nezleyi atlattım tam diye seviniyodum bu seferde boğaz ağrısı başladı yaww
kötü toklu gibi hastalıktan kurtulamıyom deli oluyom kızzzz tam tedaviye başlıycak zaman yaaa
bu arda face yok benim
slm kızlar sizi takip ediyorum maşallah çok eğlencelisiniz yorumlarınızı tebessümle okuyorum :)
pozitif alan arkadaşalrı kutluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
negatiflerede üzülmeyin dicem ama bende aylardır bu laftan sıkıldım
size bikaç sorum olcak tecrübelerinize dayanarak
ben pkoluyum 3aydır klomende 2yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadı
aşılamada hem maddi hem zaman kaybı görüyorum düşünmüyorum şans çok düşük
haziranda inş. tüp bebek düşünüyoruz
siz çocukken kızamık oldunuzmu? dün kuzenime dr çocukluğunda kızamık olmadığın için aşı yapcaz 6ay korunmak zorundasın demiş
bide kendime ve eşime kromozom testi yaptırmam gerekiyomu tüpten önce
bide kan pıhtılaşma testine gerek varmı sizler yaptınızmı bunları tüp bebek tedv.den önce
şimdiden tşkler :)
iyileş canım bir an önce tedaviden önce:2::2:
hayırlısı olsun inşallah bizede nasip olur[/QUOT
Hepinize her gün Ya Varis okuyup,dua edicem,Allahım isteyen herkese versin,Bizde sağlıkla kucağımıza alalım.
canım hayırlı olur inşallah rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah....
inşallah canım yaa
bişey sorcam benim normalde 5 6 gün sürer adetm 2 aydır 10 gün sürüyo sendede oluyomu normalmıki kızzz
bazen oluyor canım öyle çevresel faktörler etkili olabiliyor. stres sıkıntıda etkiler.
kaçıncı gün emriyosuydu canımmrb arkadaşlar bugün transferin 8. günü ve ben dayanamadım test yaptım kocaman tek bir çizgi.....gelecek hafta için burada sonuç bekleyen çok arkadaş var anlaşılan allah yardımcımız olsun...
kaçıncı gün emriyosuydu canım
bide biliyosun bu aşamada güvenebileceğin tek test kan testi boşver takma kafana
bikaç aydır zaten baya sıkıntılıydım canım yaa ondandır o zaman
sen nasılsın gördünmü kırmızıları
canlarım nasılsınızzz? Keyıfler nasıl. . . Bebıslerımızle manevıyatımızı yaptık hepımıze dualarımızı ettıkkk ve yıne burdayıızzz :) kactır soyluyorum ama benle aynı durumu yasayan yok sanırım. . . .bendekı vajınl kasıntı yanma ve tahrıs neden acaba yaaaben gıbı olan varmı. . .ben her sn cok kotuyumm
doktorunlada görüş ama anlattığına göre mantar başlangıcı olabilr. oda kullandığın antibiyotik kaynaklıdır canım.
bebegıme zararı olurmu pekı? Doktoruma soylemıstım jeldendır dedı progestan tablete donduk o yuzden.eama gecmedı
sıgarayla savasıyorum nihalim ellerim titriyor resmen arkadaşımla konuştum yanlış yapıyosun günde 2 tane iç diyor içmiyorum ama kasılıyorum çokfatoşşşşş kuzum balım annelerin en tatlısı neler yapıyorsun.
sıgarayla savasıyorum nihalim ellerim titriyor resmen arkadaşımla konuştum yanlış yapıyosun günde 2 tane iç diyor içmiyorum ama kasılıyorum çok
sıgarayla savasıyorum nihalim ellerim titriyor resmen arkadaşımla konuştum yanlış yapıyosun günde 2 tane iç diyor içmiyorum ama kasılıyorum çok
selam kızlarrrrrrrrrrr hepinize hayırlı cumalar rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine duası kabul kullarından eylesin inşallah. Hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah .Nasılsınız arkadaşlar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?