şubat ta tüp bebek:)

Canm yeni tablo super ellerine saglik.
Yas:25
Sehir:istanbul
Ikinci deneme, sorun yok (sükürler olsun)
2 embriyo transfer edildi.
Alman hast. Halit fırat erden
Tahlil gunum 23 şubat

ilk deneme
sorun:çikolata kisti+rezerv azlığı
2 embriyo transfer edildi
medicalpark göztepe prf sedat kadanalı
sonuc:2mart

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar benim bu gün transferin 7. günü zaman geçmek bilmiyor, sbahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun.

mrb arkadaşlar benim bu gün transferin 7. günü zaman geçmek bilmiyor, sbahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun.

geeel sen ne cektıgımı bırde bana soorrr :) aahh ahhh sorma bacııımm gecmek bılmıyo zamaaaannnn.. .

geeel sen ne cektıgımı bırde bana soorrr :) aahh ahhh sorma bacııımm gecmek bılmıyo zamaaaannnn.. .

en erken ne zaman test yapabiliriz, bi yandan yapmak istiyorum bir yandan boşver umut etmek güzel adete kadar bekle diyorum. sonra negatif görünce yapacağım işleri planlıyorum vs vs

meleğim geçen gece geldi yine çook mutlu oldum onu görünce
hiç bitmesin hiç uyanmıyayım istedim ama
her rüya gibi
bitti yine....

en erken ne zaman test yapabiliriz, bi yandan yapmak istiyorum bir yandan boşver umut etmek güzel adete kadar bekle diyorum. sonra negatif görünce yapacağım işleri planlıyorum vs vs

transferin kaçıncı günündesin bilmiyorum canım ama en erken 10. gün kanda baktırabilirsin daha önce sonuç vermez canım.

adeti bekliyorum meleğim adet olup bittikten sonra 1 hafta içerisinde olucakmışım. bu arada genetik tahlilleri yaptıracaz yarın kan vermeye gidecez genetik için canım
sonuçlar çıkınca yaz muhakkak inş bişey yoktur canım..........:18:

ıyı dusunelım ıyı olsun canm.. . kacıncı gun embrıyosuydu senın bebısler

nıhalım melegımmm. . . Osledım kısss sızııı. . . .:) nabersınıızzz keyıfler nasııll?

tamam canım yazarım. inşallah melegin yakın zamanda gerçekten gelip kapını çalıcak meleğim
amin canım inş hepimiz için canım gönülden istiyorum bunu inş bizde fatoş gibi ikiz buluruz
ıyı dusunelım ıyı olsun canm.. . kacıncı gun embrıyosuydu senın bebısler
kız bende seni özledim yavvvv pozitif enerji uzmanı

amin canım inş hepimiz için canım gönülden istiyorum bunu inş bizde fatoş gibi ikiz buluruz

kız bende seni özledim yavvvv pozitif enerji uzmanı

pozıtıf enerjı falan kalmadıııııı. . . .heyecandan öliciimmm pazar gunu kocısıme surprız yapcam ınsallaaahhh

pozıtıf enerjı falan kalmadıııııı. . . .heyecandan öliciimmm pazar gunu kocısıme surprız yapcam ınsallaaahhh
inş canım inş mutlu olacaksın buna inanıyorum hemide ikiz olacak gibime geliyo benim.....
ne olur banada ismimle dua et olurmu canım çoook ihtiyacım var dualarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…