Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayirlisi olsun, benim ikinci gun zaman gecmiyo. Bi onceki asilamamda umudum yoktu zaten hic sallamiyodum da bunda meraktan catliyorum
Bendende al o kadar canm heycandan gebercem nasl beklicez allahtan 1 gun aramiz asilama arkadasm benim

Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz

Hayırlı olsun cnm inşallah tutar bebeğine kavuşursun

Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz

Hayırlı olsun cnm inşallah tutar bebeğine kavuşursun

Güzel stressiz geçer inş :)
Bide bnmki olsaydı gün saymaya başlasaydım yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım :)
Olur canim rabbim kararlamistir onu bizede bakalm nasil gecicek 12 gun saycaz gunleri. Yil gbi gelck en son kac mmdi yumurtlrn

Olur canim rabbim kararlamistir onu bizede bakalm nasil gecicek 12 gun saycaz gunleri. Yil gbi gelck en son kac mmdi yumurtlrn

Aynen cnm yıl gibi olur sonucu hayırlı olsun inş
Bende çarşamba gitmiştim biri 13.1mm diğeri 10 mm öyle görmüştüm yarın öğrencem bakalım ne kadar olmuşlar inş aşılama yapalım der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…