Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirtiler adetle aynı oluyormuş ama umudunu kaybetme olur inşallah
Bence testi yaptır için içini yiyecek yoksa var mı yok mu ekstra stres olacak yaptır için rahatlasın
Sivilcem cikinca hele de hic umitlenmiyom kardesim

Aslinda benim yarin 12. Gunum ama test yaptirmicam cunku icimde hic his yok ve de adet belirtilerim de var heyecanli degilim hic

Benimde yarın 12 günüm bakalımm ne olacak kan testinden ziyade evde yapmayı düşünüyorum testimi şu erken gebelik testlerindenn :):):)

Benimde yarın 12 günüm bakalımm ne olacak kan testinden ziyade evde yapmayı düşünüyorum testimi şu erken gebelik testlerindenn :):):)
Saglik ocaklarinda kan verince test icin nezaman belli oluyor acaba?benim 13. Gunum ama daha yaptirmicam adet gunume kadar

saabahtan verince genelde öğleden sonra internetten ögrenebiliosun yoksa ertesi gün gidip alırsın sonucu
Benim de bugun 8. Gun sabah dayanamadim idrar testi yaptim tabi ki negatif:) reglime 6 gun var cikmamasi normaldir di mi

Tabiki çıkmaz :):) en az 12. güne beklemesin :):):) onuda kan testiyle net öğrenirsin bak bişiy kalmamış bekle:)
Gecen sefer olmadi diye dusunuyodum zaten hep, tutmayinca cok kotu olmadim ama bu sefer icimden bi ses bebisim var bebisin var bu sefer oldu diyo ins vardir

Birileri test yaptirsin hadi de guzel haberler alalim moraller yukselsin

Gecen sefer olmadi diye dusunuyodum zaten hep, tutmayinca cok kotu olmadim ama bu sefer icimden bi ses bebisim var bebisin var bu sefer oldu diyo ins vardir
inallah hissettiğin gibi olur :)İnsan kendini şartlamayınca okadar üzülmüo :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :) Benim aşırı adet sancılarım var kramp girio bildiğin genelde adetlerim agrılı olur ama bu seferki fazla acabamı diorum ama sanırım ilaçlardan

Benim de cok agrili oluyo ama mesela iki gun oncesinden basliyo agrilar. Iki uc gundur adet agrimdan biraz daha hafif agrim var. ben hep gecen asilamamla kiyasliyorum, onda besinci gun tum agrilarim sizilarim sisligim vs bitmisti. Bunda hala devam ediyo, o yuzden sanki umutluyum gibi. Ama akintim yok, gogsumde hicbi hareket yok. Boyle de olunca acaba tutmadi mi da diyorum. Yine de cok dusunmemeye calisiyorum

herkesde farklılık gösterio ilk aşılamada iğneyi vurdugum gün başlamıştı gögüslerim agrımaya takii diğer adetime kadar :) bundada aşılama yapıldıgı gün başladı şuan el bile degemiorum çok agrıo aynı şeklide kasıklarımda ama diorum ya benim hep agrır yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…