Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ya bnm doktorum folic asit kullan demdi ama ben alıp kullansammı yada biraz daha bekliyeyim adet olursam ki inş olmam ama olursam 3.günü gitcem ztn doktora sorarım

canım geçmiş olsun banada fitil vermişti doktor geçen temmuzda akıntın var dedi ama ben kullanmadım valla çünkü öyle abartılcak biişeyim yoktu.sen folik asidini kullan bence çünkü kullanmanın zararı yok ben 3-4 aydır içiyorum ....

Son düzenleme:

tarif neymiş canım ya onuda versen bizde uygulasakkk...kaydirigubbakcemile5

ben bunlardan sadece 1 2 ve 12 yi yapıyorum ama ((((((((( bide maalesef sigara içiyoruz eşimde bende bırakamıyom yaaaaaa sinir oluyom kendime artık kötükedihüso

Son düzenleme:
evet zor biliyorum.. mesela aylardır cıps , kola yok.. arada canım istiyor ama geçiştiriyorum...
ve börek, simit, pogaca ve her turlu tatlı aylardır yemıyorum.. gittiğim yerlerde önume konulan bır servıs tabagını bile elimi sürmeden iade ediyorum.. çay ve eger varsa kısır yada patates salatasını yerım.. ama kek,su böregi, vs hamur işi asla yemıorum.. kolanın tadını unuttum.. ve her turlu hamur işlerının..
aylar öncesınden bıraktım hepsını...
en fazla evde az şekerle yaptıgım sütlaç ı tarçınla yiyorum...

ben cola kahve içmeme olayına katılıyorum ama içiyom napıyım. hamurişi yemenin zararı olacağını sanmıyorum.ben yemeksiz yaşayamam çok oburum bu aralar çokkk...kola kahve sigara oooo yasak yok bende ...kendime çok kızıyom çokkkkkkötükedihüso

bu arad bi tüyoda benden eşlerinize geceleri yatmadan önve türk kahvesi içirin spermleri hızlandırıyomuş benimki içmiyoooo maaleseffffffff.....

bence bunların hepsi çok fazla.her hamile olan bunlara dikkat ediyor mu yani? herkes dar da giyiniyor yere de basıyor ve sonunda hamile kalıyor.pek ilgisi yok.ben çoğuna dikkat ediyoorum ama hala sıfır sıfır elde var sıfır

ya ben geçen doktora gittiğimde fitlle beraber anyibiyotikte verdi 6 adetti onları da içtim ben inş hamileysem sorun olmaz..ben yarın eczaneden alayım o zmn folic asitte başlıyayım içmeye

bu ay ztn hamile olduğuma nedense pek ihtimal vermiyorum..nisan mayıs gibi sanki olcak gibi doğuyo içime..4 5 gündir bel ağrısı çekiyorum birde arada belime karnıma bıçak saplanır gibi oluyo bu belirtiler yumurtlama ile ilgili sanırım..adetin 3. günü gel demişti ya doktor o zmnda hormon testleri yapcak snm allahım hakkımızda en hayırlısını verir inş..

gecen ay bende kullandım canım fitille antibiyotik ama doktor korunma verdi hamile kalma sakın dedi sana bişe demedimi doktorun fitil kullanırken ilişki yasak normalde günün geçtimi seni,n iltihapmı vardı sendede benim gecen ay birgün gecti adetimi ilaçlardan dolayı

hormon testide yaptı 4günü cagirdı beni güzel cıktı sonuçlar inşallah seninde güzel cıkar

ya ben geçen doktora gittiğimde fitlle beraber anyibiyotikte verdi 6 adetti onları da içtim ben inş hamileysem sorun olmaz..ben yarın eczaneden alayım o zmn folic asitte başlıyayım içmeye

canım daha önce zerray isimli arkadaşımızada söylemiştim.iki çeşit folik asit ilacı var

1.folbiol tablet kutuda 50 adet var fiyatı 1 lira günde 1 tane içiliyor.
2.folic plus içinde 90 adet var fiyatı 8-9 lira günde 3 tane içiliyor bunun içinde diğer vitaminlerde var.

bana 3 tane içmek zor geliyo diye 2.yi almadım zaten doktor bana folbiol yazmıştı ilk gittiğimde.

ahhhhh ahhhhh o sigara olayını bende yapıyorum azaltım ama günde 4 5 dal kola içme ben 2 aydır komposta yapıyorum elma beyaz üzüm ayva kara üzüm kayısı incir cubuktarcın karanfil bir bardakta şeker katıyorum kayynatıyorum süzüyorum katısınından ayırıyorum yemeklerde tüketiyorum yaz gelsin daha cok ceşit katacam.. valla eşiminde hoşuna gidiyor sizde alişkanlık yapın diger meyve sularından bin kat daha faydalı denemekte fayda var yapın bence

canım benim doktora sordum gecenlerde onu dediki 3cünü bir arada alabilirsin birşey olmaz dedi bende 2 tanesini alıyorum 1 arada sizde öyle yapın bende folbiol kullandım ondanda buna gectim gerci şimdi pek itina göstermiyorum aklıma geldikce akşam alıyorum yatmadan

ayyyy ben içemem öyle şeyleri sadece vişne suyu içebiliyom yada portakal..kolayı fazla içmiyodum aslında ama kuzenim var çok fazla görüşüyoruz nerdeyse haftada 4-5 gün onlar çok kola tüketyiyor onlar gelicek diye alıyorum gerçi ben almasamda onlar kolasız gelmez hep beraber sigara kola ohhh götürüyoz valla .ben 10 tane falan içiyom sigarayı annem bugün telefonda fırçaladı yine hala bırakmadın şunu diye...offf offffffff hep can sıkıntısından bunlarrrrr....

ben buna devam edicem daha yeni 1 kutu aldım. hamile kalınca folic plusa geçerim diğer vitaminleride alabilmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…