kızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
saol canımm aslında nisan olması lazım çünkü 5 nisanda hamiş kalmış oluyom yaa :))heyyyy yaşasınn mayıs ayının ilk hamişi tebrik ederim hayırlı olsun..ALLAHIM bizede bu mutluluğu yaşatsın..AMİNNN
amiinnnÇok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
amin cvanımm sizlerede bol bol dua edecemmayyyyy çoook sevindim Allah sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip etsin :) Darısı başımıza :)
saol canım aminnnyusnes canım tebrik ediyorum darısı başımıza
cnmm çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
cnm geçmiş olsun
saol canımm aslında nisan olması lazım çünkü 5 nisanda hamiş kalmış oluyom yaa :))
bu linkten bakabilirsin canım....:CüvCüv:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
bu değil böle kırmızı büyük yazılarla türkçe anlatmıştıı
cok sevindim :lepi:kızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
slm kızlar nasılsınızzz
kızlar slmm bende az önce sağlık ocağından geldimm hamileyimm çok şükürr ama çok küçük teyzeleriii 4 haftalık daha 7. haftada doktora gidicem Rabbiim hrkese versin inşallahh sizler içinde çok dua edecemm şu anda ağzımı kapatamıyorum mutluluktann
slm kızlar ben geldim öğleciyim o yüzden yeni geldim malesef benim değer yine negatif offff ya offfffffff ama tek sevindiğim pregesteronum 46 çıktı yani çok kalite bir yumurta çıkarmışım doktorum öyle dedi
Tebrik ederim canım rabbimiz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:1hug:
slm kızlar ben geldim öğleciyim o yüzden yeni geldim malesef benim değer yine negatif offff ya offfffffff ama tek sevindiğim pregesteronum 46 çıktı yani çok kalite bir yumurta çıkarmışım doktorum öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?