nane limon yaptımda olmadı birazdan yine yapcam kızzzzzzsen dedimi yapmadin demi
ben transferden sonra hiç içmedim hela bir hafta içenlerin yanında bile durmadım sonra bir kaç tane ama artık hiç içmiyorum millet kahveyi neden bırakamıyor yada çikolatayı içinde bagımlılık yaratan maddeler var sigarada aynı birkere başladınmı vucutta o yer ediyor sen değil vucut istiyor bu bir savaş keşke hamile kalmadan ilaç tedavisiyle bıraksaydım ölecem ellerim titriyor pazartesi psikologa gidicemfatoşcummm seni çok iyi anlıyorum aynı durumdaym ben azalttım bebişler için yarın transferim var bugün hiç içmedim sabredicem yapıcam sen de dayan biliyorum çok zor ama napalım bu da tedavinin bir kısmı diye düşün nette oyun filan oyna ne bilimm geçir zaman ben öyle yapıyorum
evdeyim tatlım zaman geçirmeye çalışıyorum kış çayın varsa iç bitane çok iyi geliyorsağol kuzum geçmedi yatıyorum bakalım
sen napıyosun canımmmm
slm kızlar sizi takip ediyorum maşallah çok eğlencelisiniz yorumlarınızı tebessümle okuyorum :)
pozitif alan arkadaşalrı kutluyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
negatiflerede üzülmeyin dicem ama bende aylardır bu laftan sıkıldım
ne olursa olsun hayat devam ettikçe ümitler bitmez
sonuç bekleyenlerde inş. mutlu sona ererler
size bikaç sorum olcak tecrübelerinize dayanarak
ben pkoluyum 3aydır klomende 2yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadı
aşılamada hem maddi hem zaman kaybı görüyorum düşünmüyorum şans çok düşük
haziranda inş. tüp bebek düşünüyoruz
siz çocukken kızamık oldunuzmu? dün kuzenime dr çocukluğunda kızamık olmadığın için aşı yapcaz 6ay korunmak zorundasın demiş
bide kendime ve eşime kromozom testi yaptırmam gerekiyomu tüpten önce
bide kan pıhtılaşma testine gerek varmı sizler yaptınızmı bunları tüp bebek tedv.den önce
şimdiden tşkler :)
nane limon yaptımda olmadı birazdan yine yapcam kızzzzzz
geçmiş olsun cnm yaa ..bu resımdekı senmisin
ben transferden sonra hiç içmedim hela bir hafta içenlerin yanında bile durmadım sonra bir kaç tane ama artık hiç içmiyorum millet kahveyi neden bırakamıyor yada çikolatayı içinde bagımlılık yaratan maddeler var sigarada aynı birkere başladınmı vucutta o yer ediyor sen değil vucut istiyor bu bir savaş keşke hamile kalmadan ilaç tedavisiyle bıraksaydım ölecem ellerim titriyor pazartesi psikologa gidicem
rabbim yardımcınız olsun canım bizde bayagı zorlandık ama inşallah tutunurda bebegin çektigin sıkıntılarını unutursunkızlar moralim çok bozuk tedavinin stresi bi yandan borçlar bi yandan oldu.tedaviye yüklendik diye bu ay borç harç kaldı.düşündük kredi çekelim heryeri kapatıp bankaya taksit taksit ödeyelim diye.bugün gittik oda insanı soyucaklar resmen ya 8000 tl başvuru ele geçen para 7500 ödiyeceğim para 9900 çok moralim bozuk ne yapcaz bilmiyorum herşey üst üste
üzülme tatlım birkapıyı kapatan başka kapılar açar inşallah rabbim sonunu hayır eylesin çekilen sıkıntılara değsin inşallah canım allah yardımcımız olsun zordurumdayız:18:kızlar moralim çok bozuk tedavinin stresi bi yandan borçlar bi yandan oldu.tedaviye yüklendik diye bu ay borç harç kaldı.düşündük kredi çekelim heryeri kapatıp bankaya taksit taksit ödeyelim diye.bugün gittik oda insanı soyucaklar resmen ya 8000 tl başvuru ele geçen para 7500 ödiyeceğim para 9900 çok moralim bozuk ne yapcaz bilmiyorum herşey üst üste
canım ben sana gözün aydın diyorum bence var inşallah kanda daha net görür hep berbaber çok mutlu oluruz hayırlı olsunEki Görüntüle 639600
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 11.günü sizce gebelik varmıdır? yarın kanda gebelik yaptırcam ama dayanamayıp test aldım..
Eki Görüntüle 639600
merhaba arkadaşlar bugün transferimin 11.günü sizce gebelik varmıdır? yarın kanda gebelik yaptırcam ama dayanamayıp test aldım..
şu testten senelerdir kaç kez yaptım kim bilir ama içimde kalan birşeydir ben kanda test yapsamda bundanda alıp o çift çizgiyi görmek istiyorum(tabi pozitif olursa).....
yıllardır tek çizgi görüyorumarkadaşım sende inşallah hamilesinnnnnnn yani benceee
Eki Görüntüle 639600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?