12.gün asilamanin ilk günüde sayılırsa pztsi olmuyomu canim3,5 yıllık evliyim.. 1 buçuk yıldır korunmuyorum.. Bende ve eşimde görünürde ve yapılan testlerde hiçbir problem yok.. Fakat 1 buçuk yıldır hamile kalamadım.. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi, 1 ay daha etkili bir ilaç + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.. Bu ay da Gonal f ve çatlatma tedavisi gördüm ve ben de 17 Şubat Çarşamba günü aşılama oldum.. 6 tane yumurtam vardı.. 3 tanesi çatlatma iğnesinden önceki son doktora gidişimde 19 mm civarındaydı.. Şuanda adet sancısına benzer bir sancı oluyor zaman zaman.. Çok hareket etmemeye çalışıyorum ama yine de hiçbir şey yapmadan olmuyor... Temizlik falan yapıyorum haliyle.. E tabi bir de yoğun iş temposunda çalışıyorum.. Yapacak bir şey yok.. Doktorum 12 gün sonra kan testi yaptır dedi. 12. gün 1 Mart' a geliyor.. Ama ben sabredebilirsem daha garanti olsun diye 2 Martta test yaptırmayı düşünüyorum, inşallah olumlu çıkar.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... Ben de sizin gibi buraya hamileymişim gibi takvim koymak istiyorum.. :)
Aşılamanın yapıldığı günü ben saymamıştım canım onu da mı sayıyoruz? O zaman pazartesi test yaptırabilirim. Ama test yaptırmaktan da korkuyorum.. Daha doğrusu testin olumsuz çıkmasından.. Ama Allah' tan hayırlısını istiyoruz tabi ki.. Negatif de olsa vardır bir hayır diyeceğiz...12.gün asilamanin ilk günüde sayılırsa pztsi olmuyomu canim
Ben aşılamanın yapıldığı günün sayıldığını bilmiyordum canım.. O günü de mi sayıyoruz?? O zaman pazatresi öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidiyorum.. Allah hayırlısını versin inşallah.. Peki pozitif diyebilmek için kan testinin kaç çıkması lazım 12. günde?Canim asilamanin 12.gunu yarin oluyo yani 17snde yaptrdm demissin yanls anlamadysam yani insallah hamissindr bugnu yarini atlatirsan insallah tamamdt
Normali Sayısı 70.000.000 du. %50 si motile, %15 i hareketli idi.Asilamada sperm sayisi kacti oeki yikanmis bilgin var mi?
Adetn ilkgunu canimBu takvimi aşılama yapılan güne gore mi yoksa adetin ilk günü ne gore mi yaptınız canim
Evet canimasilamayapilan gun 1.gun onu tamblmiyrm ben5den yukarisi diyolr amaBen aşılamanın yapıldığı günün sayıldığını bilmiyordum canım.. O günü de mi sayıyoruz?? O zaman pazatresi öğleden sonra kan testi yaptırmaya gidiyorum.. Allah hayırlısını versin inşallah.. Peki pozitif diyebilmek için kan testinin kaç çıkması lazım 12. günde?
Ayin 28i tam12.gun yapiyo canm yarn12.gün asilamanin ilk günüde sayılırsa pztsi olmuyomu canim
Aynen canimo da sayiliyo ne gelirse allahtan canm sen elinden gele i yaptnAşılamanın yapıldığı günü ben saymamıştım canım onu da mı sayıyoruz? O zaman pazartesi test yaptırabilirim. Ama test yaptırmaktan da korkuyorum.. Daha doğrusu testin olumsuz çıkmasından.. Ama Allah' tan hayırlısını istiyoruz tabi ki.. Negatif de olsa vardır bir hayır diyeceğiz...
