inşallah düşük değildir canım ya ihmal etme mutlaka git doktora...geçmiş olsun...
kızlar pazartesi lekelenmem başlamıştı salı sabah kanamam geldi apar topar gittik doktora ultrason kan testi derken dışş gebelik olduğu anlaşıldı hemen ameliyata alındım laparoskopi ile alındı gebelik allaha şükür hiç bir yerime bi zarar gelmedi bu gün kalkabildim yataktan doktor hemen tekrar hamile kalabilirsin kendini iyi hisseder hissetmez yap dedi ama ben korkuyorum ya tekrarlarsa o yüzden 1 sene kadar bi ara vericem cesaretim ve ümidim çok kırıldı çok üzgünüz...
arkadaşım çok geçmiş olsun.Kendini üzme lütfen.Allahtan erken farkedilmiş de sana bir zarar vermemiş.sen moralini yüksek tut ki daha hızlı ayağa kalkabilesin, çalışmalara başlayabilesin.lütfen üzülme.
hanımlar az önce ovulasyon testlerimden birini yaptım ve yumurtlamam başlamış. :teytey: :teytey: :teytey: eşime de haber verdim az önce bugünden itibaren daha sıkı çalışacağız.Şeniz nolur dualarınızı eksik etmeyin.
sıkma canını hayırlısı olsun zamanı gelmemiştir belki daha sende kafanı dağıtırsın biraz..ayrıca zor ya benim eşim şehir dışına gitse ben hayatta duramam onsuz evde gece vardiyasında çalıştığında bile sabaha karşı yatıyorum onsuz uyuyamam ama o bensiz uyur 3 e kadar sayamadan uykuya dalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaa kızlar nerdesiniz ya kimse uğramıyor bugün bak ben 12 saat dersten sonra bile burdayım
Bence adetinin geçmesini bekle hme parana yazık hemde boşuna üzlüyorsunslm kızlar nasılsınız son 4-5. günüm test yaptım yine tek çizgi ya of yine diğer aylara umudum kalacak gerçi yarın kan testi yaptıracan kesinleşir ama hiçççççççççççççç umudum yok
arkadaşım çok geçmiş olsun.Kendini üzme lütfen.Allahtan erken farkedilmiş de sana bir zarar vermemiş.sen moralini yüksek tut ki daha hızlı ayağa kalkabilesin, çalışmalara başlayabilesin.lütfen üzülme.
hanımlar az önce ovulasyon testlerimden birini yaptım ve yumurtlamam başlamış. :teytey: :teytey: :teytey: eşime de haber verdim az önce bugünden itibaren daha sıkı çalışacağız.Şeniz nolur dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?