şubat ta tüp bebek:)

sıgarayla savasıyorum nihalim ellerim titriyor resmen arkadaşımla konuştum yanlış yapıyosun günde 2 tane iç diyor içmiyorum ama kasılıyorum çok
Fatoşum bende çok içtim ama içme be gülüm aklına sigara geldikçe bebişlerini düşün birde içtiğin ortamı terk et ben hep mutfakta içerdim bırakınca mutfağa gitmemeye başladım gidince aklıma geliyor çünkü:)

doktorlarda aynı şeyi sölüyor sabahtan beri araştırıyorum en aza indirin yazmışlar ama ben dayandıgım yere kadar dayanacam

içmiyormusun şimdi tamamiyle bıraktınmı

doktorlarda aynı şeyi sölüyor sabahtan beri araştırıyorum en aza indirin yazmışlar ama ben dayandıgım yere kadar dayanacam

kızım sen normal yolla gebe kalmadın. tüp bebekle gebe kaldın bebeğin tutduğu zamanı bırak tüp bebek yaptıracaksanız 3 ay önce sığarayı bırakın diyorlar salak deli manyak gebertirim bak seni zıkkım iç bak sinirlendim yaaaa

canımm ben de jel kullanıyorum kaşıntı filan yok 2 oldu kullanalı yarın da transferim var

tamammmmmmmmm içmiyorum sadece stresimi anlatmak istedim sonuçta bagımlıyım titriyorum çok stres oldum

içmiyormusun şimdi tamamiyle bıraktınmı
bebek düşünmeye başladığım günden beri içmek şöyle dursun içilen ortama bile girmiyorum tatlım senin bebişlerinin bu iki hafta içerisinde beyni gelişiyor istermisin zarar görsün allah korusun düşünsene ne dularla buldun bir tane bile içme bırakamazsın derim biraz kendine güven sen nelerin üstesinden geldin kıytırık cigaranın mı gelemeyecen bacım göreyim seni

Nibulen kremin gebelik kategosirisi B yani kullanilabilir ama icin rahat etsin istersen kullanmadan once sor tabi..
Bu arada ph seviyesi vajinal ph a yakin oldugu icin yarin saat kadar olup cok olmamak kosuluyla yogurt surebilirsin.taret alma islak kalmasin ve gunde en az 3kez ic camasiri degistir.siki seyyler giyme.
Muhtemel kremden oldu birakir birakmaz gecmez bir kere yerlesti cunku tedavi ihtiyaci var.
senin gibi olan var sende anormallik yok merak etme..
Klamidya gibi korkunc bakteri yada yine korkunc mantar turu olmadigi surece bebege zarari yok bunlar normal gebeliklerdede gorulebilin olasi durumlar..

Bir annenin kendi oz cocugu yada bebegi icin alacagi kararlari kimse engeleyemez yada karisamaz..
Asarim keserim doverim soverim..vs ile de olmaz kendi kendine sor bebeklerine bir yada iki kez kendi tabirinle en az dozda bile olsa fare zehiri dahil icerisinde su an saymaya usendigim kanserojen binbir maddeye maruz birakmak istiyorsan kararda bebeklerde senin kimseye laf soylemek dusmez..

Kızlar, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi .. ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo
aksama da msafir gelicek, smdi hiç is yapasım gelmiyo mtfakta, kolum kanadım kesildi sanki simdiden..
bu 4. tüp nasıl olucak böyle yine, aynı seyleri yaşamıyım Allahım, suan yüzümden düsen....

birde utanmadan doktorlarda öle diyor diyo.

kızlar ben sigara içmeyi seven biriyim bu zamana kadar hiç bırakmak istemedim içmediğiniz için bilemezsin bu bir bagımlılık benim içimde 2 can var sizinle paylaşmak istediğimde bu zaten içmek istemiyorum kaç zamandırda içmiyorum ama çok fazla etkilenmeye başladım elim titriyor ben bana kızın dye söylemedim ne gibi zararlarının oldugunun farkındayım sadece destek olun istedim inanılmaz kötüyüm resmen agladım ya içmemek için savasıyorum

tamammmmmmmmm içmiyorum sadece stresimi anlatmak istedim sonuçta bagımlıyım titriyorum çok stres oldum

fatoşcummm seni çok iyi anlıyorum aynı durumdaym ben azalttım bebişler için yarın transferim var bugün hiç içmedim sabredicem yapıcam sen de dayan biliyorum çok zor ama napalım bu da tedavinin bir kısmı diye düşün nette oyun filan oyna ne bilimm geçir zaman ben öyle yapıyorum

hay Allah razı olsun . . Bende aksına ıslak bez falan koyuyodum rahatlatıyo dıye. . .hos devmlı yapmadm ama bı turlu gecmedı. . . kıvranıyorum resmen. . .saol ılgılendgn ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…