Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

hiç keyfim yok benim son günlerde ...canım inş yerleşme kanamasıdır bebiş belki yerini alıyodur kendiniyorma sakın bolbol su iç ve dinlen...

ama hamilelik belirtileri hiç yokki cok gerildim bildigin gibi degil neyin nesi bu şimdi sende sıkma kendini rahat ol inanki hepimizin adına cok üzülüyorum allahım inşallah güzel haberler alırız birbirilerimizin hormonları bile bozduk:)))düşünmekten:))))))))))))))))))) şaştım kaldım ya

canım benim yerleşme kanaması olması için gebelik belirtisi olmasına gerek yok.yerleşme kanaması ise daha yeni yerini buluyordur belirtiler yerine oturduktan 1 hafta sonra çıkar en erken çünkü ondan sonra bhcg salgılanmaya başlıyormuş...zaten döllenmeden 5-7 gün sonra yerine oturuyor ...takma kafana oyalanmaya çalış başka şeylerle...benim derdim bebiş değil şimdi başka şeylere canım sıkkın neyse boşver beni şimdi sen içini ferah tut...

canım benim ne derdin var anlatsana istersen özelden yaz evini taşiyacaktın ne oldu inşallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır kahverengimsimi oluyormuş kaçgün sürermiş biliyormusun

canım benim ne derdin var anlatsana istersen özelden yaz evini taşiyacaktın ne oldu inşallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır kahverengimsimi oluyormuş kaçgün sürermiş biliyormusun

kaç gün sürer bilmiyorum ama uzun sürmez ve lekelenme şeklinde olur. netten ımplantasyon kanaması diye bakabilirisin

ımplantasyon kanaması

Hamile kadınların %25'inde ilk üç ayda hafif vajinal kanama veya lekelenme görülebilir. Çoğunlukla lekelenme herhangi bir soruna işaret etmez.

ılk üç aydaki hafif kanamaya döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyonu (yerleşme) neden olur. Bu implantasyon kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir.

Bazı kadınlar adet kanaması olarak değerlendirse de, implantasyon kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir.

Normal seyreden bir hamilelikte adet kanamasına benzer derecede ve adet kanaması ile aynı sürede devam eden kanamalar olmamalıdır.

ıMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI

ımplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.

alıntııı

canım onlara pembemsi acık renk yazmışlar bende öyle degilki kahverengi gibi adetinin bitişi olur ya öyle hayırlısı bakalım akşama kadR NE OLUR YADA 3KADar beklerim yapılacak birşey yok

canım onlara pembemsi acık renk yazmışlar bende öyle degilki kahverengi gibi adetinin bitişi olur ya öyle hayırlısı bakalım akşama kadR NE OLUR YADA 3KADar beklerim yapılacak birşey yok

hiç belli olmaz lekelenme işte pembe kahverengi farketmez sen sıkma canını hayırlısı olsun...

canım ya sakin olmaya çalış hamileysen bebişinide strese sokuyosun...teyzesi olarak kızıyorum...:jeyyar:

Adet belirtilerinin tamamını yaşıyorum canım sakin olamıyorum ki ,sadece göğüslerim sanki bu kadar şişmezdi.İnşallah hamile olayımda sende teyzesi ol kız kardeşim yok benim...:1hug:

pelinsee 2 ay önce aynısını ben yaşadım hatta çok az kehverengi lekelenme şeklindeydi üstüne gördüm sandım ama hamile değilmişim.Sakin ol bekle hamile değilsende adetini görmene engel olma benim gibi..Canım İnşallah seninki adet değildir.

Adet belirtilerinin tamamını yaşıyorum canım sakin olamıyorum ki ,sadece göğüslerim sanki bu kadar şişmezdi.ınşallah hamile olayımda sende teyzesi ol kız kardeşim yok benim...:1hug:

ayyy inşallah canım ya benimde erkek kardeşim yok .benim çocuğumun amcası ve dayısı olmayacak ((( sadece 2 halası ve 2 teyzesi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…