Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Sen ne durumdasın askmesk?Çalışmaları aksatma he!

inan hiç keyfim yok valla bende karıştım ne yaptık ne yapmadık 2günde bir çalışıyoz ama ne olur bilmem zaten yumurtlamam oldu hesaplamalara göre bugünden sonra bişey olmaz artık herhalde 2 gündür akıntım var cuma cmtesi yumurtladım herhalde...

Can sıkıntısı olunca bende boşluyorum.Advanced woman calendarı yükle bilgisayarına türkçeye çevir ordan günlerini takip et.Akıntın varsa şimdi her gün dene bence...

Can sıkıntısı olunca bende boşluyorum.Advanced woman calendarı yükle bilgisayarına türkçeye çevir ordan günlerini takip et.Akıntın varsa şimdi her gün dene bence...

canım ben onun deneme sürümünü geçen kullandım bitti tekrar indiremiyorum...

Bana niye geç geliyor mesajlar sanada oluyormu?Bakıyorum şimdi.

tekrar indirilmiyor yani indirsende takvimdeki rakamlar çıkmıyo..bakarsan ii olur ama adet döngü aralığı 31 olarak gir ortalaması 31 çünkü üç ayın...

son 3 sat

9 şubat
8 ocak
10 aralık

Yumurtlama günün 26 şubat veriyor.4 gün öncesi dört gün sonrası hamile kalmak için uygun günler.ıki günün daha var buraya göre ama seninki belli olmadığı için 4 gün daha diyebiliriz.Bu arada benim yumurtlama günümden 1 gün sonra eşim şehir dışına gitmiş.

canım son 3 aya göremi baktın?

canım son 3 aya göremi baktın?

Bu takvimde son 3aya göre bakamıyorsun.Adetini 31 günde bir düşününce 26 şubat 33 günde düşününcede 28 şubat yumurtlama günün çıkıyor.Yumurtlama gününün 4 gün öncesi ve 4 gün sonrasına hamile kalmak için uygun günler demiş.

öncesini hatırlamıyom ama 19-21-23-24-26 şubatta geceleri çalıştık valaa ama bilmem gece olduğu için ertesi günümü saycam ozaman 20-22-24-25-27 şubat oluyo aaaaaaa :roflol:

Son düzenleme:

aaa nasıl ya ben bakıyodum ama sağol canım bu gece ne olur bilmem sempatiksalakcinni

slm bayanlar..ev temizliğiyle uğraşıyorum iki dk bi göz atayım dedim..
bel ağrım filan devam ediyor adet olcak gibi karnımda ağrıyo arasıra bakalım 2 günüm kaldı şurda...gerçi günüm 28 şubat 1 mart yada 2 martta olabilir bnm adetim 33 35 günde bi oluyo her zmn günü gününe değil yani..
hamile olan arkadaşımda aDET olcak gibiydim diyo olmayınca test yapmış bakalım hayırlısı...

kendini yorma canım ağır kaldırma sakın dikkat et kolay gelsinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…