beni 2 ssat masada bıraktılar sonra üstüme yorgan attılar biraz uyudum biraz sıkıldım ama 2 saat yattım sonra kaldırdılar beni[/QbUOTE]
Buradakiler yatırmıyor maalesef bakalım hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gunun
6. günüm testi 12. gün yapıcakmısım nasıl dayanıcam bilmiyorum :18:senin kaç gün oldu
beni 2 ssat masada bıraktılar sonra üstüme yorgan attılar biraz uyudum biraz sıkıldım ama 2 saat yattım sonra kaldırdılar beni[/QbUOTE]
Buradakiler yatırmıyor maalesef bakalım hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gunun
yarın 9 yani 9a girdik bugün idrar testi yaptım negatif çıktı yıkıldım kaç saat ağlamışım haberim yok öylece uyuya kalmışım sonra uyandım yarın birdaha yapayım bakalım ne cıkacak
6. günüm testi 12. gün yapıcakmısım nasıl dayanıcam bilmiyorum :18:senin kaç gün oldu
hic sorma dayanılmıyor bekle bekle gün geçmiyor 9 gün oldu işte kafayı yedim
Yarin test gunum ben surekli dua ediyorum , sizlerinde dualarinizi bekliyorum :))))
idrarda 10. günden sonra çok silik cıkıyormus .. ole hemen ağlama bende öyle çok üzdüm kendımı bak bu 3. deneme o yüzden 12. güne kadar test yapmicamhic sorma dayanılmıyor bekle bekle gün geçmiyor 9 gün oldu işte kafayı yedim
Benim bugün transfer yapıldı6. günüm testi 12. gün yapıcakmısım nasıl dayanıcam bilmiyorum :18:senin kaç gün oldu
idrarda 10. günden sonra çok silik cıkıyormus .. ole hemen ağlama bende öyle çok üzdüm kendımı bak bu 3. deneme o yüzden 12. güne kadar test yapmicam
inşallah ALLAHIM yüzümüze bakar herkes hamiş çıkar kocişimde çok üüzüldü üstüne kızdı niye yaptın dedi ama dayanamadım benim ilk denemem bu heyacan stres hepsi üst üste birde etrafımda tüp bebek yapan kimseler yok nasıl başlanılıyor nasıl bitiyo bilmiyodum hergün yeni bişey öğrendim şimdi bekliyorum
hic sorma dayanılmıyor bekle bekle gün geçmiyor 9 gün oldu işte kafayı yedim
Şimdiden üzülme kanda baktırmadan ümidini kesme
Benim bugün transfer yapıldı
insallah tutunur canım ALLAH hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Benim bugün transfer yapıldı
hadi bakalım daha yolun başındasın Allah kolaylık versin
ALLAH kabul etsin canım,memnun oldum tanıitığıma iyi gecelerr...
uyanık kaç kişi var canım sıkılıyor kociş yattı yanlız kaldım kimse yokmu beeeeeeeeeeeeee gevezelik yapmak istiyorummmmmm uyanın yaaaaaaaa
canımm dua ediyorum meraktan çatlatma bizi sonucu alır almaz yaz muckkkk
Canim bende tanistigimiza memnun oldum bu arada ben yarin sonuc alacagim ak koyun kara koyun belli olacak....
Ben uyanigim , yarinki test sonucunu dusundukce uyku falan kalmadi ustune ustluk kociside uyutmuyorum :))))
Biz esimle karar verdik kani verdikten sonra sonucu tedavi oldugum merkezde bekliyecegiz , oyle telefon ile sonuc almayacagiz, elimle alip sonucu kendim gormek istiyorum ....
Sonucu alir almaz haber verecegim...
inşallah ALLAHIM yüzümüze bakar herkes hamiş çıkar kocişimde çok üüzüldü üstüne kızdı niye yaptın dedi ama dayanamadım benim ilk denemem bu heyacan stres hepsi üst üste birde etrafımda tüp bebek yapan kimseler yok nasıl başlanılıyor nasıl bitiyo bilmiyodum hergün yeni bişey öğrendim şimdi bekliyorum
tabi 10 kerede yaptırsan aynı stresi yaşıyosun ama morali yüksek tutmak bu tedavinin en önemli evresı o yüzden ole kan testi yaptırmadan kesin sonucu almadan kendini üzmek yok
Şimdiden üzülme kanda baktırmadan ümidini kesme
kız kocişim sen daha test gününü bekleyemiyorsun 9ay nasıl bekliyecen diyor bana ALLAHTAN doktor falan değilim kendim doğurturdum kendimi
tabi 10 kerede yaptırsan aynı stresi yaşıyosun ama morali yüksek tutmak bu tedavinin en önemli evresı o yüzden ole kan testi yaptırmadan kesin sonucu almadan kendini üzmek yok
sizde problem neydi ki tutmuyodu
kız kocişim sen daha test gününü bekleyemiyorsun 9ay nasıl bekliyecen diyor bana ALLAHTAN doktor falan değilim kendim doğurturdum kendimi
Sonuc pozitif olunca inşallah beklemek kolay olur
hahahayyy ayy hiç gülücem yoktukız kocişim sen daha test gününü bekleyemiyorsun 9ay nasıl bekliyecen diyor bana ALLAHTAN doktor falan değilim kendim doğurturdum kendimi.. bu tedavının en kötüsü bu bekleme faslı keşke olup olmadıgını hemen ögrenebilsek ... TIP BU KONUYA ÇARE BULMALIIIII .. oynatmaya az kaldı doktorum nerde.
kız bırak kocişin uyusun adamı dokuz doğurtacan benimki odanın içinde horluyor bile
Sonuc pozitif olunca inşallah beklemek kolay olur
insallah pozitiftirbebiş geliyoooooooooor
hahahayyy ayy hiç gülücem yoktu.. bu tedavının en kötüsü bu bekleme faslı keşke olup olmadıgını hemen ögrenebilsek ... TIP BU KONUYA ÇARE BULMALIIIII .. oynatmaya az kaldı doktorum nerde.
doktor olduk çıktı bile biri tüp dese atlayacam tüm detayları verecem artıkçıldırma noktası artık beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?