şubat ta tüp bebek:)

bız geldık teyzelerııııı :) bebıslerım sızı cok ozlemııısss deee, babamızdan ızın alddık sızınle muhabbet etmeye geldııkk :) nasılsınıızzzz bakalııımmm . . .

bız geldık teyzelerııııı :) bebıslerım sızı cok ozlemııısss deee, babamızdan ızın alddık sızınle muhabbet etmeye geldııkk :) nasılsınıızzzz bakalııımmm . . .
iyiyiz canım hoşgeldiniz bizde bekliyoruz selamımızı bir alan olurmu diye ama tık yok topikte neğörüyonuz bakem
bacılar bekledik ses seda yok bizde hafifden küstük gidiyoruz yarın görüşürüz kendinize iyi bakın öpüldünüz .

Son düzenleme:
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 5 ziyaretçi)
hatres,
narinecem,
EsEs50,
mehlikaerva,
fatoli,
piti88,
bilgecebuk,
Nurdane32,
Puffy68,
aslandefne,
Kabarcik,
ruzgar17
Bu topiğin maşallahı var valla
Bi yarışma topiclerinde bu kadar kalabalık görmüştüm bi de burda galiba

Aslında dertler ortak, arzular ortak olunca herkes ne güzel geliyor biraraya değil mi?

Yas : 44
Sehir : İstanbul
Deneme sayisi : 2
Problem : Yastan kaynakli rezerv azligi
Transfer edilen embriyo sayisi : 2
Klinik : Memorial Sisli
Durum : Transfer yapildi
Sonuc : yarin belli olacak :)))))

Yas : 44
Sehir : İstanbul
Deneme sayisi : 2
Problem : Yastan kaynakli rezerv azligi
Transfer edilen embriyo sayisi : 2
Klinik : Memorial Sisli
Durum : Transfer yapildi
Sonuc : yarin belli olacak :)))))

Aaaa maşallah bitmiş günün Hayırlısıyla pozitif haberini verirsin yarın inş kutlama yaparız

Pisttttttt sirine ne haber ? Ne yaptin bakalim bu gun dogumgunu kizi ?
Topik diliyle sorayim kocisin ne suprizler yapmis bakalim :))))

Evet sonunda bitti ama bir sor bana nasil bitti :))))
Hayirlisiyla yarin guzl haberler veririm insallah dualarinizi eksik etmeyin ne olurrrrr

Haklısın canım benim ilk günüm nasıl bekliycem diyorum Allah yar ve yardımcın olsun inş hayırlı haberlerle gelirsin

Pisttttttt sirine ne haber ? Ne yaptin bakalim bu gun dogumgunu kizi ?
Topik diliyle sorayim kocisin ne suprizler yapmis bakalim :))))

aahh ah :) bı araba çeksin altıma cok isterdm ama kolye almış kocişciimm :) pasta falan filan.. siz napıyonuuuzzz bakalımmm....

Haklısın canım benim ilk günüm nasıl bekliycem diyorum Allah yar ve yardımcın olsun inş hayırlı haberlerle gelirsin

Transferin hayirli olsun , minislerin siki siki tutunsun birakmasin seni , dualarin icinde tesekkurler....
Aslinda benim 12 gunum su gibi akti gitti nasil gecti anlamadim , sebebini anlatayimda mehlikacigim makara yapsin benimle :))))
Transferin 2. Gunu kabiz oldum doktorun verdigi barsak duzenleyici ilaca basladim , bu seferde ishal oldum , ilaci kestim tekrar kabiz oldum ama ne kabiz barsaklarim tepisti iceride yani o kadar , tekrar ilaca basladim bu sefer yine ishal oldum derken tarih tekerrurden ibaret surdu gitti bu durum , ben bagirsak hareketlerimle didisirken bir baktim zaman gecmis :))))

aahh ah :) bı araba çeksin altıma cok isterdm ama kolye almış kocişciimm :) pasta falan filan.. siz napıyonuuuzzz bakalımmm....

Sen bebisleri yap o zaten araba ceker sana , ama buyuk ihtimal bebek arabasi .....
Ben ve bagirsak hareketlerim gecinip gidiyoruz iste , karnimda bir ejderha var gibi dogalgaz boru hatti gibiyim...

sen hele bi hamile olduğunu öğren bak nasıl düşüyon dilime :) toteme seni de eklicem yafyuumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…