Bendende al o kadar canm heycandan gebercem nasl beklicez allahtan 1 gun aramiz asilama arkadasm benimHadi hayirlisi olsun, benim ikinci gun zaman gecmiyo. Bi onceki asilamamda umudum yoktu zaten hic sallamiyodum da bunda meraktan catliyorum
Canim bende hamilelik takvimiyle totem yapmak istiyrm nasl yapcam yapamadmbide asilama gununumu grdn yoksa son adet tarihini miKizlar gobek deliginde agri hisseden var mi?
Ben de bebek odalarima falan bakmaya basladim sanki hamileymisim gibi:)Canim bende hamilelik takvimiyle totem yapmak istiyrm nasl yapcam yapamadmbide asilama gununumu grdn yoksa son adet tarihini mi
Olsun canm iyi cagiralm iyi olsunBen de bebek odalarima falan bakmaya basladim sanki hamileymisim gibi:)
Ooo demek simdi hamile kalsak akrep burcu mu olacak bebisler:))Kizlar ya hamilelk tak. Nasl yapiliyo
Ay akrep mi olyyo kendileri nasil olurlar canim bilmiyrm hcOoo demek simdi hamile kalsak akrep burcu mu olacak bebisler:))
Ayy sevmedim hc gulmezlermis ya gulsun benmki erken gelsnOoo demek simdi hamile kalsak akrep burcu mu olacak bebisler:))
hayirli saglikli evlat olsunlar da akrep burcu olsunlarhayitl
Aynencanim allah hayirlisini versin sagliklisini versinhayirli saglikli evlat olsunlar da akrep burcu olsunlar
Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz
Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz
Cok saol canim insallahbakalm gunler nasl gecicekHayırlı olsun cnm inşallah tutar bebeğine kavuşursun
Cok saol canim insallahbakalm gunler nasl gecicek
Olur canim rabbim kararlamistir onu bizede bakalm nasil gecicek 12 gun saycaz gunleri. Yil gbi gelck en son kac mmdi yumurtlrnGüzel stressiz geçer inş :)
Bide bnmki olsaydı gün saymaya başlasaydım yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım :)
Hayirlisi olsun canm azkalms guzel haberleri almayaMerhaba kızlar sizi bulduğuma sevindim. Bende 18inde aşılama oldum beklemedeyim
Olur canim rabbim kararlamistir onu bizede bakalm nasil gecicek 12 gun saycaz gunleri. Yil gbi gelck en son kac mmdi yumurtlrn
Benim tuhaf agrilarim var ama hic gecikmem olmadi simdiye kadar bakalim bu sefer ne olcakBenim bünye de hiç değişiklik yok.
aynen canim totem yaptim insallah devam ederrCanim sende hamilelik takvimi var totem mi yaptin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?