- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ben sizler için çok dua ediyorum inşallah şansınız bol olur hepiniz bebişlerinize kavuşursunuzahh be güzelim daha yaşın çok genç hemde yeni evli sayılırsın benimde haziranda 2 sene bitcek benim adetim bile 22 yaşından sonra düzene girmişti bizim gibi 30 a yaklaşınca beklemek dahada zor oluyor..ben 27 eşim 32 yaşında bizim acelemiz var yani...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Canım çünkü ben biraz daha uzatmak isterdim nerdeyse 3 senelik evliyiz 1 2 sene daha uzatabilirdim çünkü geç evlendim o yüzden senin yaşın erken o kadar geç kalmış değilsin yani ama tabi bu senin isteğin saygı duyuyorum istediğin zaman da gelir o zaman senin yaşında evlenseydim ben ohoooooooo 28 yaşında anca yapardım işte napcan kısmet her zaman istediğin gibi olmuyor herşey hayırlısı olsun hepimiz içinzemuszemus
ağlama canım ya olsun canım hayırlısı olsun 10 mayısta olur yarın benimde olmazsa yine aynı zamanda beraber bekleriz yine olumunekankayizsmilebuarada adet oldum beni 10 mayısa atın kızlar ağamak istiyorumkötükedihüso
iyi yapmışsınız bende bu olmazsa takmıcam aman şu 3 günlük dünyada diyorum aradatşk ederim lulu.inşallah bu sefer tutturabiliriz.eşimle anlaşma yaptık sonradan üzülmemek içinlursa olur olmazsa da keyfi yanımıza:kedi:kar kalır dedik.
Bugün test yaptım malesef tek çizgi malesef hamile değilim
canım öncelikle herşeyin hayırlısı ama ben umut ediyorum ki kalacaksın inşallah belki erken yapmışsın ümitsizliğe düşme ama çokta kaptırma kendini :Saruboceq::Saruboceq:
gectiyse canım kan testi yap hiç belli olmaz belkide kalmıştırsın hiç belirti yokmu hamilelikBVende öyle diyorum herşeyin hayırlısı olsun diye,erken değil ya önceki olduğunda 4 günerken yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 2 günerken yaptım açık pembe çıkmıştı,Ama şimdi 1 gün geç yaptım o bile hiç çıkmadı yok hamile değilim yani heralde yaptığım streslerden adetimde gecikti ,neyse ya bi daha ki aya artık napalım kısmet böyleymiş
merhaba opuyorumnanaktan
lulu inş bu ay olur cnm üzülme
Öyle hiç belli olmaz ama tahlil yaptırmayı düşünmüyorum 1 hafta gecikirsen doktora giderim belki ama çok gecikeceğini sanmıyorumgectiyse canım kan testi yap hiç belli olmaz belkide kalmıştırsın hiç belirti yokmu hamilelik
slm kızlar pzartesi dr gidicem göztepede mehtap yazıcıoğluna bakalım ne olucak çok merak ediyorum dua edin nolur önemli bişi çıkmasın...kızlar ne testleri yapacklar sadece kan testimi yoksa film falan çekilecekmi yardım edin çok zor gelio gitmekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?