Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

iyi akşamlar kızlar
cidden artık birisi kırsın artık şu şeytanın bacağını..bakalım ilk kim verecek mutlu haberi..valla bu listedeki herkesin haberini kendi haberim kadar merakla ve heyecanla bekliyorum

evet canım ya listedeki tarihi geçen arkadaşlar gelselerde artık güzel haberler verirler :CüvCüv: :CüvCüv:

inş ya valla başkalarının güzel haberleriumut oluyo insana moral oluyo

evlenmeden önce bır sanat kursuna gıdıyordum.. tabı tamamı kadın oldugu için sınıfın konular belliydi.. ve ben 2 bekardan bırıydım.. bebek isteyenler vs.. konuşmalar oluyordu.. neyse bır gun sınıfın bu konuları çok iyi bilen bir arkadaş diğer bebegının olmasını isteyen arkadaşa anlatıyor.. neyse yaklaşık bir saat boyunca anlattı anlattı..
tum snıf çaliştıgı için o arkadaştan başka konuşan yok.. neyse konuya ara verildiğinde başka bir arkadaş araya girip " yemek tarifi verir gibi bebek yapmayı anlatıyorsun" dediğinde butum sınıf kopmuştu.))))
bu arda hapı bıraktıgı ay arkadaş hamile kaldı.. tariif işe yaradı..

ne güzel ya keşke korunmayı bıraktığımız ay hamile kalsak:)

teknik detay çok önemli.
1- çorapsız veya terlık olmadan asla yere basmayın.. yaz bıle olsa mutlaka terlık giyin,
2- asla beliniz açık olmasın.. hale kışın asla düşük bel giymeyın.. rahminiz üşüdümü intihap toplar ve gbe kalamak zorlaşır.. yazında beliniz mumkunse kapalı olsun.. sıcakda olsa üşüme oluyormuş..
3- çok dar jean gıymeyın.. hava almazsa zararı oluyor..
4- ilişkiye girmeden yaklaşık 1 saat önce ssıcak su koyun kovaya ve üstune oturun.. buhara yanı.. mumkunse sıcak kuvete girin.. yumurtalar canlanır.. ama erkekler girmesin.. sıcak su sprem kalıtesını düşürüyor..
5- evinizdeki tum altınlarınızı takın takıştırın.. ve demır gumuş, metal olanları ise çıkarın.. altın hormon sevıyesını yukseltıyor.. demır ise kesiyor...
6- çok su için.. oda sıcaklıgında olsun..
7-bol bol yeşillik yeyın.. ama tere, roka maydonoz ara verın..
8- hamur işlerini birakın...
9-ve egresız yapın..
10-cips, kola vs. bırakın.. asla yemegın..
11- sürekli hamileyım diye tekrar tekrar söyleyın.. ( yanlızken:. sizi deli sanmasınlar..) böylelikle hormonlarınız duzelir.. düşünce gucu...
12- sirke, limon eksi elma yemeyın.. hamile kalmayı zorlaştırır.. bunu hadıs i şerifte okumuştum...

kısacık tavsıyeler...

teşekkürler tavsiyeler için

teşekkürler...

bayanlar merhaba ya size birşey sorucam ben 10 gün kdr önce doktora gitmiştim çocuk sahibi olmak istiyoruz diye kadın beni muayene etti ultrasonlada baktı rahim yumurtalıklar normal bi sorun yok hafif bi iltihaplanma var dedi fitil verdi.sonra simir testi yaptı..birde polikistik var ama çokta önemli bişey değil dedi..adetin 3.günü gel dedi ( doktor bu ay hamile kalacağıma ihtimal vermiyo demekki)
ama bana folic filan kullan demedi arkadaşlarda hep kullan diyolar napsam bilemedim aranızda kullanan varmı??ne zmn başladınız kullanmaya

ya bnm doktorum folic asit kullan demdi ama ben alıp kullansammı yada biraz daha bekliyeyim adet olursam ki inş olmam ama olursam 3.günü gitcem ztn doktora sorarım

eşim uyanmak üzeredir gidip kahvaltı hazırlayayım ben .
birileri girerse sorumu cevaplar bende sonra okurum artık..hepinize iyi günler bayanlar görüşmek üzere

Geşmiş olsun canım..yumurtalıklarında bır sorun yoksa ilaç kullanama.. zaten yokmuş.. intihaplanmaya karşı ise kendını sıcak tut.. ve gece terleye terleye uyu.. ilaç ilerde bebegede zarar verir.. haifif intihap için eger adet olursan o zaman sogen kurune başla.. o temızler.. intihap gider. intihap beli ve ayakları üşütmekten oluyor.. mumkunse 100/100 pamuklu iç çamaşırı git.. diğerleri guzel olsada saglıksız.. ben folık kullanmadım.. doktor verdı ama. onun yerine bol bol marul yiyorumm.. ispanak ı fazla dogramadan tencereye koyup az zeyrınyagı döküp onu yiyorum.. benım amcam doktor.. bunlar onun tavsiyesi.. arkadaşlar..

slm bugün tatil yapıyorsunuz anlaşilan kimsecikler yok hafta başi güzel haberler almak umuduyla hoşcakalınn sizleri cok seviyorummmmmmmm kendinize iyi bakın boş boş oturmayın calişin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel haber getiren olmamış halen...

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat ???????
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
g.erkl ....................22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
loituma.................3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…