günaydınnnnn güzeller herkese iyi pazarlarrr nasılsınız canlarımmmm
beni de ekler misiniz? 22 şubatı bekliyorum.....
ya bnm doktorum folic asit kullan demdi ama ben alıp kullansammı yada biraz daha bekliyeyim adet olursam ki inş olmam ama olursam 3.günü gitcem ztn doktora sorarım
boshayallersmile
boshayallersmile
evlenmeden önce bır sanat kursuna gıdıyordum.. tabı tamamı kadın oldugu için sınıfın konular belliydi.. ve ben 2 bekardan bırıydım.. bebek isteyenler vs.. konuşmalar oluyordu.. neyse bır gun sınıfın bu konuları çok iyi bilen bir arkadaş diğer bebegının olmasını isteyen arkadaşa anlatıyor.. neyse yaklaşık bir saat boyunca anlattı anlattı..
tum snıf çaliştıgı için o arkadaştan başka konuşan yok.. neyse konuya ara verildiğinde başka bir arkadaş araya girip " yemek tarifi verir gibi bebek yapmayı anlatıyorsun" dediğinde butum sınıf kopmuştu.))))
bu arda hapı bıraktıgı ay arkadaş hamile kaldı.. tariif işe yaradı..
teknik detay çok önemli.
1- çorapsız veya terlık olmadan asla yere basmayın.. yaz bıle olsa mutlaka terlık giyin,
2- asla beliniz açık olmasın.. hale kışın asla düşük bel giymeyın.. rahminiz üşüdümü intihap toplar ve gbe kalamak zorlaşır.. yazında beliniz mumkunse kapalı olsun.. sıcakda olsa üşüme oluyormuş..
3- çok dar jean gıymeyın.. hava almazsa zararı oluyor..
4- ilişkiye girmeden yaklaşık 1 saat önce ssıcak su koyun kovaya ve üstune oturun.. buhara yanı.. mumkunse sıcak kuvete girin.. yumurtalar canlanır.. ama erkekler girmesin.. sıcak su sprem kalıtesını düşürüyor..
5- evinizdeki tum altınlarınızı takın takıştırın.. ve demır gumuş, metal olanları ise çıkarın.. altın hormon sevıyesını yukseltıyor.. demır ise kesiyor...
6- çok su için.. oda sıcaklıgında olsun..
7-bol bol yeşillik yeyın.. ama tere, roka maydonoz ara verın..
8- hamur işlerini birakın...
9-ve egresız yapın..
10-cips, kola vs. bırakın.. asla yemegın..
11- sürekli hamileyım diye tekrar tekrar söyleyın.. ( yanlızken:. sizi deli sanmasınlar..) böylelikle hormonlarınız duzelir.. düşünce gucu...
12- sirke, limon eksi elma yemeyın.. hamile kalmayı zorlaştırır.. bunu hadıs i şerifte okumuştum...
kısacık tavsıyeler...
evet zor biliyorum.. mesela aylardır cıps , kola yok.. arada canım istiyor ama geçiştiriyorum...
ve börek, simit, pogaca ve her turlu tatlı aylardır yemıyorum.. gittiğim yerlerde önume konulan bır servıs tabagını bile elimi sürmeden iade ediyorum.. çay ve eger varsa kısır yada patates salatasını yerım.. ama kek,su böregi, vs hamur işi asla yemıorum.. kolanın tadını unuttum.. ve her turlu hamur işlerının..
aylar öncesınden bıraktım hepsını...
en fazla evde az şekerle yaptıgım sütlaç ı tarçınla yiyorum...
canım geçmiş olsun banada fitil vermişti doktor geçen temmuzda akıntın var dedi ama ben kullanmadım valla çünkü öyle abartılcak biişeyim yoktu.sen folik asidini kullan bence çünkü kullanmanın zararı yok ben 3-4 aydır içiyorum ....
