Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------YAŞ---------SAT---------AY----------ADET GÜNÜ ....CALİŞMA
pelinse -----------------------------------------34------------------27-----------mart---------------24NİSAN--------3AY

valla biz tarihleri zor topluyoruz gelmiyo kimse onları tek tek yazmak zor ama boş bi zamanda bakarım yapmaya çalışırım ...

gebelık test tarihlerimiz-------------------yaŞ---------sat---------ay----------adet gÜnÜ ....calıŞma
pelinse -----------------------------------------34------------------27-----------mart---------------24nısan--------3ay
sız farklılık da yapabılırsınız yada kalsın eskı halıyle

slm kızlar nasılsın misafirlerim yeni gitti ancak gelebildim bende inşallah testi erken yapmışımdır inşallah o yüzden çıkmamıştır diye dua ediyorum

ii geceler kızlar ne var ne yok benim bu adet çok canımı sıktı ya bu akşam nette bi dr sordum kahverengi akıntı ve parça parça geliyo gebelik varmış düşük belirtileri yaşıyormuşum yarın inşallah dr gidicem çok korkuyorum ya ...

inşallah düşük değildir canım ya ihmal etme mutlaka git doktora...geçmiş olsun...

slm kızlar nasılsınız son 4-5. günüm test yaptım yine tek çizgi ya of yine diğer aylara umudum kalacak gerçi yarın kan testi yaptıracan kesinleşir ama hiçççççççççççççç umudum yok

arkadaşım çok geçmiş olsun.Kendini üzme lütfen.Allahtan erken farkedilmiş de sana bir zarar vermemiş.sen moralini yüksek tut ki daha hızlı ayağa kalkabilesin, çalışmalara başlayabilesin.lütfen üzülme.

hanımlar az önce ovulasyon testlerimden birini yaptım ve yumurtlamam başlamış. :teytey: :teytey: :teytey: eşime de haber verdim az önce bugünden itibaren daha sıkı çalışacağız.Şeniz nolur dualarınızı eksik etmeyin.

hadi hayırlısı canım hadi inşallah bu ay olur

slm kızlarrr canım malesef ekmek kavgası çok zor oluyo tabiiişimdiden deli gibi özledim deprosyana mı girdim nee durmadan ağlamak geliyo içimdenn

Bence adetinin geçmesini bekle hme parana yazık hemde boşuna üzlüyorsun

Hadı canım sana iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…