şubat ta tüp bebek:)

Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...

arkandayızzz tam destekk..

Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...

Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor

ay yazıkkkk kocışine üzüldüm şimdi sen kocişe kötü davran senin sıpada seni tekmeler inşalllahhhhh

Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor

ay yazıkkkk kocışine üzüldüm şimdi sen kocişe kötü davran senin sıpada seni tekmeler inşalllahhhhh

Uslu kiz olup yatayim artik sabah erkenden teste gidecegiz , sipa bir gelsinde tekmeye raziyim.
İnsallah hepimizi o sipalar tekmeler....

Ben artık erken uyumaya çalışıcam uyuyamazsam gelirim iyi geceler guzel anneler ilk geceden bebislerimi gececi yapmiym sonra doğduklarında beni uyutmazlar

Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat

Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat

Kizlar nerde bu tablo iki gun bilgisayarim yok diye herseye yabanci kaldim haaa tablo felan gormuyorum ben kacinci sayfada tablo gorenler soylermi lutfen

Yas 29
Sorun pko
Sehir adana
Ilk denemem
Test tarihim 18subah sonucum 389
Adana prof dr turan cetin tup beebek merkezi

Gunaydııınnnnnn :) bız geldıııkkkk teyzelerııı . . .bebıslerım bu gece yıne rahat vermedı annecıgıne. . . nasılsınııızzzz? Keyıfler nasılll? Bugun puffy68 ın test gunu :) dualarımız onunla ıns guzel haberlerle gelır. . .:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…