Sivilcem cikinca hele de hic umitlenmiyom kardesimBelirtiler adetle aynı oluyormuş ama umudunu kaybetme olur inşallah
Bence testi yaptır için içini yiyecek yoksa var mı yok mu ekstra stres olacak yaptır için rahatlasın
Sivilcem cikinca hele de hic umitlenmiyom kardesim
Aminnn canım Sağolasın adet tarihine kadar göğüslerm AĞRIDI ve biraz sisti şimdi normale döndü amaCanım göğüslerinde ağrı oluyormuydu başka ne gibi belirtiler vardı Allah I'm sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH
Canım bide sen aşılamanı ilaç ilemi yoksa iğne ile mi yaptırdınAminnn canım Sağolasın adet tarihine kadar göğüslerm AĞRIDI ve biraz sisti şimdi normale döndü ama
Aslinda benim yarin 12. Gunum ama test yaptirmicam cunku icimde hic his yok ve de adet belirtilerim de var heyecanli degilim hic
Saglik ocaklarinda kan verince test icin nezaman belli oluyor acaba?benim 13. Gunum ama daha yaptirmicam adet gunume kadarBenimde yarın 12 günümbakalımm ne olacak kan testinden ziyade evde yapmayı düşünüyorum testimi şu erken gebelik testlerindenn :):):)
22 sinde yaptırdım canım aaşılamamı :) aslında kan testinde çıkar şuanda yaptırsan doktor 12 ile 14 gün arası yaptır dedi :)Elfbrask senin asilama tarihin nezaman
saabahtan verince genelde öğleden sonra internetten ögrenebiliosun yoksa ertesi gün gidip alırsın sonucuSaglik ocaklarinda kan verince test icin nezaman belli oluyor acaba?benim 13. Gunum ama daha yaptirmicam adet gunume kadar
Benim de bugun 8. Gun sabah dayanamadim idrar testi yaptim tabi ki negatif:) reglime 6 gun var cikmamasi normaldir di misaabahtan verince genelde öğleden sonra internetten ögrenebiliosun yoksa ertesi gün gidip alırsın sonucu
Benim de bugun 8. Gun sabah dayanamadim idrar testi yaptim tabi ki negatif:) reglime 6 gun var cikmamasi normaldir di mi
Gecen sefer olmadi diye dusunuyodum zaten hep, tutmayinca cok kotu olmadim ama bu sefer icimden bi ses bebisim var bebisin var bu sefer oldu diyo ins vardirTabiki çıkmaz :):) en az 12. güne beklemesin :):):) onuda kan testiyle net öğrenirsin bak bişiy kalmamış bekle:)
inallah hissettiğin gibi olur :)İnsan kendini şartlamayınca okadar üzülmüo :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :) Benim aşırı adet sancılarım var kramp girio bildiğin genelde adetlerim agrılı olur ama bu seferki fazla acabamı diorum ama sanırım ilaçlardanGecen sefer olmadi diye dusunuyodum zaten hep, tutmayinca cok kotu olmadim ama bu sefer icimden bi ses bebisim var bebisin var bu sefer oldu diyo ins vardir
az kalmış öğrenmeye :) Sivilceye takılma bence normaldir. Hepimiz hemen hemen aynı anda öğrencez bakalım :)Benimde 8. Gun ufaktan sivilcem cikti olmadi gibi geliyo bana
Benim de cok agrili oluyo ama mesela iki gun oncesinden basliyo agrilar. Iki uc gundur adet agrimdan biraz daha hafif agrim var. ben hep gecen asilamamla kiyasliyorum, onda besinci gun tum agrilarim sizilarim sisligim vs bitmisti. Bunda hala devam ediyo, o yuzden sanki umutluyum gibi. Ama akintim yok, gogsumde hicbi hareket yok. Boyle de olunca acaba tutmadi mi da diyorum. Yine de cok dusunmemeye calisiyoruminallah hissettiğin gibi olur :)İnsan kendini şartlamayınca okadar üzülmüo :) allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :) Benim aşırı adet sancılarım var kramp girio bildiğin genelde adetlerim agrılı olur ama bu seferki fazla acabamı diorum ama sanırım ilaçlardan
Benim de cok agrili oluyo ama mesela iki gun oncesinden basliyo agrilar. Iki uc gundur adet agrimdan biraz daha hafif agrim var. ben hep gecen asilamamla kiyasliyorum, onda besinci gun tum agrilarim sizilarim sisligim vs bitmisti. Bunda hala devam ediyo, o yuzden sanki umutluyum gibi. Ama akintim yok, gogsumde hicbi hareket yok. Boyle de olunca acaba tutmadi mi da diyorum. Yine de cok dusunmemeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?