Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ben sizler için çok dua ediyorum inşallah şansınız bol olur hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz

tabiki canım herkesin bi düşüncesi bi beklentisi var bizim ailede kızlar 20de evlendi ben 19umda nişanlandım hemde hayatımın aşkıyla askere giiti geldi 21de evlndim okadr özlem duymuştukki 1-2 yıl bebek yapmayalım birbirmize doyalm dedik ama 1 yıl bitti biz 3 aydır bebeğimizi istiyoruz neden bukdr çok istemeye başladım bende bilmiyorum ablam hamile kaldı imrendim nebiliyim bide beklemem gereken bişey yok çalışmıyorum ona fazlasıyla bakabilecek durumuda varken neden bekleyelimki dedik
inşallah hepimizn olur artık

tşk ederim lulu.inşallah bu sefer tutturabiliriz.eşimle anlaşma yaptık sonradan üzülmemek için lursa olur olmazsa da keyfi yanımıza:kedi:kar kalır dedik.

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ???????

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22.......................10 mayıs
zerray ......................?????

buarada adet oldum beni 10 mayısa atın kızlar ağamak istiyorumkötükedihüso
ağlama canım ya olsun canım hayırlısı olsun 10 mayısta olur yarın benimde olmazsa yine aynı zamanda beraber bekleriz yine olumunekankayizsmile
tşk ederim lulu.inşallah bu sefer tutturabiliriz.eşimle anlaşma yaptık sonradan üzülmemek için lursa olur olmazsa da keyfi yanımıza:kedi:kar kalır dedik.
iyi yapmışsınız bende bu olmazsa takmıcam aman şu 3 günlük dünyada diyorum arada

canım öncelikle herşeyin hayırlısı ama ben umut ediyorum ki kalacaksın inşallah belki erken yapmışsın ümitsizliğe düşme ama çokta kaptırma kendini :Saruboceq::Saruboceq:

BVende öyle diyorum herşeyin hayırlısı olsun diye,erken değil ya önceki olduğunda 4 günerken yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 2 günerken yaptım açık pembe çıkmıştı,Ama şimdi 1 gün geç yaptım o bile hiç çıkmadı yok hamile değilim yani heralde yaptığım streslerden adetimde gecikti ,neyse ya bi daha ki aya artık napalım kısmet böyleymiş

gectiyse canım kan testi yap hiç belli olmaz belkide kalmıştırsın hiç belirti yokmu hamilelik

pelinsee belirti olarak göğüslerim çok şişti acıyor kasıklarıma ağrı giriyor ara ara adet olacak gibi ağrılarım var işte o kadar canım

slm kızlar pzartesi dr gidicem göztepede mehtap yazıcıoğluna bakalım ne olucak çok merak ediyorum dua edin nolur önemli bişi çıkmasın...kızlar ne testleri yapacklar sadece kan testimi yoksa film falan çekilecekmi yardım edin çok zor gelio gitmekk...

Son düzenleme:

Canım ne testi yaptırcan sen hamişmisin daha beklemedemisin unuttumda kusura bakma

Bu arada arkadaşalar şimdi baktım ki regli olmuşum vatana millete hayırlı uğur olsun asmeskciğim yeni tarihim 22 mayıs yazabilirsin bu sefer 10 gün ekledim boşu boşuna test yapmıcam bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…