göz kararı karıştırdım kavonaza.. ve yedım.. çörekotu yemek zordu ama oldu.. çekilmişi satılıyor ama onlar saglıklı degıl.. içindeki vitamın ucuyormuş.. yan etkısı oluyormuş.. o yuzden çıgeyerek yemek gerekıyor..
iyiym halsızlık var.. ve aşırı duygusalım artık.. durmadan aglıyorum artık... ama guzel bir duygu..,,
ayrıca dıkat et gerçek bal olsun... içinde glukoz var bazı ballarda yan etkı yapar.. o yuzden gerçek suzme bal al...
Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan
Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.
Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.
Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:
adetın 3. gunu başlanıyor normalde ben 1. gun başladım.. ve turşu, sirke, limonlu, ekşi şeyleri yemedım.. çekirdek bile yemedım... ve o ay hamile kaldım canım
selam kıızlar nasılsınız?
canım üzülme bak enazından bebeğin var biz ne yapalım ben 1 tane olsun başka istemem artık..bu arada 2 taneyi büyütelim derken 2 çocukmu var sende?kafam karıştı iyice...
valla canım ben hiç ii değilim adet oldum bu ayda gitt bu bebek 3 aydır niye olmuyo anlamıyorum ben en son doktora gittiğimde bişeyimde yoktu. bugün doktora gidecektim vazgeçtim bu ayda geçsin olmazsa gidicem...sen nasılsın?
iyiyim bende.. bu ay başladık çalışmalara bakalım eğer tutarsa Allah'ın izni ile tarçın bal çörekotu küründen oldu dicem :) ve sizlerede şiddetle tavsiye edicem.. eğer tutmazsa ilk ay nasıl olsa ısınma turu diye düşünücem :roflol: sende sıkma canını canım 3 ay çok erken biraz sabırlı olmalıyız.. bi arkadaşım 6 ayda hamile kaldı mesela.. şuan hamile ve ilk bebeği.. biraz sabırlı ve sakin olmamız lazım :)
valla canım ben hiç ii değilim adet oldum bu ayda gitt bu bebek 3 aydır niye olmuyo anlamıyorum ben en son doktora gittiğimde bişeyimde yoktu. bugün doktora gidecektim vazgeçtim bu ayda geçsin olmazsa gidicem...sen nasılsın?
Canım 3 ay kısa bir süre hiçbir sorun olmasada hamile kalınamayabiliyor.Yaşın da beklemene müsait dert etme hiç ummadığın anda kalıcaksın...
bende bugün başladım bal tarçın çörek otuna dediğin gibi ben aklıma geldikçe yerim gün içinde..valla takmak istemesemde olmuyo herkes sormaya başladı bebek yokmu diye deliriyorum.hatta kardeşim beceriksizsiniz yapamıyonuz falan diyo kavga ediyoz bende ona kolaysa evlende sen yap diyom...evlensin görcem ben onları...
selam kızlar..adetime 4 gün var.belim ve karnım ağrıyor.ateşim daha düşmedi ama heralde düşer artık çünkü adet olacam gibi bir sancı var karnımda.ama hala bir ümit ya tutarsa diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?