Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm arkadaşlar nasılsınızzz ne var ne yokk gadifee oldun muu kızz adettt hadi bakalım hayırlı sonuçlarla geell

ben onunla hamile kaldım... çok iyi bır kur.. tarçın-bal-çörekotu aynı mıktarda kaıştırıp hergun sabah ve akşam aç karına 1 kaşık yıyorsun...

adetın 3. gunu başlanıyor normalde ben 1. gun başladım.. ve turşu, sirke, limonlu, ekşi şeyleri yemedım.. çekirdek bile yemedım... ve o ay hamile kaldım canım

benim yumurtlamama az kaldı 27 28 inde olur heralde yumurtlamadan önce mi bıraksam sen yumurtlamadan önce mi bıraktın yani kaç günde bir adet oluyordun son ayın neydi

benim yumurtlamama az kaldı 27 28 inde olur heralde yumurtlamadan önce mi bıraksam sen yumurtlamadan önce mi bıraktın yani kaç günde bir adet oluyordun son ayın neydi

30 gunde oluyordum.. tahmını ymutlama gununden bir gun sonra bıraktım... ama sonra bal yemege devam ettım.. ve tarçın çayı içtim...

canım biliyorumda hamile olduğunu ben şimdi 32 günde bir adet oluyorum ya yumurtlama olunca eğer hamile kalırsam zarar vermesin diye sordum yada ben bu ay olmazsa bi dahakine denerim olmadı bu ay ateş ölçerek deniyorumda

bunun hıç bir zararı yok canım.. rahatlıkla yıyebılırsın... çunku bal ve tarçın gebe kalmayı kolaylaştırıyor..

canım bunları macunmu yaptın sen yani çörek otunu falan ezipmi karıştırdın?

göz kararı karıştırdım kavonaza.. ve yedım.. çörekotu yemek zordu ama oldu.. çekilmişi satılıyor ama onlar saglıklı degıl.. içindeki vitamın ucuyormuş.. yan etkısı oluyormuş.. o yuzden çıgeyerek yemek gerekıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…