şubat ta tüp bebek:)

ALLAH kabul etsin canım,memnun oldum tanıitığıma iyi gecelerr...

Canim bende tanistigimiza memnun oldum bu arada ben yarin sonuc alacagim ak koyun kara koyun belli olacak....

uyanık kaç kişi var canım sıkılıyor kociş yattı yanlız kaldım kimse yokmu beeeeeeeeeeeeee gevezelik yapmak istiyorummmmmm uyanın yaaaaaaaa

Ben uyanigim , yarinki test sonucunu dusundukce uyku falan kalmadi ustune ustluk kociside uyutmuyorum :))))

canımm dua ediyorum meraktan çatlatma bizi sonucu alır almaz yaz muckkkk

Biz esimle karar verdik kani verdikten sonra sonucu tedavi oldugum merkezde bekliyecegiz , oyle telefon ile sonuc almayacagiz, elimle alip sonucu kendim gormek istiyorum ....
Sonucu alir almaz haber verecegim...

kız bırak kocişin uyusun adamı dokuz doğurtacan benimki odanın içinde horluyor bile

kız bırak kocişin uyusun adamı dokuz doğurtacan benimki odanın içinde horluyor bile

Olmaz oda oturacak benimle suc ortagi bu iste , oda cekecek cezasini , hele birde pozitif sonuc alayim o zaman gorsun bu yastan sonra kalkistim bu islere oyle kolay siyirmak yok pacayi burnundan kivilcim cikartacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…