- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Ayyy ins hepimizinn:)) benim esim akrep cok herektli mutlu guclu karakterli olur akrepler ama inatcilardir:)Benim tuhaf agrilarim var ama hic gecikmem olmadi simdiye kadar bakalim bu sefer ne olcak
aynen canim totem yaptim insallah devam ederr
Benim tuhaf agrilarim var ama hic gecikmem olmadi simdiye kadar bakalim bu sefer ne olcak
aynen canim totem yaptim insallah devam ederr
18 falan olur canm gun verir catlama ignesysle hadi sennde hayirlisi olsn dyelmAynen cnm yıl gibi olur sonucu hayırlı olsun inş
Bende çarşamba gitmiştim biri 13.1mm diğeri 10 mm öyle görmüştüm yarın öğrencem bakalım ne kadar olmuşlar inş aşılama yapalım der :)
Allahtan umut kesilmez canim beklicezbakalm 6 gunun kalmis o da hemencecik gecsn guzl haberlerini alalm sende yada esinde sorun vrmibende 22 sinde yaptırdım 2. aşılamamıHİç umudum yok nedense
Allahtan umut kesilmez canim beklicezbakalm 6 gunun kalmis o da hemencecik gecsn guzl haberlerini alalm sende yada esinde sorun vrmi
Alismistir canm vucud ben 2 sene oldu artk tepki bile vermiyocevabın için teşekkür ederim :) Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite dedikleri şeydeniz:) yaklaşık bi buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk aşılamam olmadı doktorun çok umutlu olmasına rağmen :) Şimdi bekliyorum:) İlk aşılamada daha çoktu şikayetlerim ama bunda çok yok ilaçlara alıştı bünyem artık diyorum :)
Alismistir canm vucud ben 2 sene oldu artk tepki bile vermiyo
Yk canm deglm dun asilamam oldu hamilelik takvimiyle totem yapiyorumSiz hamile değilmisiniz
18 falan olur canm gun verir catlama ignesysle hadi sennde hayirlisi olsn dyelm
Maasallah diyeyim basta cok iyi gelismis 6 tane yumurta sans cok yuksek. Ama genelde 3 ten cok olunca iptal ediyolar cogul gebelik riski yuzunden. Ama benim doktora asilama yaparken ikiz olur mu diye sordum asilamada cok ihtimal yok cogul gebelik icin dedi. ben ikiz olsun cok isterdim ama bi tane bile tutsa hayirlisiyla artikGonal f kullandım ve ben de 17 Şubat Çarşamba günü aşılama oldum.. 6 tane yumurtam vardı.. 3 tanesi çatlatma iğnesinden önceki son doktora gidişimde 19 mm civarındaydı.. Şuanda adet sancısına benzer bir sancı oluyor zaman zaman.. Çok hareket etmemeye çalışıyorum ama yine de hiçbir şey yapmadan olmuyor... Temizlik falan yapıyorum haliyle.. E tabi bir de yoğun iş temposunda çalışıyorum.. Yapacak bir şey yok.. Doktorum 12 gün sonra kan testi yaptır dedi. 12. gün 1 Mart' a geliyor.. Ama ben sabredebilirsem daha garanti olsun diye 2 Martta test yaptırmayı düşünüyorum, inşallah olumlu çıkar.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... Ben de sizin gibi buraya hamileymişim gibi takvim koymak istiyorum.. :)
Evet geçen ay kullandığım yumurta geliştirici iğnenin adını hatırlamıyorum ama o zaman dozunu daha az vermişti.. 3 tane yumurtam olmuştu.. 