Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12.gün asilamanin ilk günüde sayılırsa pztsi olmuyomu canim

12.gün asilamanin ilk günüde sayılırsa pztsi olmuyomu canim
Aşılamanın yapıldığı günü ben saymamıştım canım onu da mı sayıyoruz? O zaman pazartesi test yaptırabilirim. Ama test yaptırmaktan da korkuyorum.. Daha doğrusu testin olumsuz çıkmasından.. Ama Allah' tan hayırlısını istiyoruz tabi ki.. Negatif de olsa vardır bir hayır diyeceğiz...

Canim asilamanin 12.gunu yarin oluyo yani 17snde yaptrdm demissin yanls anlamadysam yani insallah hamissindr bugnu yarini atlatirsan insallah tamamdt
Ben aşılamanın yapıldığı günün sayıldığını bilmiyordum canım.. O günü de mi sayıyoruz?? O zaman pazatresi öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidiyorum.. Allah hayırlısını versin inşallah.. Peki pozitif diyebilmek için kan testinin kaç çıkması lazım 12. günde?

Evet canimasilamayapilan gun 1.gun onu tamblmiyrm ben5den yukarisi diyolr ama

Aynen canimo da sayiliyo ne gelirse allahtan canm sen elinden gele i yaptn

Benimde 25 inde asilamam yapildi doktorum 10 martta kan testi yapip haber vermemi soyledi.ama bende sanki adet belirtileri var bacaklarim agriyo karnim agriyo gurulduyo sanki adet olcam gibi acaba tutmadimi (

Benimde 25 inde asilamam yapildi doktorum 10 martta kan testi yapip haber vermemi soyledi.ama bende sanki adet belirtileri var bacaklarim agriyo karnim agriyo gurulduyo sanki adet olcam gibi acaba tutmadimi (
Canim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benziyo diyolr. Insallah hamilesindir bende 26snda yaptirdim 1 gun var aramiz beraber beklicez

kızlar ben izmirde yaşıyorum aşılama nasıl yapılıyor ve fiyatları nedir acaba?hsg çektirip yaptıralım diyorum 1.5 yıldır olmuyor hsg den korkuyorum ama mecbur çektircem artık zaman aleyhime işliyor

Ayni gun yaptirmisiz asilamayi:) bende fe adet agrisi gibi agri oluyo belim agriyo bacaklarim falan, goguslerim cok sis. Ama benim ilk asilamada da catlatma ignesinden sonra ayni belirtiler olmustu ignenin etkisiymis. Hamilelik belirtisi ve adet icin de daha cok erken

kızlar ben izmirde yaşıyorum aşılama nasıl yapılıyor ve fiyatları nedir acaba?hsg çektirip yaptıralım diyorum 1.5 yıldır olmuyor hsg den korkuyorum ama mecbur çektircem artık zaman aleyhime işliyor
Canim aci araligi kisiden kisiye degisiyo hsg de benim cekilirken acimadi ama daha snra o gun kivrandim ertesi gune kadar ama kiminin hc acimiyi asilamaya gelince benim yumurtalarim ilacla gelistigi icin igneyle olmadi asilamam ilacla oldu ve 620 asilama 150 muayene. 97 catlatma ignesi e gel gt yol parasidir. Hemen hemen 1000hastaneden hastaneye de fiyatlar değiştiği icin igneyle olanlar daha fazla tutar

Asilamanin nasil oldugunu sormussun canm ksura bakma o da yumurtalar gelismesi icin igne yada ilac veriliyo ben adetn 5.gunu 5 gun gunde 3 doz ilackullandm snra yumurta tak.gdiyosun yum yeterli buyukluge gelince catlatmaignesi 36 saat sonra. Esin sperm veriyo o makinaya konulup ayriltiriliyo en hizlilari bi tupe konulup elinize tutusturuluyo sonra o catala yatiyosunuz o sperm siringaya cekliyo spekulumla rahim acildiktan sonra uzun bi igneyle rahime saliniyo sonra yatiyosun acisizbi islem benim bu sefer enjekte edilirken felaket kasik ve bel agrim oldu. Oyle snra 12gun bekliyon ve insallah sonucpozitf

anladdım canım ne mutlu ki tutmuş darısı bizlere inşallah ,sizde sağlıkla alın kucağınıza

Benim de aşılamam aynı gün aynen doktorum bana da 10 martta test yap dedi inşallah hayırlısıyla tutmuştur hepimizinki...ben de adet belirtileri pek yok çünkü iğne kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yumurtalarım büyümüştü ve aşılama oldum 1 hafta da ... Bu kadar kısa sürede aşılama işlemi olan var mı başka

Ben de 8 gun igneden sonra 9. Gun catlatma ignesi yaptim. Benim regl dongum 25 gunde bir cunku buyuk iht iki asilamam da o yuzden 10 gune kalmadan oldu nerdeyse

Elkur o yumurtanin gelisimine bagli benim normal zamanda adetin 10.gunu yumurtam catliyo.bu ay 17 sinde adet oldum hemen 18 inde ignelere basladik 25 inde aşılama oldu.yani adetin 9.gunu asilama oldu.

Elkur o yumurtanin gelisimine bagli benim normal zamanda adetin 10.gunu yumurtam catliyo.bu ay 17 sinde adet oldum hemen 18 inde ignelere basladik 25 inde aşılama oldu.yani adetin 9.gunu asilama oldu.
Aynen bnm de tarihler tamamen seninkiyle aynı adet 17si iğneler 18i demekki normalmiş ben de kafama takıyodum çok mu erken oldu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…