Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...
Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...
canım yaa işin tuafı bızım hiç bir sorunumuz yok ama tutunmuyolar nedense???sizde problem neydi ki tutmuyodu
canım yaa işin tuafı bızım hiç bir sorunumuz yok ama tutunmuyolar nedense???
yapştırıcı kullansaydın tutardı velet sende işini bilmiyosun
canım yaa işin tuafı bızım hiç bir sorunumuz yok ama tutunmuyolar nedense???
Bizde aynı dertten muzdaribiz ama bence benim yumoslarda problem var
Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor
bilmiyorumki hayatım doktorum yumoşlarımında ıyı oldugunu soyluyor.. neden tutunmuyorlar o zaman dediğimde bir cevpda veremıyor boyle bilinmezlık içinde bende kayboluyorumBizde aynı dertten muzdaribiz ama bence benim yumoslarda problem var
Bizde aynı dertten muzdaribiz ama bence benim yumoslarda problem var
bizim bir komsu kız vardı 13 yaşında 17 yaşındaki bir çocukla kaçtı hemende hamile kalmış bir sene sonra kızı ikiz bebeklerle gördüm gecende karşılaştık karnı burnunda oda ikizmiş şimdi 15 yaşında ama onu öyle görünce saçını başını yolup onu yırtasım geldi çok fena kıskandım beeeee
yapştırıcı kullansaydın tutardı velet sende işini bilmiyosun
derken??anlamadım ne demek istedını
Aman bekletme adami sende uyumaya çalış pozitif duşun bebislerini rüyanda gor
ay yazıkkkk kocışine üzüldüm şimdi sen kocişe kötü davran senin sıpada seni tekmeler inşalllahhhhh
derken??anlamadım ne demek istedını
kız alemsin yapıştırı yokmu uho poligon falan onu kazteddim
Ben artık erken uyumaya çalışıcam uyuyamazsam gelirim iyi geceler guzel anneler ilk geceden bebislerimi gececi yapmiym sonra doğduklarında beni uyutmazlar
tmam sen oyle yap tutarsa banada soyle bende deniyeyımkız alemsin yapıştırı yokmu uho poligon falan onu kazteddim
haydi kizlar tablomuzu doldurmak icin asagidaki bilgileri bekliyorum
Yas
Sehir/Ülke (Ülke - yurtdisi katilimcilari icin. mesela ben :))
Kacinci deneme
Problem
Transfer edilen embriyo sayisi
Klinik
Durum
Sonuc
melikaerva (sehir eksik) ve bilgecebuk bilgilerini tabloya girdim digerlerini de bekliyorum.
Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat
Yas : 44
Sehir : İstanbul
Deneme sayisi : 2
Problem : Yastan kaynakli rezerv azligi
Transfer edilen embriyo sayisi : 2
Klinik : Memorial Sisli
Durum : Transfer yapildi
Sonuc : yarin belli olacak :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?