lütfen cevap verinnnnnnnn
sen hele bi hamile olduğunu öğren bak nasıl düşüyon dilime :) toteme seni de eklicem yafyuumm :)
Canim selam ,
Dhea bir tur genclik hormonudur yumurtalarin genclesmesi ve kaliteinin artmasi icin kullanilir.
Bazi doktorlar bunu tedavi oncei kullanir bazi doktorlarda kist yapici ozelligi oldugu icin hastaya kullandirmaz.
Fakat tedavi sirasinda hic kullanildigini duymadim , gormedim cunku tedavide kullanilan ilaclar disinda hormonlari etkileyici hicbir ek tedavi verilmiyor.Umarim yardimci olmusumdur
Bende tam bunu dusunuyordum yarin olumlu sonuc alirsan totemine bir yenisini eklersin : bir kabiz olunacak , bir ishal olunacak , turkiyeye yetecek kadar gaz salimi yapilacak :))))))
zaaaa :) sevdim kıss senii.... bebişinin ismini ben koycaaammm... bak bu şerefe herkes nail olamazz :)
çok sağol canım teşekkür ederim cevabın için.fakat ben henüz iğnelere falan başlamadım,adetimden sonra histeroskopi yapılacak ve sanırım mart sonunda ki adetim de iğnelere başlarım bir aksilik olmazsa.
Bende seni sevdim , cok neseli ve pozitifsin hep boyle kal insallah , gelecek bebeklerle yuzun daha da gulsun insallah....
Tamam bebisin isminide sen koy , seni mi kiracagim gerci biz esimle anlastik erkek olursa o koyacak isterse abdulrezzak koysun umrumda degil amaaaaaa kiz olursa ben koyacagim.
Canim sen doktorunla gorusmeden alma bu dhea hormonunu cunku kist yapici ozelligi var , birde kistlerle ugrasma ben bu tedaviye baslamadan baska bir doktor tarafindan verildigi icin uzun sure kulandim tedavi basinda baktik ki bir suru kist doktor o zaman sebebinin bu ilac oldugunu soyledi acil kesti ilaci , ama bazi doktorlarda kullandiriyor.
Bu arada bende izmirliyim ve ablam ege unv. tup bebek yapti....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
mehlikaerva,
umudumol35,
Puffy68,
bartek,
didem_ada
.......................................
gerisi nerde bu cemaatin beaa... deli gibi tek başıma göbek atıoomm burda :)
Yatmadan tekrar ugrarim simdi dua zamanim daha geciktirmeyeyim yasinimi ve meryemi , hepimiz icin okuyorum insallah kabul olur....
transferin hayırlı olsun benim de bugündü ama 5. güne bıraktılar kısmetse cuma olacak hastanede özel oda tutacağım ben yaptırdığım gün öyle düşünüyorum belki etkisi artar
Niye ertelediler kaç yumosun vardı
gelişmeleri iyiymiş diye 5. gün emriyosu olacak bu arada sabah meryem suresini senin için de okudum:)
Kızlar benim yatmama izin vermediler siz transfer sonrası ne kadar kaldınız hastanede 20 dk zor yattım
uyanık kaç kişi var canım sıkılıyor kociş yattı yanlız kaldım kimse yokmu beeeeeeeeeeeeee gevezelik yapmak istiyorummmmmm uyanın yaaaaaaaa
beni 2 ssat masada bıraktılar sonra üstüme yorgan attılar biraz uyudum biraz sıkıldım ama 2 saat yattım sonra kaldırdılar beni[/QbUOTE]
Buradakiler yatırmıyor maalesef bakalım hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gunun
beni her seferinde yarım saat yatırıyorlar sonra 2 gün dinlen sonrasında normal hayatına dönebilirsin diyorlar.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?