Tüh canım ne şansa sendeki de ,yumurtalarını etkiler mi bilmiyorum onu sen araştır istersen ona göre çalışma yap inşallah bir an önce iyileşirsinkızlar ben çok kötüyüm boğazım şişti maalesef antibiyotik içmeye başladım bu sabah geçen ayda faranjit olmuştım antibiyotiği içmedim şimdi tekrarladı mecbur içiyorum artık...tamda yumurtlama zamanı etkilemez inşallah...:a015::a015::a015::a015::a015:
canım tebrik ederim.sağlıkla gelsin meleğin.Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu mutluluğukızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
kızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
Tüh canım ne şansa sendeki de ,yumurtalarını etkiler mi bilmiyorum onu sen araştır istersen ona göre çalışma yap inşallah bir an önce iyileşirsin
aminnn aminn çok mutluyumm inankii sizlere çok dua edecem inanın kii bu mutluluğu tatmayan kalmasın canım formda aradım bulamadım takvim nerden yapılıyoduu
Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
kızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
tilsim2....................29 nisan ???????
Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????
Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
nurun......................???????
bsbirkin...................???????
:1shok: anam sırada ben varım ama çok umutlanmıyorum çünkü ilk ayım bu :kedi:
hayırlısı bakalım..benneyaptımkihiçbelli olmazz bu işler ilk aydan hamile kalınmaz diye bişey yok..senin bebiş aceleci olurda hemen gelir inşallah..bizimkilerin gelmeye niyeti yok:))))))))
kızlar ben çok kötüyüm boğazım şişti maalesef antibiyotik içmeye başladım bu sabah geçen ayda faranjit olmuştım antibiyotiği içmedim şimdi tekrarladı mecbur içiyorum artık...tamda yumurtlama zamanı etkilemez inşallah...:a015::a015::a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?