Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat
mrb arkadaşlar benim bu gün transferin 7. günü zaman geçmek bilmiyor, sbahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun.
ablacım nerdesin çıktımı sonucun yada çıkınca yaz hemen merak ediyoruz
iyiyim canım işte.....ne yaptın ne zaman olacak histereskopiiyidir meleğim sen nasılsın?
iyiyim canım işte.....ne yaptın ne zaman olacak histereskopi
geeel sen ne cektıgımı bırde bana soorrr :) aahh ahhh sorma bacııımm gecmek bılmıyo zamaaaannnn.. .
en erken ne zaman test yapabiliriz, bi yandan yapmak istiyorum bir yandan boşver umut etmek güzel adete kadar bekle diyorum. sonra negatif görünce yapacağım işleri planlıyorum vs vs
sonuçlar çıkınca yaz muhakkak inş bişey yoktur canım..........:18:adeti bekliyorum meleğim adet olup bittikten sonra 1 hafta içerisinde olucakmışım. bu arada genetik tahlilleri yaptıracaz yarın kan vermeye gidecez genetik için canım
sonuçlar çıkınca yaz muhakkak inş bişey yoktur canım..........:18:
en erken ne zaman test yapabiliriz, bi yandan yapmak istiyorum bir yandan boşver umut etmek güzel adete kadar bekle diyorum. sonra negatif görünce yapacağım işleri planlıyorum vs vs
amin canım inş hepimiz için canım gönülden istiyorum bunu inş bizde fatoş gibi ikiz buluruztamam canım yazarım. inşallah melegin yakın zamanda gerçekten gelip kapını çalıcak meleğim
kız bende seni özledim yavvvv pozitif enerji uzmanııyı dusunelım ıyı olsun canm.. . kacıncı gun embrıyosuydu senın bebısler
amin canım inş hepimiz için canım gönülden istiyorum bunu inş bizde fatoş gibi ikiz buluruz
kız bende seni özledim yavvvv pozitif enerji uzmanı
inş canım inş mutlu olacaksın buna inanıyorum hemide ikiz olacak gibime geliyo benim.....pozıtıf enerjı falan kalmadıııııı. . . .heyecandan öliciimmmpazar gunu kocısıme surprız yapcam ınsallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?