iyi akşamlar kızlar
cidden artık birisi kırsın artık şu şeytanın bacağını..bakalım ilk kim verecek mutlu haberi..valla bu listedeki herkesin haberini kendi haberim kadar merakla ve heyecanla bekliyorum
teşekkürler tavsiyeler içinteknik detay çok önemli.
1- çorapsız veya terlık olmadan asla yere basmayın.. yaz bıle olsa mutlaka terlık giyin,
2- asla beliniz açık olmasın.. hale kışın asla düşük bel giymeyın.. rahminiz üşüdümü intihap toplar ve gbe kalamak zorlaşır.. yazında beliniz mumkunse kapalı olsun.. sıcakda olsa üşüme oluyormuş..
3- çok dar jean gıymeyın.. hava almazsa zararı oluyor..
4- ilişkiye girmeden yaklaşık 1 saat önce ssıcak su koyun kovaya ve üstune oturun.. buhara yanı.. mumkunse sıcak kuvete girin.. yumurtalar canlanır.. ama erkekler girmesin.. sıcak su sprem kalıtesını düşürüyor..
5- evinizdeki tum altınlarınızı takın takıştırın.. ve demır gumuş, metal olanları ise çıkarın.. altın hormon sevıyesını yukseltıyor.. demır ise kesiyor...
6- çok su için.. oda sıcaklıgında olsun..
7-bol bol yeşillik yeyın.. ama tere, roka maydonoz ara verın..
8- hamur işlerini birakın...
9-ve egresız yapın..
10-cips, kola vs. bırakın.. asla yemegın..
11- sürekli hamileyım diye tekrar tekrar söyleyın.. ( yanlızken:. sizi deli sanmasınlar..) böylelikle hormonlarınız duzelir.. düşünce gucu...
12- sirke, limon eksi elma yemeyın.. hamile kalmayı zorlaştırır.. bunu hadıs i şerifte okumuştum...
kısacık tavsıyeler...
teknik detay çok önemli.
1- çorapsız veya terlık olmadan asla yere basmayın.. yaz bıle olsa mutlaka terlık giyin,
2- asla beliniz açık olmasın.. hale kışın asla düşük bel giymeyın.. rahminiz üşüdümü intihap toplar ve gbe kalamak zorlaşır.. yazında beliniz mumkunse kapalı olsun.. sıcakda olsa üşüme oluyormuş..
3- çok dar jean gıymeyın.. hava almazsa zararı oluyor..
4- ilişkiye girmeden yaklaşık 1 saat önce ssıcak su koyun kovaya ve üstune oturun.. buhara yanı.. mumkunse sıcak kuvete girin.. yumurtalar canlanır.. ama erkekler girmesin.. sıcak su sprem kalıtesını düşürüyor..
5- evinizdeki tum altınlarınızı takın takıştırın.. ve demır gumuş, metal olanları ise çıkarın.. altın hormon sevıyesını yukseltıyor.. demır ise kesiyor...
6- çok su için.. oda sıcaklıgında olsun..
7-bol bol yeşillik yeyın.. ama tere, roka maydonoz ara verın..
8- hamur işlerini birakın...
9-ve egresız yapın..
10-cips, kola vs. bırakın.. asla yemegın..
11- sürekli hamileyım diye tekrar tekrar söyleyın.. ( yanlızken:. sizi deli sanmasınlar..) böylelikle hormonlarınız duzelir.. düşünce gucu...
12- sirke, limon eksi elma yemeyın.. hamile kalmayı zorlaştırır.. bunu hadıs i şerifte okumuştum...
kısacık tavsıyeler...
bayanlar merhaba ya size birşey sorucam ben 10 gün kdr önce doktora gitmiştim çocuk sahibi olmak istiyoruz diye kadın beni muayene etti ultrasonlada baktı rahim yumurtalıklar normal bi sorun yok hafif bi iltihaplanma var dedi fitil verdi.sonra simir testi yaptı..birde polikistik var ama çokta önemli bişey değil dedi..adetin 3.günü gel dedi ( doktor bu ay hamile kalacağıma ihtimal vermiyo demekki)
ama bana folic filan kullan demedi arkadaşlarda hep kullan diyolar napsam bilemedim aranızda kullanan varmı??ne zmn başladınız kullanmaya
yarını beklıyorumm.. zaman geçmiyor.. bakalım ne olacak... inşallah olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?