şubat ta tüp bebek:)

nezleyi atlattım tam diye seviniyodum bu seferde boğaz ağrısı başladı yaww
kötü toklu gibi hastalıktan kurtulamıyom deli oluyom kızzzz tam tedaviye başlıycak zaman yaaa
bu arda face yok benim

iyileş canım bir an önce tedaviden önce:2::2:

Cocukken kizamik olmadim transferimde yapildigi icin canli asi olan kizamik yaptiramam haliyle.
6 ay degil 3 ay onun suresi fazla korumaci olmus o yaklasim..once 86 dogumlularin bir dozu eksik denmisti sonra 80-91 arasi dogumlularin bir dozu eksik yaptirsin dendi.yaptirmakta cok buyuk fayda var eger 3 ay benim icin o kadar skinti degil dersen.Saglik personeli isen gecmisine bakilmaksizin yapilsin dendi.diger arkadaslar icinde eslerinin yaptirmasi gerekiyor ama birkac gun ya siz ya o baska yerde kalsin sonucta canli asi.
Tekrarlayan dusuklerin yoksa kromozom testi yaptirmana gerek yok.
Normalde sansin %20 asilama ile %20-30 oldugu soyleniyor bir kere yaptirmakta fayda var bence tup bebek tedavisi bence denilen gibi adet sancisi degil cok cok daha zor ve stresli bir olay..
Kan pihtilasma testinede tekrarlayan dusuklerin yoksa gerek yok ama bazi doktorlar yapmayi tercih ediyor herkesin kendi doktorunun karari..

mrb arkadaşlar bugün transferin 8. günü ve ben dayanamadım test yaptım kocaman tek bir çizgi.....gelecek hafta için burada sonuç bekleyen çok arkadaş var anlaşılan allah yardımcımız olsun...

mrb arkadaşlar bugün transferin 8. günü ve ben dayanamadım test yaptım kocaman tek bir çizgi.....gelecek hafta için burada sonuç bekleyen çok arkadaş var anlaşılan allah yardımcımız olsun...
kaçıncı gün emriyosuydu canım

bide biliyosun bu aşamada güvenebileceğin tek test kan testi boşver takma kafana

canlarım nasılsınızzz? Keyıfler nasıl. . . Bebıslerımızle manevıyatımızı yaptık hepımıze dualarımızı ettıkkk ve yıne burdayıızzz :) kactır soyluyorum ama benle aynı durumu yasayan yok sanırım. . . .bendekı vajınl kasıntı yanma ve tahrıs neden acaba yaaa ben gıbı olan varmı. . .ben her sn cok kotuyumm

doktorunlada görüş ama anlattığına göre mantar başlangıcı olabilr. oda kullandığın antibiyotik kaynaklıdır canım.

doktorunlada görüş ama anlattığına göre mantar başlangıcı olabilr. oda kullandığın antibiyotik kaynaklıdır canım.

bebegıme zararı olurmu pekı? Doktoruma soylemıstım jeldendır dedı progestan tablete donduk o yuzden.eama gecmedı

bebegıme zararı olurmu pekı? Doktoruma soylemıstım jeldendır dedı progestan tablete donduk o yuzden.eama gecmedı

sanmam zararı oılacağını eşim ve yengemden dolayı ben epeyce tecrübe kazandım bu sağlık konusunda ama sana tavsiyem çamaşırını enyüksek ısıda ütüleyerek giy.

selam kızlarrrrrrrrrrr hepinize hayırlı cumalar rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine duası kabul kullarından eylesin inşallah. Hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah .Nasılsınız arkadaşlar..........

sıgarayla savasıyorum nihalim ellerim titriyor resmen arkadaşımla konuştum yanlış yapıyosun günde 2 tane iç diyor içmiyorum ama kasılıyorum çok

hayır saçmalama fatoşşş ne içmesi kim o arkadaşın selamımı söyle konuşurken bir daha düşünsün.Allah korusun bir şey olsa vicdan azabı öldürür seni . başka şeylerle ilgilen ya meyve falan ye kalk bir bardak süt iç su iç aklına geldikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…