Canim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benziyo diyolr. Insallah hamilesindir bende 26snda yaptirdim 1 gun var aramiz beraber beklicezBenimde 25 inde asilamam yapildi doktorum 10 martta kan testi yapip haber vermemi soyledi.ama bende sanki adet belirtileri var bacaklarim agriyo karnim agriyo gurulduyo sanki adet olcam gibi acaba tutmadimi(
Ayni gun yaptirmisiz asilamayi:) bende fe adet agrisi gibi agri oluyo belim agriyo bacaklarim falan, goguslerim cok sis. Ama benim ilk asilamada da catlatma ignesinden sonra ayni belirtiler olmustu ignenin etkisiymis. Hamilelik belirtisi ve adet icin de daha cok erkenBenimde 25 inde asilamam yapildi doktorum 10 martta kan testi yapip haber vermemi soyledi.ama bende sanki adet belirtileri var bacaklarim agriyo karnim agriyo gurulduyo sanki adet olcam gibi acaba tutmadimi(
Canim aci araligi kisiden kisiye degisiyo hsg de benim cekilirken acimadi ama daha snra o gun kivrandim ertesi gune kadar ama kiminin hc acimiyi asilamaya gelince benim yumurtalarim ilacla gelistigi icin igneyle olmadi asilamam ilacla oldu ve 620 asilama 150 muayene. 97 catlatma ignesi e gel gt yol parasidir. Hemen hemen 1000hastaneden hastaneye de fiyatlar değiştiği icin igneyle olanlar daha fazla tutarkızlar ben izmirde yaşıyorum aşılama nasıl yapılıyor ve fiyatları nedir acaba?hsg çektirip yaptıralım diyorum 1.5 yıldır olmuyor hsg den korkuyorum ama mecbur çektircem artık zaman aleyhime işliyor
Asilamanin nasil oldugunu sormussun canm ksura bakma o da yumurtalar gelismesi icin igne yada ilac veriliyo ben adetn 5.gunu 5 gun gunde 3 doz ilackullandm snra yumurta tak.gdiyosun yum yeterli buyukluge gelince catlatmaignesi 36 saat sonra. Esin sperm veriyo o makinaya konulup ayriltiriliyo en hizlilari bi tupe konulup elinize tutusturuluyo sonra o catala yatiyosunuz o sperm siringaya cekliyo spekulumla rahim acildiktan sonra uzun bi igneyle rahime saliniyo sonra yatiyosun acisizbi islem benim bu sefer enjekte edilirken felaket kasik ve bel agrim oldu. Oyle snra 12gun bekliyon ve insallah sonucpozitfAyni gun yaptirmisiz asilamayi:) bende fe adet agrisi gibi agri oluyo belim agriyo bacaklarim falan, goguslerim cok sis. Ama benim ilk asilamada da catlatma ignesinden sonra ayni belirtiler olmustu ignenin etkisiymis. Hamilelik belirtisi ve adet icin de daha cok erken
anladdım canım ne mutlu ki tutmuş darısı bizlere inşallah ,sizde sağlıkla alın kucağınızaCanim aci araligi kisiden kisiye degisiyo hsg de benim cekilirken acimadi ama daha snra o gun kivrandim ertesi gune kadar ama kiminin hc acimiyi asilamaya gelince benim yumurtalarim ilacla gelistigi icin igneyle olmadi asilamam ilacla oldu ve 620 asilama 150 muayene. 97 catlatma ignesi e gel gt yol parasidir. Hemen hemen 1000hastaneden hastaneye de fiyatlar değiştiği icin igneyle olanlar daha fazla tutar
Benim de aşılamam aynı gün aynen doktorum bana da 10 martta test yap dedi inşallah hayırlısıyla tutmuştur hepimizinki...ben de adet belirtileri pek yok çünkü iğne kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yumurtalarım büyümüştü ve aşılama oldum 1 hafta da ... Bu kadar kısa sürede aşılama işlemi olan var mı başkaBenimde 25 inde asilamam yapildi doktorum 10 martta kan testi yapip haber vermemi soyledi.ama bende sanki adet belirtileri var bacaklarim agriyo karnim agriyo gurulduyo sanki adet olcam gibi acaba tutmadimi(
Ben de 8 gun igneden sonra 9. Gun catlatma ignesi yaptim. Benim regl dongum 25 gunde bir cunku buyuk iht iki asilamam da o yuzden 10 gune kalmadan oldu nerdeyseBenim de aşılamam aynı gün aynen doktorum bana da 10 martta test yap dedi inşallah hayırlısıyla tutmuştur hepimizinki...ben de adet belirtileri pek yok çünkü iğne kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yumurtalarım büyümüştü ve aşılama oldum 1 hafta da ... Bu kadar kısa sürede aşılama işlemi olan var mı başka
Aynen bnm de tarihler tamamen seninkiyle aynı adet 17si iğneler 18i demekki normalmiş ben de kafama takıyodum çok mu erken oldu acaba diyeElkur o yumurtanin gelisimine bagli benim normal zamanda adetin 10.gunu yumurtam catliyo.bu ay 17 sinde adet oldum hemen 18 inde ignelere basladik 25 inde aşılama oldu.yani adetin 9.gunu asilama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?