şubat ta tüp bebek:)

ben transferden sonra hiç içmedim hela bir hafta içenlerin yanında bile durmadım sonra bir kaç tane ama artık hiç içmiyorum millet kahveyi neden bırakamıyor yada çikolatayı içinde bagımlılık yaratan maddeler var sigarada aynı birkere başladınmı vucutta o yer ediyor sen değil vucut istiyor bu bir savaş keşke hamile kalmadan ilaç tedavisiyle bıraksaydım ölecem ellerim titriyor pazartesi psikologa gidicem

merhaba arkadaşım bende küçükken kızamıkçık geçirmemişim diye tedavimi ertelediler aşı oldum 3 ay korunma sonr başlanıldı tedaviye

yaw el titremesi falan fazla deiğilmi kız kaç yıllık triyakisin sen
psikolgluk bişey değil canım ya herşey kafada biter bırabileceğine inan olur inşallah

kızlar moralim çok bozuk tedavinin stresi bi yandan borçlar bi yandan oldu.tedaviye yüklendik diye bu ay borç harç kaldı.düşündük kredi çekelim heryeri kapatıp bankaya taksit taksit ödeyelim diye.bugün gittik oda insanı soyucaklar resmen ya 8000 tl başvuru ele geçen para 7500 ödiyeceğim para 9900 çok moralim bozuk ne yapcaz bilmiyorum herşey üst üste

rabbim yardımcınız olsun canım bizde bayagı zorlandık ama inşallah tutunurda bebegin çektigin sıkıntılarını unutursun

merhaba arkadaşlar bugün transferimin 11.günü sizce gebelik varmıdır? yarın kanda gebelik yaptırcam ama dayanamayıp test aldım..

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Diyelimki adet olduğunuzda gittiniz doktora, tedavi ne kadar sürüyor. Yani tüp bebek işlemleri 1 aydamı, yoksa bir diğer aydamı tamamlanıyor? süre nedir öğrenebilirmiyim...

üzülme tatlım birkapıyı kapatan başka kapılar açar inşallah rabbim sonunu hayır eylesin çekilen sıkıntılara değsin inşallah canım allah yardımcımız olsun zordurumdayız:18:

inşallah hayırlı haberi alırızda sıkıntılarımızı bize unutturur bebeğimiz.RABBİM kimseyi gördüğünden geri koymasın

şu testten senelerdir kaç kez yaptım kim bilir ama içimde kalan birşeydir ben kanda test yapsamda bundanda alıp o çift çizgiyi görmek istiyorum(tabi pozitif olursa).....
yıllardır tek çizgi görüyorum arkadaşım sende inşallah hamilesinnnnnnn yani benceee

Herkese güzel şeyler söylüyorum ama bu sabah dayanamadım bende test yaptım koca bir tek çizgi yapmayaydım iyiydi ama kocamı gönderir göndermez şeytan dürttü çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu gün transferin 7. günü acaba :18::18:

ya bide şöyle düşün canım ben nerdeyse 3 yıldır deniyorum biçok adet gecikmesi oldu kaç idrar testi yaptım sayısını hiç bilmiyorum
bu idrar testlerinin çoğunda ikinci çizgiyi gri yada pembe gördüm tabii çok umutlandım hemen kan testi yaptırdım ama koca bi negatif nasıl bi yıkım yaşadığımı sen düşün artık
neysede en azından net negatif benim gibi olsa napcaktın kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…