2 tanesi güzel gelişmişti.. Dediği tarihlerde ilişkiye girdik.. Sonra biz tatile gittik. Ben de hiç kendime dikkat etmemiştim.. O ay çok hopladım zıpladım uykusuz kaldım çok yoruldum falan.. Tam 12. gün yani test yaptıracağım gün adet olmuştum.. Hem de gerçek adet tarihime 1 hafta kala olmuştum.. Doktorumla yazıştık.. Tutmayınca erken adet olmamın normal olduğunu söyledi.. Doktorum 1 ay boş geçelim, tedavi görme sen de dinlen dedi.. Sonraki adetinin 2. günü gel dedi... Normalde ben 28-31 gün arasında her ay adet olurdum ama bu ay hayatımda ilk defa 35. gün adet oldum.. Sonra da Gonal f ile tedavi başladı.. Geçen aya göre dozu yükseltti.. O yüzden yumurta sayım da arttı bu ay.. Evet çoğul gebelik riskim yüksek.. Doktorum ikiz-üçüz gebelik riskin yüksek dedi.. Allah inşallah tek ya da ikiz evlat nasip eder.. İkizden fazlasına bakmak maddi ve manevi çok zor olur diye düşünüyorum.. Allah en hayırlısı neyse hepimize onu versin..Maasallah diyeyim basta cok iyi gelismis 6 tane yumurta sans cok yuksek. Ama genelde 3 ten cok olunca iptal ediyolar cogul gebelik riski yuzunden. Ama benim doktora asilama yaparken ikiz olur mu diye sordum asilamada cok ihtimal yok cogul gebelik icin dedi. ben ikiz olsun cok isterdim ama bi tane bile tutsa hayirlisiyla artik
Aynen biz de 1 buçuk yıldır korunmuyoruz.. Senin kaç tane yumurtan vardı? Ben de ilk defa aşılama oldum 17 Şubatta.. Benim de hiç umudum yok..cevabın için teşekkür ederim :) Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite dedikleri şeydeniz:) yaklaşık bi buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. İlk aşılamam olmadı doktorun çok umutlu olmasına rağmen :) Şimdi bekliyorum:) İlk aşılamada daha çoktu şikayetlerim ama bunda çok yok ilaçlara alıştı bünyem artık diyorum :)
Canim asilamanin 12.gunu yarin oluyo yani 17snde yaptrdm demissin yanls anlamadysam yani insallah hamissindr bugnu yarini atlatirsan insallah tamamdt3,5 yıllık evliyim.. 1 buçuk yıldır korunmuyorum.. Bende ve eşimde görünürde ve yapılan testlerde hiçbir problem yok.. Fakat 1 buçuk yıldır hamile kalamadım.. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi, 1 ay daha etkili bir ilaç + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.. Bu ay da Gonal f ve çatlatma tedavisi gördüm ve ben de 17 Şubat Çarşamba günü aşılama oldum.. 6 tane yumurtam vardı.. 3 tanesi çatlatma iğnesinden önceki son doktora gidişimde 19 mm civarındaydı.. Şuanda adet sancısına benzer bir sancı oluyor zaman zaman.. Çok hareket etmemeye çalışıyorum ama yine de hiçbir şey yapmadan olmuyor... Temizlik falan yapıyorum haliyle.. E tabi bir de yoğun iş temposunda çalışıyorum.. Yapacak bir şey yok.. Doktorum 12 gün sonra kan testi yaptır dedi. 12. gün 1 Mart' a geliyor.. Ama ben sabredebilirsem daha garanti olsun diye 2 Martta test yaptırmayı düşünüyorum, inşallah olumlu çıkar.. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... Ben de sizin gibi buraya hamileymişim gibi takvim koymak istiyorum.. :)
Asilamada sperm sayisi kacti oeki yikanmis bilgin var mi?Aynen biz de 1 buçuk yıldır korunmuyoruz.. Senin kaç tane yumurtan vardı? Ben de ilk defa aşılama oldum 17 Şubatta.. Benim de hiç umudum yok..
53.700.000 canim %75 ileri hareketli %10nu yavas. Sizin naslAsilamada sperm sayisi kacti oeki yikanmis bilgin var mi?
Yikama oncesini hatirlamiyorum da yikama sonrasi 4 milyon ileri hareketli vardi, doktor yaparken sinirda fena degil dedi. Normalde daha yuksekti asilamada niye boyle oldu anlamadim53.700.000 canim %75 ileri hareketli %10nu yavas. Sizin nasl
Bizmde doktor ck iyi dedi canm ne bliym ykamada en hizlilar aliniyo ya ondan heraldeYikama oncesini hatirlamiyorum da yikama sonrasi 4 milyon ileri hareketli vardi, doktor yaparken sinirda fena degil dedi. Normalde daha yuksekti asilamada niye boyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?