gecen ay bende kullandım canım fitille antibiyotik ama doktor korunma verdi hamile kalma sakın dedi sana bişe demedimi doktorun fitil kullanırken ilişki yasak normalde günün geçtimi seni,n iltihapmı vardı sendede benim gecen ay birgün gecti adetimi ilaçlardan dolayıbu ay ztn hamile olduğuma nedense pek ihtimal vermiyorum..nisan mayıs gibi sanki olcak gibi doğuyo içime..4 5 gündir bel ağrısı çekiyorum birde arada belime karnıma bıçak saplanır gibi oluyo bu belirtiler yumurtlama ile ilgili sanırım..adetin 3. günü gel demişti ya doktor o zmnda hormon testleri yapcak snm allahım hakkımızda en hayırlısını verir inş..
hormon testide yaptı 4günü cagirdı beni güzel cıktı sonuçlar inşallah seninde güzel cıkarbu ay ztn hamile olduğuma nedense pek ihtimal vermiyorum..nisan mayıs gibi sanki olcak gibi doğuyo içime..4 5 gündir bel ağrısı çekiyorum birde arada belime karnıma bıçak saplanır gibi oluyo bu belirtiler yumurtlama ile ilgili sanırım..adetin 3. günü gel demişti ya doktor o zmnda hormon testleri yapcak snm allahım hakkımızda en hayırlısını verir inş..
ya ben geçen doktora gittiğimde fitlle beraber anyibiyotikte verdi 6 adetti onları da içtim ben inş hamileysem sorun olmaz..ben yarın eczaneden alayım o zmn folic asitte başlıyayım içmeye
ahhhhh ahhhhh o sigara olayını bende yapıyorum azaltım ama günde 4 5 dal kola içme ben 2 aydır komposta yapıyorum elma beyaz üzüm ayva kara üzüm kayısı incir cubuktarcın karanfil bir bardakta şeker katıyorum kayynatıyorum süzüyorum katısınından ayırıyorum yemeklerde tüketiyorum yaz gelsin daha cok ceşit katacam.. valla eşiminde hoşuna gidiyor sizde alişkanlık yapın diger meyve sularından bin kat daha faydalı denemekte fayda var yapın benceben cola kahve içmeme olayına katılıyorum ama içiyom napıyım. hamurişi yemenin zararı olacağını sanmıyorum.ben yemeksiz yaşayamam çok oburum bu aralar çokkk...kola kahve sigara oooo yasak yok bende ...kendime çok kızıyom çokkkkkkötükedihüso
canım benim doktora sordum gecenlerde onu dediki 3cünü bir arada alabilirsin birşey olmaz dedi bende 2 tanesini alıyorum 1 arada sizde öyle yapın bende folbiol kullandım ondanda buna gectim gerci şimdi pek itina göstermiyorum aklıma geldikce akşam alıyorum yatmadancanım daha önce zerray isimli arkadaşımızada söylemiştim.iki çeşit folik asit ilacı var
1.folbiol tablet kutuda 50 adet var fiyatı 1 lira günde 1 tane içiliyor.
2.folic plus içinde 90 adet var fiyatı 8-9 lira günde 3 tane içiliyor bunun içinde diğer vitaminlerde var.
bana 3 tane içmek zor geliyo diye 2.yi almadım zaten doktor bana folbiol yazmıştı ilk gittiğimde.
ahhhhh ahhhhh o sigara olayını bende yapıyorum azaltım ama günde 4 5 dal kola içme ben 2 aydır komposta yapıyorum elma beyaz üzüm ayva kara üzüm kayısı incir cubuktarcın karanfil bir bardakta şeker katıyorum kayynatıyorum süzüyorum katısınından ayırıyorum yemeklerde tüketiyorum yaz gelsin daha cok ceşit katacam.. valla eşiminde hoşuna gidiyor sizde alişkanlık yapın diger meyve sularından bin kat daha faydalı denemekte fayda var yapın bence
canım benim doktora sordum gecenlerde onu dediki 3cünü bir arada alabilirsin birşey olmaz dedi bende 2 tanesini alıyorum 1 arada sizde öyle yapın bende folbiol kullandım ondanda buna gectim gerci şimdi pek itina göstermiyorum aklıma geldikce akşam alıyorum yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?