bende adtimin 24. günü silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim ama malesef kimyasal gebelik oldu
naber kızlar yaa benimde müthiş bi bel ağrım ver yaa acayip hemdeee
Krızdeyım.... GeÇmedİ hala((((((((((
Pardon yazdığını görmemişim.Benim 3 şubattı nasıl bu kadar erken öğrenebildin bendemi test yapsam...CADIARZU
Kızlar benİmde geldİ kırmızılar. Yenİ tarİhİm 25 mart. AŞkmeŞk deĞİŞtİrrİrsen sevİnİrİm canım.
ya meraktan gittim aldim istekaydirigubbakcemile3 danismayi aradim ustunde yazan..eger 1 2 dk dan fazla beklerseniz olmaz dedi ben daha fazla bekledigime eminim..sanirim bosuna bu kadar kafa yordum belli olmasi imkansiz gibi geliyor suan..alicaksan adet gecikmesine gerek olmayan testten al 25 30 ytl civarinda:
ne zamankı adetın
benımde gectı 3 gun oldu aynen bende krızdeyım olcakmı olmuyacakmı
Ben her an adet görebilirim inanılmaz sancım var ve belim ağrıyor.Allah seninkini tamamına erdirsin canım dikkat et ama...
arkadaşlar mrb ben 16 şubatta olmam gerekirken 21 şubatta oldum hiçte sancım olmadı 3 gün hafi lekelenme geçirdim 2 martı bekliyorum test için inş vardır çok umutluyum hafiften mide bulantım var anlayamıyorum acaba ben etkisi altında oldugum içinmi tedirginim dua edin arkadaşlar inş vardır çok umutluyum çooookkkkk.
bende bişey yok bu ayda arkadaşlar haber veriyim dedim tam zamanında geldi sağolsun kırmızılar28 mart'ta gelecek adet tarihim lsiteye ekleyin martta olmazsa doktor yolları gözüktü bize (senağlama
canım nasılsın ben dün lekelenme tarzında adet gördüm başlangıcı dedim devamı cok acayıp kahverengimsi peceteye silinince anlaşılıyor karın agrım yok olmadan önce başlardı bende agrılar zaten sok oldum dün lekeyiğ görünce neyin nesi bu ya net kan göremedim 5gün var daha günüme akşam kasıklara vurdu bugün belime hafif vuruyor hiç bir belirtim yok başkacanım inş bu ay olurda doktora tedaviye değil bebişini görmeye gidersinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?