Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

anladım canım bende yarın bal alıyım evdeki bitmiş yiyelim bakalım işe yarar inşallah...sağol canım .sen nasılsın bebiş nasıl??

iyiym halsızlık var.. ve aşırı duygusalım artık.. durmadan aglıyorum artık... ama guzel bir duygu..,,

ayrıca dıkat et gerçek bal olsun... içinde glukoz var bazı ballarda yan etkı yapar.. o yuzden gerçek suzme bal al...

allah bu duyguyu bizede yaşatsın inşallah..
tamam canım dikkat ederim alırken...

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

Son düzenleme:

canım üzülme bak enazından bebeğin var biz ne yapalım ben 1 tane olsun başka istemem artık..bu arada 2 taneyi büyütelim derken 2 çocukmu var sende?kafam karıştı iyice...

adetın 3. gunu başlanıyor normalde ben 1. gun başladım.. ve turşu, sirke, limonlu, ekşi şeyleri yemedım.. çekirdek bile yemedım... ve o ay hamile kaldım canım

bende bu kürü bu ay yaptım dün bitti. ama sirke turşu limonlu yenmiyeceğini bilmiyodum?? yenmemesi mi gerekiyodu? ben bilmiyodum hiç. ayrıca ben gidip geldikçe yedim sabah aç karnına attım ağzıma 1 çay kaşığı sonra aklıma geldikçe yedim.. öyle daha iyi oluyo.. yoksa sabah ve akşam oldumu bi zorunluluk ve işkence gibi oldu bana :)

selam kıızlar nasılsınız?

valla canım ben hiç ii değilim adet oldum bu ayda gitt bu bebek 3 aydır niye olmuyo anlamıyorum ben en son doktora gittiğimde bişeyimde yoktu. bugün doktora gidecektim vazgeçtim bu ayda geçsin olmazsa gidicem...sen nasılsın?

iyiyim bende.. bu ay başladık çalışmalara bakalım eğer tutarsa Allah'ın izni ile tarçın bal çörekotu küründen oldu dicem :) ve sizlerede şiddetle tavsiye edicem.. eğer tutmazsa ilk ay nasıl olsa ısınma turu diye düşünücem :roflol: sende sıkma canını canım 3 ay çok erken biraz sabırlı olmalıyız.. bi arkadaşım 6 ayda hamile kaldı mesela.. şuan hamile ve ilk bebeği.. biraz sabırlı ve sakin olmamız lazım :)

bende bugün başladım bal tarçın çörek otuna dediğin gibi ben aklıma geldikçe yerim gün içinde..valla takmak istemesemde olmuyo herkes sormaya başladı bebek yokmu diye deliriyorum.hatta kardeşim beceriksizsiniz yapamıyonuz falan diyo kavga ediyoz bende ona kolaysa evlende sen yap diyom...evlensin görcem ben onları...

Canım 3 ay kısa bir süre hiçbir sorun olmasada hamile kalınamayabiliyor.Yaşın da beklemene müsait dert etme hiç ummadığın anda kalıcaksın...

canımcım milletin ağzını büzemiyoruz napalım.. ben takmamaya çalışıyom napayım? annemde diyo yapın artık :) yapın da nasıl :))))) görümcem biz bi taneyi yapana kadar 2. ye hamile kaldı şimdi karnı burnunda :)) ablamda öyle yeni doğum yaptı 2. yi.. kısmet be güzelim napalım bizimkininde bi zamanı var elbet :)

benim düşük yaptığım hamileliğim 8. ayda gelmişti. gerçi arada 2 ay antibiyotik kullandığım için ara verdiğim zamanda var ama yine de insan 3 ayda hamile kalamıyor..

selam kızlar..adetime 4 gün var.belim ve karnım ağrıyor.ateşim daha düşmedi ama heralde düşer artık çünkü adet olacam gibi bir sancı var karnımda.ama hala bir ümit ya tutarsa diye bekliyorum.

selam kızlar..adetime 4 gün var.belim ve karnım ağrıyor.ateşim daha düşmedi ama heralde düşer artık çünkü adet olacam gibi bir sancı var karnımda.ama hala bir ümit ya tutarsa diye bekliyorum.

Hamilelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş hamilede olabilirsin şimdiden öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…