canım nasılsın ben dün lekelenme tarzında adet gördüm başlangıcı dedim devamı cok acayıp kahverengimsi peceteye silinince anlaşılıyor karın agrım yok olmadan önce başlardı bende agrılar zaten sok oldum dün lekeyiğ görünce neyin nesi bu ya net kan göremedim 5gün var daha günüme akşam kasıklara vurdu bugün belime hafif vuruyor hiç bir belirtim yok başka
hamilemiyim yaaaaaaaaaa ooffff sıkıldım beklemekten 7gün oldu ama testte bişey yok.kafayı yicem
canım yarında olmazsan kan testi yaptır idrar testinde çıkmayabilir...
ama hamilelik belirtileri hiç yokki cok gerildim bildigin gibi degil neyin nesi bu şimdi sende sıkma kendini rahat ol inanki hepimizin adına cok üzülüyorum allahım inşallah güzel haberler alırız birbirilerimizin hormonları bile bozduk:)))düşünmekten:))))))))))))))))))) şaştım kaldım ya
bukadar gün beklemişken inşallah olmam.yoksa çok üzülürüm.salı günü doktora gideyim bari
canım benim ne derdin var anlatsana istersen özelden yaz evini taşiyacaktın ne oldu inşallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır kahverengimsimi oluyormuş kaçgün sürermiş biliyormusuncanım benim yerleşme kanaması olması için gebelik belirtisi olmasına gerek yok.yerleşme kanaması ise daha yeni yerini buluyordur belirtiler yerine oturduktan 1 hafta sonra çıkar en erken çünkü ondan sonra bhcg salgılanmaya başlıyormuş...zaten döllenmeden 5-7 gün sonra yerine oturuyor ...takma kafana oyalanmaya çalış başka şeylerle...benim derdim bebiş değil şimdi başka şeylere canım sıkkın neyse boşver beni şimdi sen içini ferah tut...
inş bebiş vardır canım sen testini yaptır çıkmazsa doktora gidersin adet söktürücü verir...
canım benim ne derdin var anlatsana istersen özelden yaz evini taşiyacaktın ne oldu inşallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır kahverengimsimi oluyormuş kaçgün sürermiş biliyormusun
canım benim ne derdin var anlatsana istersen özelden yaz evini taşiyacaktın ne oldu inşallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır kahverengimsimi oluyormuş kaçgün sürermiş biliyormusun
Kızlar karnım çok ağrıyor,göğüslerim şişti acayip stresliyim.Son 5 günüm...
adetın gectımı
canım onlara pembemsi acık renk yazmışlar bende öyle degilki kahverengi gibi adetinin bitişi olur ya öyle hayırlısı bakalım akşama kadR NE OLUR YADA 3KADar beklerim yapılacak birşey yok
canım ya sakin olmaya çalış hamileysen bebişinide strese sokuyosun...teyzesi olarak kızıyorum...:jeyyar:
canım onlara pembemsi acık renk yazmışlar bende öyle degilki kahverengi gibi adetinin bitişi olur ya öyle hayırlısı bakalım akşama kadR NE OLUR YADA 3KADar beklerim yapılacak birşey yok
Adet belirtilerinin tamamını yaşıyorum canım sakin olamıyorum ki ,sadece göğüslerim sanki bu kadar şişmezdi.ınşallah hamile olayımda sende teyzesi ol kız kardeşim yok benim...:1hug:
ayyy inşallah canım ya benimde erkek kardeşim yok .benim çocuğumun amcası ve dayısı olmayacak((( sadece 2 halası ve 2 teyzesi olacak...
Bazıları varda yok olsun kan bağı bir işe yaramıyor.Bebeğin olunca amcalık dayılık yapan olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?